Сьогодні ви дізнаєтеся, як зварити неймовірно смачний і пікантний італійський суп з помідорами. Таке страву доведеться всім за смаком і стане вашим фірмовим стравою.
Італійський томатний суп
Інгредієнти: помідори – 900 г; олія оливкова – 2 ст. ложки; цибулина – 1 шт.; спеції; часник – 3 зубчики; бульйон – 3 ст.; цукор – щіпка; черствий хліб – 240 г; спеції; олія оливкова – по смаку. Приготування У каструлю наливаємо воду і доводимо до закипання. Помідори промиваємо, робимо зверху кожного невеликий надріз і акуратно опускаємо томати в окріп. Через 15 секунд виймаємо їх, знімаємо шкірку і крупно нарізаємо. Цибулину обробляємо, шаткуємо кубиками і подрібнюємо часник. Базилік розриваємо шматочками, а хліб рубаємо скибочками. У каструлі розігріваємо оливкову олію, кидаємо цибулю і пасеруємо його до рум'яного кольору. Потім додаємо часник, кладемо помідори і готуємо кілька хвилин, поки овочі не пустять сік. Потім кладемо базилік і вливаємо бульйон. Підсолюємо, сахарим суп по смаку, кип'ятимо, а потім зменшуємо вогонь і варимо 10 хвилин. Після цього кидаємо скибочки хліба, знімаємо каструлю з плити, закриваємо кришкою і настоюють 15 хвилин.
Італійський овочевий суп
Інгредієнти: картопля – 400 г; морква – 2 шт.; помідор – 3 шт.; цибулина – 1 шт.; імбир – за смаком; овочевий бульйон – 3 ст.; олія оливкова – 5 ст. ложок; спеції. Приготування Чистимо цибулину, шаткуємо кільцями, моркву натираємо на тертці. Картоплю очищаємо і рубаємо шматочками. Потім підрум'янюємо цибулю на сковороді, додаємо моркву і картоплю. Через 5 хвилин заливаємо все овочевим бульйоном і додаємо протерті через сито помідори без шкірки. Солимо, перчимо суп по смаку і варимо 20 хвилин, на слабенькому вогні. Корінь імбиру натираємо на тертці, викладаємо в суп і подаємо до столу, додавши оливкова олія.
Італійський суп з дрібної пастою
Інгредієнти: томатний сік – 1 л; помідор – 5 шт; цибулина – 2 шт.; часник – 4 зубчики; дрібна вермішель – 100 г; олія оливкова – 2 ст. ложки; спеції; вершки 25 % – 200 мл Приготування Цибулину і моркву чистимо і дрібно нарізаємо. Часник очищаємо і видавлюємо через прес. У каструлю наливаємо масло, викладаємо підготовлені овочі і підрум'янюємо їх на середньому вогні хвилин 15. Помідори ошпарюємо окропом, знімаємо шкірку і рубаємо м'якоть шматочками, а потім додаємо в каструлю. Після цього вливаємо сік, підсолюємо, доводимо до закипання і проварюємо під кришкою 20 хвилин. Окремо відварюємо дрібну вермішель, відкидаємо на друшляк і викладаємо в суп. Через 10 хвилин знімаємо страву з печі, закриваємо кришкою і наполягаємо. Тим часом збиваємо в піну вершки, приправляємо спеціями і подаємо разом з супом, розлив його по тарілках.