Суп харчо з картоплею і рисом - рецепт

Класичний рецепт супу харчо з картоплею
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо обробляємо, нарізаємо кубиками, викладаємо в каструлю з фільтрованої водою і варимо 40 хвилин на слабкому вогні, знімаючи шумівкою піну. Одночасно з цим промиваємо рис і замочуємо його на 30 хвилин. Картоплю чистимо, шаткуємо соломкою, а цибулю і часник натираємо на тертці. Помідори ошпарюємо окропом, знімаємо шкірку і м'якоть подрібнюємо ножем. Тепер пасеруємо цибулю на оливковій олії, додаємо трохи помідорів, кладемо томатну пасту і тушкуємо хвилин 5. Коли м'ясо буде готове, кидаємо в каструлю підготовлений рис, картопля, помідори і часник. Закриваємо кришкою і варимо суп 15 хвилин. Потім додаємо обжарку, тушкуємо 5 хвилин, знімаємо суп харчо з картоплею і рисом з плити і даємо йому настоятися.
Суп харчо з свинини з рисом
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо промиваємо, нарізаємо шматочками, заливаємо водою і варимо бульйон 2 години, знімаючи піну. Картопля очищаємо, шаткуємо кубиками. Цибулину і часник обробляємо і подрібнюємо. На сковороді розтоплюємо шматочок вершкового масла і пасеруємо спочатку цибулю з часником, а потім викладаємо томатну пасту і спеції. Перемішуємо і тушкуємо хвилин 5-7. Рис ретельно промиваємо і коли м'ясо буде зварено, кидаємо його разом з картоплею в каструлю. Хвилин через 20 відправляємо в суп обжарку і приправляємо спеціями. Накриваємо кришкою, знімаємо з вогню й даємо страві настоятися хвилин 15. Після цього розливаємо харчо по тарілках, щедро присипаємо кожну порцію подрібненою зеленню і заправляємо сметаною.
Класичний рецепт супу харчо з рисом
Інгредієнти:
Приготування
Свинину обробляємо, промиваємо та нарізаємо скибочками. Заливаємо м'ясо водою, доводимо до закипання і знімаємо піну. Потім кидаємо трохи цибулі, шинкованої тонкими кільцями, і варимо до готовності м'яса. Картопля очищаємо, шаткуємо кубиками. Рис промиваємо і кидаємо разом з картоплею в каструлю. Залишився рубаємо цибулю півкільцями, пасеруємо до прозорості, а потім додаємо помідори,

Рекомендуємо добрі рецепти

Харчо по-грузинськи
Наваристий Суп харчо і пряний, як всі грузинські страви. Для приготування цього харчо вам потрібно запастися спеціями і травами. І не забудьте про

Суп з рисом і яловичиною
У холодну пору року так хочеться чого-небудь смачного і гарячого. І сьогодні ми пропонуємо вам зробити суп з рисом та індичкою. Давайте розберемо

Суп харчо в мультиварці
Якщо ви є прихильницею грузинської кухні, то напевно знаєте про суп харчо. Приготувати його можна за різними рецептами. Ось, наприклад, сьогодні ми

Суп харчо з свинини
Харчо - відомий грузинський суп, який традиційно готують з баранини або яловичини. Ми ж пропонуємо вам зробити його із свинини - вийде також смачно і

Рецепт харчо з яловичини
Ситний суп харчо - традиційне блюдо грузинської кухні. У класичному варіанті воно готується з трьох важливих інгредієнтів: яловичини, волоських

Рецепт харчо з баранини
Харчо - популярна страва грузинської кухні, яке готують з яловичини, свинини чи баранини. Ось про останньому варіанті його створення ми і поговоримо