Курячий суп з яйцем
Курячий суп з яйцем–чудове і ситне перше блюдо, яке прекрасно різноманітить ваш обід. Готується воно досить просто, а виходить неймовірно смачним!
Інгредієнти:
курка – 400 г;
картопля – 5 шт.;
цибулина – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
вермішель – 3 ст. ложки;
яйце – 2 шт.;
спеції ;
часник – 2 зубчики;
вода – 4 л;
зелень для подачі.
Приготування
Рецепт курячого супу з яйцем досить простий. Курячі шматочки викладаємо в каструлю, заливаємо водою, підсолюємо і варимо бульйон, знімаючи піну. Картоплю чистимо, нарізаємо невеликими кубиками і кидаємо акуратно в бульйон. Цибулину обробляємо, шаткуємо півкільцями, а моркву подрібнюємо соломкою тертці. Пасеруємо овочі до м'якості на олії і, коли картопля стане м'якою, відправляємо обжарку в каструлю і перемішуємо. Яйця розбиваємо в глибоку миску і збиваємо виделкою.Кидаємо В суп дрібну вермішель, лавровий лист, спеції і порізаний дрібними шматочками часничок. У самому кінці додаємо тонкою цівкою яйця, даємо страви закипіти і знімаємо з плити. Готовий суп розливаємо по тарілках, посипаємо зеленню і подаємо до обіднього столу.
Інгредієнти:
картопля – 5 шт.;
морква не велика – 1 шт.;
цибулина – 1 шт.;
рис – 3 ст. ложки;
яйце – 1 шт.;
бульйон курячий – 35 л;
масло рослинне – 3 ст. ложки;
лавровий листочок;
спеції.
Приготування
Картоплю чистимо, нарізаємо кубиками, а моркву натираємо на тертці. Цибулину обробляємо, шаткуємо і пасеруємо на олії з морквою. Яйце збиваємо в чашці до однорідної маси.У киплячий бульйон викладаємо картоплю і варимо 15 хвилин, а потім кидаємо промитий рис і засікаємо 10 хвилин. Після цього суп солимо і тонкою цівкою вливаємо яйце, помішуючи ложкою. Далі кладемо обсмажені овочі, подрібнений кріп і варимо хвилин 10-12.
Інгредієнти:
бульйон курячий – 2 л;
картопля – 2 шт.;
морква не велика – 1 шт.;
філе куряче – 240 г;
цибулина – 1 шт.;
щавель – 200 г;
спеції.
яйце куряче – 1 шт.;
Приготування
Моркву, картоплю, цибулю чистимо і нарізаємо тоненькою соломкою. Коли бульйон закипить, кидаємо картоплю і варимо 15 хвилин. Моркву і цибульку обсмажуємо на рослинному маслечко до м'якості, а потім перекладаємо обжарку в бульйон. Варене куряче філе нарізаємо шматочками і кидаємо в суп. Щавель ретельно промиваємо, довільно рубаємо ножем і додаємо в каструлю. Пробуємо страву на смак, підсолюємо і вливаємо яйце. Знімаємо з плити і наполягаємо суп кілька хвилин.
Курячий суп з яйцем і вермішеллю
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт курячого супу з яйцем досить простий. Курячі шматочки викладаємо в каструлю, заливаємо водою, підсолюємо і варимо бульйон, знімаючи піну. Картоплю чистимо, нарізаємо невеликими кубиками і кидаємо акуратно в бульйон. Цибулину обробляємо, шаткуємо півкільцями, а моркву подрібнюємо соломкою тертці. Пасеруємо овочі до м'якості на олії і, коли картопля стане м'якою, відправляємо обжарку в каструлю і перемішуємо. Яйця розбиваємо в глибоку миску і збиваємо виделкою.Кидаємо В суп дрібну вермішель, лавровий лист, спеції і порізаний дрібними шматочками часничок. У самому кінці додаємо тонкою цівкою яйця, даємо страви закипіти і знімаємо з плити. Готовий суп розливаємо по тарілках, посипаємо зеленню і подаємо до обіднього столу.
Курячий суп з рисом і яйцем
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю чистимо, нарізаємо кубиками, а моркву натираємо на тертці. Цибулину обробляємо, шаткуємо і пасеруємо на олії з морквою. Яйце збиваємо в чашці до однорідної маси.У киплячий бульйон викладаємо картоплю і варимо 15 хвилин, а потім кидаємо промитий рис і засікаємо 10 хвилин. Після цього суп солимо і тонкою цівкою вливаємо яйце, помішуючи ложкою. Далі кладемо обсмажені овочі, подрібнений кріп і варимо хвилин 10-12.
Курячий суп зі щавлем і яйцем
Інгредієнти:
Приготування
Моркву, картоплю, цибулю чистимо і нарізаємо тоненькою соломкою. Коли бульйон закипить, кидаємо картоплю і варимо 15 хвилин. Моркву і цибульку обсмажуємо на рослинному маслечко до м'якості, а потім перекладаємо обжарку в бульйон. Варене куряче філе нарізаємо шматочками і кидаємо в суп. Щавель ретельно промиваємо, довільно рубаємо ножем і додаємо в каструлю. Пробуємо страву на смак, підсолюємо і вливаємо яйце. Знімаємо з плити і наполягаємо суп кілька хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Курячий суп з плавленим сиром
Дуже легкий, смачний і чудовий ароматний курячий суп вийде, якщо додати плавлений сирок. Блюдо виходить ніжним і вишуканим. Щоб урізноманітнити
Як приготувати курячий суп з вермішеллю?
Суп на курячому бульйоні з вермішеллю – це найпростіше перше блюдо, яке вміє готувати, напевно, кожна господиня. А щоб урізноманітнити цей досить
Борщ з щавлю з яйцем - рецепт
Борщ з щавлю з яйцем – прекрасний вітамінний суп готують не тільки влітку зі свіжого щавлю, але і взимку замороженого. А подавати його можна як
Суп зі свіжої капусти
Коли хочеться чогось немудрого, але в той же час ситного і поживного, відразу згадується суп зі свіжої капусти. І продуктів мінімум, і часу забирає
Курячий суп з вермішеллю - рецепт
Курячий суп з вермішеллю - це справді класика серед всіх рідких страв. Його люблять усі без винятку, і дорослі, і діти, тому що він не тільки
Курячий суп з сиром
Сир - це, без сумніву, корисний і легко засвоюваний продукт. У ньому міститься велика кількість білків, і дієтологи рекомендують його при