Курячий суп з плавленим сиром
Курячий суп з плавленим сиром – неймовірно ніжне і смачне перше блюдо, яке всі ваші близькі оцінять по достоїнству. Воно виходить чудово ароматним, з пікантним вершковим присмаком.
Інгредієнти:
куряче філе – 200 г;
сирок плавлений – 2 шт.;
масло вершкове – 1 ст. ложка;
картопля – 3 шт.;
цибулина – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
олія соняшникова – 1 ст. ложка;
спеції;
часник – 1 зубчик;
вода – 2 л;
свіжа зелень.
Приготування
Для приготування курячого супу з плавленим сиром в мультиварці, філе нарізаємо шматочками, викладаємо в каструлю, наливаємо трохи масла й обсмажуємо м'ясо 15 хвилин. Потім додаємо подрібнену цибулю, терту моркву і готуємо ще 10 хвилин. Картоплю чистимо, розрізаємо соломкою і додаємо до курки разом з сирками. Після цього вливаємо 1 літр гарячої води, закриваємо кришку і виставляємо режим «Суп». Через 15 хвилин вливаємо залишилася гарячу воду, підсолюємо блюдо і готуємо на тому ж режимі ще 45 хвилин. За 5 хвилин до готовності додаємо подрібнений часник і наполягаємо суп 15 хвилин, а потім подаємо, посипавши зеленню.
Інгредієнти:
курячі стегна – 4 шт.;
свіжі печериці – 50 г;
картопля – 4 шт.;
сирок плавлений – 2 шт.;
цибулина – 1 шт.;
спеції;
вода;
морква – 1 шт.
Приготування
Варимо спочатку курячий бульйон, а потім акуратно витягуємо м'ясо відокремлюємо від кісток. Чистимо цибулину, шаткуємо кубиками, а моркву подрібнюємо на тертці і пасеруємо овочі до м'якого стану на сковороді.
Печериці обробляємо, рубаємо пластинками і обсмажуємо окремо.
Картоплю чистимо, ріжемо кубиками і кидаємо обережно в бульйон, подсаливая за смаком. Далі викладаємо всі обсмажені овочі, куряче м'ясо і тертий плавлений сирок. Гарненько перемішуємо супчик і варимо ще хвилин 5. Потім кидаємо лавровий листочок, вимикаємо вогонь і наполягаємо блюдо 30 хвилин.
Інгредієнти:
курка – 300 г;
локшина – 1 чашка;
сирок плавлений – 2 шт.;
яйце – 2 шт.;
вершки – 100 мл;
спеції.
Приготування
Курку заливаємо водою, доводимо до закипання знімаємо пінку і проварюємо протягом години. Вершки збиваємо з яйцями, а сирок нарізаємо кубиками. Варене м'ясо відокремлюємо від кісток, а бульйон проціджуємо і переливаємо в каструлю. Після цього додаємо локшину, проварюємо хвилин 5 і додаємо сир. Далі тоненькою цівкою вводимо вершкову суміш і тушкуємо суп на повільному вогні. В самому кінці приправляємо його спеціями, розливаємо по тарілках і посипаємо кропом.
Рецепт курячого супу з плавленим сиром
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування курячого супу з плавленим сиром в мультиварці, філе нарізаємо шматочками, викладаємо в каструлю, наливаємо трохи масла й обсмажуємо м'ясо 15 хвилин. Потім додаємо подрібнену цибулю, терту моркву і готуємо ще 10 хвилин. Картоплю чистимо, розрізаємо соломкою і додаємо до курки разом з сирками. Після цього вливаємо 1 літр гарячої води, закриваємо кришку і виставляємо режим «Суп». Через 15 хвилин вливаємо залишилася гарячу воду, підсолюємо блюдо і готуємо на тому ж режимі ще 45 хвилин. За 5 хвилин до готовності додаємо подрібнений часник і наполягаємо суп 15 хвилин, а потім подаємо, посипавши зеленню.
Суп курячий з грибами і плавленим сиром
Інгредієнти:
Приготування
Варимо спочатку курячий бульйон, а потім акуратно витягуємо м'ясо відокремлюємо від кісток. Чистимо цибулину, шаткуємо кубиками, а моркву подрібнюємо на тертці і пасеруємо овочі до м'якого стану на сковороді.
Печериці обробляємо, рубаємо пластинками і обсмажуємо окремо.
Картоплю чистимо, ріжемо кубиками і кидаємо обережно в бульйон, подсаливая за смаком. Далі викладаємо всі обсмажені овочі, куряче м'ясо і тертий плавлений сирок. Гарненько перемішуємо супчик і варимо ще хвилин 5. Потім кидаємо лавровий листочок, вимикаємо вогонь і наполягаємо блюдо 30 хвилин.
Курячий суп з локшиною і плавленим сиром
Інгредієнти:
Приготування
Курку заливаємо водою, доводимо до закипання знімаємо пінку і проварюємо протягом години. Вершки збиваємо з яйцями, а сирок нарізаємо кубиками. Варене м'ясо відокремлюємо від кісток, а бульйон проціджуємо і переливаємо в каструлю. Після цього додаємо локшину, проварюємо хвилин 5 і додаємо сир. Далі тоненькою цівкою вводимо вершкову суміш і тушкуємо суп на повільному вогні. В самому кінці приправляємо його спеціями, розливаємо по тарілках і посипаємо кропом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Курячий суп з яйцем
Курячий суп - це легке перше блюдо, яке можна приготувати без праці і клопоту. Для ситності і більш густої консистенції додамо в основний склад сире
Курячий суп з сиром
Сир - це, без сумніву, корисний і легко засвоюваний продукт. У ньому міститься велика кількість білків, і дієтологи рекомендують його при
Суп з плавленим сиром
Супи - корисні для нашого організму і сприяють правильному травленню. І сьогодні ми з вами поговоримо про здоровий і живильному суп з плавленим
Суп з білих грибів
Гриби - це корисний і смачний продукт. Різновидів їх дуже багато: печериці, опеньки, лисички, грузді, гливи і т. д. А сьогодні ми вам підкажемо
Салат з плавленим сиром
Салати з плавленим сирком володіють прекрасним смаком, приємним ароматом і деякою пікантністю. Таке блюдо завжди буде вашою родзинкою на столі і
Курячий суп в мультиварці
Курячий суп - улюблене багатьма з нас блюдо, яке до того ж є дієтичним. Варіантів його приготування з різними інгредієнтами існує безліч. Давайте