Курячий суп з плавленим сиром – неймовірно ніжне і смачне перше блюдо, яке всі ваші близькі оцінять по достоїнству. Воно виходить чудово ароматним, з пікантним вершковим присмаком.
Рецепт курячого супу з плавленим сиром
Інгредієнти: куряче філе – 200 г; сирок плавлений – 2 шт.; масло вершкове – 1 ст. ложка; картопля – 3 шт.; цибулина – 1 шт.; морква – 1 шт.; олія соняшникова – 1 ст. ложка; спеції; часник – 1 зубчик; вода – 2 л; свіжа зелень. Приготування Для приготування курячого супу з плавленим сиром в мультиварці, філе нарізаємо шматочками, викладаємо в каструлю, наливаємо трохи масла й обсмажуємо м'ясо 15 хвилин. Потім додаємо подрібнену цибулю, терту моркву і готуємо ще 10 хвилин. Картоплю чистимо, розрізаємо соломкою і додаємо до курки разом з сирками. Після цього вливаємо 1 літр гарячої води, закриваємо кришку і виставляємо режим «Суп». Через 15 хвилин вливаємо залишилася гарячу воду, підсолюємо блюдо і готуємо на тому ж режимі ще 45 хвилин. За 5 хвилин до готовності додаємо подрібнений часник і наполягаємо суп 15 хвилин, а потім подаємо, посипавши зеленню.
Суп курячий з грибами і плавленим сиром
Інгредієнти: курячі стегна – 4 шт.; свіжі печериці – 50 г; картопля – 4 шт.; сирок плавлений – 2 шт.; цибулина – 1 шт.; спеції; вода; морква – 1 шт. Приготування Варимо спочатку курячий бульйон, а потім акуратно витягуємо м'ясо відокремлюємо від кісток. Чистимо цибулину, шаткуємо кубиками, а моркву подрібнюємо на тертці і пасеруємо овочі до м'якого стану на сковороді.
Печериці обробляємо, рубаємо пластинками і обсмажуємо окремо.
Картоплю чистимо, ріжемо кубиками і кидаємо обережно в бульйон, подсаливая за смаком. Далі викладаємо всі обсмажені овочі, куряче м'ясо і тертий плавлений сирок. Гарненько перемішуємо супчик і варимо ще хвилин 5. Потім кидаємо лавровий листочок, вимикаємо вогонь і наполягаємо блюдо 30 хвилин.
Курячий суп з локшиною і плавленим сиром
Інгредієнти: курка – 300 г; локшина – 1 чашка; сирок плавлений – 2 шт.; яйце – 2 шт.; вершки – 100 мл; спеції. Приготування Курку заливаємо водою, доводимо до закипання знімаємо пінку і проварюємо протягом години. Вершки збиваємо з яйцями, а сирок нарізаємо кубиками. Варене м'ясо відокремлюємо від кісток, а бульйон проціджуємо і переливаємо в каструлю. Після цього додаємо локшину, проварюємо хвилин 5 і додаємо сир. Далі тоненькою цівкою вводимо вершкову суміш і тушкуємо суп на повільному вогні. В самому кінці приправляємо його спеціями, розливаємо по тарілках і посипаємо кропом.