Вернуться назад Распечатать

Курячий суп з плавленим сиром

Курячий суп з плавленим сиром
Курячий суп з плавленим сиром – неймовірно ніжне і смачне перше блюдо, яке всі ваші близькі оцінять по достоїнству. Воно виходить чудово ароматним, з пікантним вершковим присмаком.

Рецепт курячого супу з плавленим сиром


Інгредієнти:

  • куряче філе – 200 г;

  • сирок плавлений – 2 шт.;

  • масло вершкове – 1 ст. ложка;

  • картопля – 3 шт.;

  • цибулина – 1 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • олія соняшникова – 1 ст. ложка;

  • спеції;

  • часник – 1 зубчик;

  • вода – 2 л;

  • свіжа зелень.


  • Приготування
    Для приготування курячого супу з плавленим сиром в мультиварці, філе нарізаємо шматочками, викладаємо в каструлю, наливаємо трохи масла й обсмажуємо м'ясо 15 хвилин. Потім додаємо подрібнену цибулю, терту моркву і готуємо ще 10 хвилин. Картоплю чистимо, розрізаємо соломкою і додаємо до курки разом з сирками. Після цього вливаємо 1 літр гарячої води, закриваємо кришку і виставляємо режим «Суп». Через 15 хвилин вливаємо залишилася гарячу воду, підсолюємо блюдо і готуємо на тому ж режимі ще 45 хвилин. За 5 хвилин до готовності додаємо подрібнений часник і наполягаємо суп 15 хвилин, а потім подаємо, посипавши зеленню.

    Суп курячий з грибами і плавленим сиром


    Інгредієнти:

  • курячі стегна – 4 шт.;

  • свіжі печериці – 50 г;

  • картопля – 4 шт.;

  • сирок плавлений – 2 шт.;

  • цибулина – 1 шт.;

  • спеції;

  • вода;

  • морква – 1 шт.


  • Приготування
    Варимо спочатку курячий бульйон, а потім акуратно витягуємо м'ясо відокремлюємо від кісток. Чистимо цибулину, шаткуємо кубиками, а моркву подрібнюємо на тертці і пасеруємо овочі до м'якого стану на сковороді.
    Печериці обробляємо, рубаємо пластинками і обсмажуємо окремо.
    Картоплю чистимо, ріжемо кубиками і кидаємо обережно в бульйон, подсаливая за смаком. Далі викладаємо всі обсмажені овочі, куряче м'ясо і тертий плавлений сирок. Гарненько перемішуємо супчик і варимо ще хвилин 5. Потім кидаємо лавровий листочок, вимикаємо вогонь і наполягаємо блюдо 30 хвилин.

    Курячий суп з локшиною і плавленим сиром


    Інгредієнти:

  • курка – 300 г;

  • локшина – 1 чашка;

  • сирок плавлений – 2 шт.;

  • яйце – 2 шт.;
  • Курячий суп з плавленим сиром

  • вершки – 100 мл;

  • спеції.


  • Приготування
    Курку заливаємо водою, доводимо до закипання знімаємо пінку і проварюємо протягом години. Вершки збиваємо з яйцями, а сирок нарізаємо кубиками. Варене м'ясо відокремлюємо від кісток, а бульйон проціджуємо і переливаємо в каструлю. Після цього додаємо локшину, проварюємо хвилин 5 і додаємо сир. Далі тоненькою цівкою вводимо вершкову суміш і тушкуємо суп на повільному вогні. В самому кінці приправляємо його спеціями, розливаємо по тарілках і посипаємо кропом.