Суп з плавленим сиром
Суп - корисне і поживне блюдо, яке сприяє правильній роботі кишечника і гарному травленню. Ми пропонуємо вам спробувати приготувати ароматний і досить ситний суп з плавленим сиром.
Рецепт супу з плавленим сиром
Інгредієнти:
плавлений сирок «Дружба» - 3 шт.;
картопля - 300 г;
морква - 1 шт.;
кріп - 30 г;
яйце - 1 шт.;
манка - 1 ст. ложка;
вершкове масло - 20 г;
спеції.
Приготування
В кип'яченій воді відварюємо очищену і нарізану кубиками картоплю. Після закипання, додаємо плавлений сир і чекаємо, поки він не розплавиться. Далі кидаємо і терту злегка обсмажену моркву. За бажанням можна додати в суп галушки . Для цього беремо яйце, розбиваємо в миску, додаємо манну крупу, перемішуємо і підсолюємо. Потім набираємо суміш чайною ложечкою і опускаємо в суп з плавленим сиром «Дружба». Коли страва майже готова, посипаємо його кропом і розливаємо по тарілках.
Рибний суп з плавленим сиром
Інгредієнти:
стейк форелі - 100 г;
плавлений сир - 1 шт.;
картопля - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
цибуля - 1 шт.;
рослинна олія;
вода - 1 л;
спеції і зелень.
Приготування
Картоплю чистимо, нарізаємо кубиками, відварюємо 10 хвилин в киплячій воді. Тим часом натираємо на тертці моркву, дрібно шаткуємо цибулю і підсмажити овочі на соняшниковій маслечко. Потім викладаємо засмажку до картоплі, кладемо порізану великими кубиками рибу і варити 5-7 хвилин, після чого додаємо плавлений сирок і розмішуємо до повного розчинення. Готовий суп підсолюємо за смаком, перчимо та посипаємо дрібно порізаною зеленню.
Курячий суп з плавленим сиром
Інгредієнти:
куряча грудка - 3 шт.;
цибулина - 10 шт.;
вершкове масло - 40 г;
морква - 1 шт.;
цукор - 2 ч. ложки;
плавлений сирок - 400 г;
спеції.
Приготування
Отже, беремо велику каструлю, кладемо туди грудки, одну головку очищеного ріпчастої цибулі цілком, моркву і заливаємо водою. Солимо, перчимо за смаком бульйон і варимо протягом 10 хвилин. Залишився цибулю чистимо, нарізаємо півкільцями.
У сотейнику розтоплюємо трохи вершкового масла, додаємо цукрового піску і гарненько перемішуємо. Потім утворилася карамель опускаємо підготовлений цибулю і тушкуємо його на слабенькому вогні до отримання золотистого кольору. Після цього відправляємо обжарку в каструлю і варимо приблизно 10 хвилин. У самому кінці додаємо в цибульний суп плавлений сир і готуємо страву ще 5-7 хвилин.
Суп з плавленим сиром з ковбасою
Інгредієнти:
плавлений сир - 100 г;
напівкопчена ковбаса - 100 г;
картопля - 1 шт.;
цибулина - 1 шт.;
вода - 500 мл;
рослинна олія;
спеції.
Приготування
Цибулю чистимо і шаткуємо півкільцями. З ковбаси знімаємо шкірку і нарізаємо тонкою соломкою. Картоплю очищаємо і рубаємо маленькими кубиками. У сковороді розігріваємо трохи олії і викладаємо цибулю з ковбасою. Обсмажуємо все до рум'яного кольору, помішуючи. Потім перекладаємо обжарку в каструльку, додаємо картоплю і вливаємо воду. Солимо суп по смаку, ставимо на вогонь і доводимо рідину до кипіння. Після цього кидаємо плавлений сир, добре розмішуємо і варимо до готовності картоплі.
Суп-пюре з плавленим сиром
Інгредієнти:
плавлений сир - 50 г;
картопля - 2 шт.;
морква - 05 шт.;
цибулина - 05 шт.;
часник - 1 зубчик;
спеції;
вода - 15 ст.
Приготування
Овочі очищаємо, нарізаємо невеликими шматочками, складаємо в контейнер для мікрохвильовки, додаємо масло і спеції. Потім заливаємо їх наполовину водою і готуємо близько п'яти хвилин на максимальній потужності. Гарячі овочі подрібнюємо блендером в пюре, додаємо плавлений сир, солимо за смаком, доливаємо трохи гарячої води і перемішуємо.
Рецепт супу з плавленим сиром
Інгредієнти:
Приготування
В кип'яченій воді відварюємо очищену і нарізану кубиками картоплю. Після закипання, додаємо плавлений сир і чекаємо, поки він не розплавиться. Далі кидаємо і терту злегка обсмажену моркву. За бажанням можна додати в суп галушки . Для цього беремо яйце, розбиваємо в миску, додаємо манну крупу, перемішуємо і підсолюємо. Потім набираємо суміш чайною ложечкою і опускаємо в суп з плавленим сиром «Дружба». Коли страва майже готова, посипаємо його кропом і розливаємо по тарілках.
Рибний суп з плавленим сиром
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю чистимо, нарізаємо кубиками, відварюємо 10 хвилин в киплячій воді. Тим часом натираємо на тертці моркву, дрібно шаткуємо цибулю і підсмажити овочі на соняшниковій маслечко. Потім викладаємо засмажку до картоплі, кладемо порізану великими кубиками рибу і варити 5-7 хвилин, після чого додаємо плавлений сирок і розмішуємо до повного розчинення. Готовий суп підсолюємо за смаком, перчимо та посипаємо дрібно порізаною зеленню.
Курячий суп з плавленим сиром
Інгредієнти:
Приготування
Отже, беремо велику каструлю, кладемо туди грудки, одну головку очищеного ріпчастої цибулі цілком, моркву і заливаємо водою. Солимо, перчимо за смаком бульйон і варимо протягом 10 хвилин. Залишився цибулю чистимо, нарізаємо півкільцями.
У сотейнику розтоплюємо трохи вершкового масла, додаємо цукрового піску і гарненько перемішуємо. Потім утворилася карамель опускаємо підготовлений цибулю і тушкуємо його на слабенькому вогні до отримання золотистого кольору. Після цього відправляємо обжарку в каструлю і варимо приблизно 10 хвилин. У самому кінці додаємо в цибульний суп плавлений сир і готуємо страву ще 5-7 хвилин.
Суп з плавленим сиром з ковбасою
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю чистимо і шаткуємо півкільцями. З ковбаси знімаємо шкірку і нарізаємо тонкою соломкою. Картоплю очищаємо і рубаємо маленькими кубиками. У сковороді розігріваємо трохи олії і викладаємо цибулю з ковбасою. Обсмажуємо все до рум'яного кольору, помішуючи. Потім перекладаємо обжарку в каструльку, додаємо картоплю і вливаємо воду. Солимо суп по смаку, ставимо на вогонь і доводимо рідину до кипіння. Після цього кидаємо плавлений сир, добре розмішуємо і варимо до готовності картоплі.
Суп-пюре з плавленим сиром
Інгредієнти:
Приготування
Овочі очищаємо, нарізаємо невеликими шматочками, складаємо в контейнер для мікрохвильовки, додаємо масло і спеції. Потім заливаємо їх наполовину водою і готуємо близько п'яти хвилин на максимальній потужності. Гарячі овочі подрібнюємо блендером в пюре, додаємо плавлений сир, солимо за смаком, доливаємо трохи гарячої води і перемішуємо.
Рекомендуємо добрі рецепти
Курячий суп з сиром
Сир - це, без сумніву, корисний і легко засвоюваний продукт. У ньому міститься велика кількість білків, і дієтологи рекомендують його при
Сирний суп з ковбасою
Всі ми з вами звикли до традиційних гарячих супів, таким як борщ, щі, гороховий супчик. Але сьогодні ми хочемо запропонувати вам рецепт
Суп з копченою ковбасою
Суп з копченою ковбасою - смачне і поживне блюдо, яке зігріє вас холодною зимою. Незважаючи на простоту приготування та інгредієнтів, він вийдуть з
Салат з плавленим сиром
Салати з плавленим сирком володіють прекрасним смаком, приємним ароматом і деякою пікантністю. Таке блюдо завжди буде вашою родзинкою на столі і
Лаваш з ковбасою
Не знаєте чим пригостити гостей, які до вас несподівано завітали? У нас є для вас рішення - зробіть лаваш з ковбасою. Приготувати таку просту закуску
Яєчний рулет з плавленим сиром
Яєчні рулети - це смачне і ситне блюдо для сімейного сніданку. І зараз ми розглянемо декілька варіантів її створення з плавленим сиром. Його також