Сирний суп з ковбасою

Сирний суп з копченою ковбасою
Інгредієнти:
Приготування
Давайте розберемося, як приготувати суп з плавленим сиром і ковбасою. Картопля промиваємо від бруду, чистимо, подрібнюємо кубиками і варимо в підсоленій воді. Моркву миємо, чистимо і тремо на середній терочке. Потім тонкою соломкою шаткуємо ковбасу і разом з морквою обсмажуємо на олії. Як тільки картопля звариться, додаємо обжарку, нарізані кубиками плавлені сирки, солимо і перчимо. Все розмішуємо, трохи кип'ятимо, щоб сир повністю розплавився. Після цього готовий суп розливаємо по тарілках, прикрашаємо зеленню, кружальцями ковбаси і ставимо на стіл.
Рецепт сирного супу з ковбасою
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як зварити сирний суп. У закипілу воду кидаємо очищений і нашатковану кубиками картоплю, варимо його до напівготовності. Цим часом дрібненько нарізаємо цибульку і підсмажуємо на олії. У каструлю з картоплею додаємо цибульну обжарку і нарізану соломкою ковбаску. Поступово кидаємо плавлений сирок, порубаний кубиками. Як слід, все розмішуємо. Додаємо сир, натертий на крупній тертці твердий, солимо за смаком супчик і кидаємо зелень.
Суп з копченою ковбасою і макаронами
Інгредієнти:
Приготування
Ставимо На вогонь невелику каструльку з водою і починаємо займатися підготовкою овочів. Моркву з цибулею очищаємо, моєму і подрібнюємо соломкою. Тепер кладемо в сковороду вершкове масло, розтоплюємо його і підсмажуємо овочі. Цим часом, ріжемо дрібними кубиками плавлені сирки і кидаємо їх у киплячу воду. Даємо сиру повністю розплавитися, періодично помішуючи бульйон . Після цього викладаємо в супчик овочеву піджарку і нарізану соломкою копчену ковбасу. У самому кінці додаємо нашатковану зелену цибульку, макаронні вироби, сіль, подрібнений часник і спеції. Вимикаємо сирний суп з плавлених сирків з ковбасою, накриваємо кришкою і даємо йому настоятися.
Легкий сирний суп
Інгредієнти:
Приготування
Отже, овочі очищаємо, промиваємо і подрібнюємо: моркву тремо на крупну тертку, цибуля шаткуємо, а картоплю нарізаємо

Поки вона вариться, робимо з вами піджарку. Для цього розжарюємо на сковороді рослинне масло, а потім обсмажуємо в ньому морквину, перемішану з цибулею. Коли овочі майже готові, додаємо ковбасу і продовжуємо готувати ще 3 хвилини. Потім заправляємо суп піджаркою, солимо, перчимо і доводимо до кипіння. Потім знімаємо страву з вогню, блендарим і подаємо супчик на стіл.
Рекомендуємо добрі рецепти

Суп з плавленим сиром
Супи - корисні для нашого організму і сприяють правильному травленню. І сьогодні ми з вами поговоримо про здоровий і живильному суп з плавленим

Суп з білих грибів
Гриби - це корисний і смачний продукт. Різновидів їх дуже багато: печериці, опеньки, лисички, грузді, гливи і т. д. А сьогодні ми вам підкажемо

Суп з копченою ковбасою
Суп з копченою ковбасою - смачне і поживне блюдо, яке зігріє вас холодною зимою. Незважаючи на простоту приготування та інгредієнтів, він вийдуть з

Салат з горошком і ковбасою
Будь-який святковий стіл, та й не тільки, завжди прикрашають різноманітні салати, варіантів, приготування яких досить багато. І сьогодні ми зробили

Рецепти з плавленими сирками
Плавлені сирки найчастіше використовуються у приготуванні різноманітних закусок. Але не варто забувати, що з них можна приготувати і інші чудові

Лаваш з ковбасою
Не знаєте чим пригостити гостей, які до вас несподівано завітали? У нас є для вас рішення - зробіть лаваш з ковбасою. Приготувати таку просту закуску