» » Сирний суп з ковбасою

Сирний суп з ковбасою

Сирний суп з ковбасою
Перші гарячі страви популярні в будь-який час року. Взимку або дощовою восени непогано зігріє ароматний борщ або курячий ситний супчик. А ось у спеку і спеку можна освіжитися борщем або окрошкою. Однак існує рецепт універсального страви - сирного супу з ковбасою.

Сирний суп з копченою ковбасою


Інгредієнти:

  • картопля - 3 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • копчена ковбаса - 150 г;

  • плавлений сир - 200 г;

  • сіль, перець - за смаком;

  • вода - 3 л.


  • Приготування
    Давайте розберемося, як приготувати суп з плавленим сиром і ковбасою. Картопля промиваємо від бруду, чистимо, подрібнюємо кубиками і варимо в підсоленій воді. Моркву миємо, чистимо і тремо на середній терочке. Потім тонкою соломкою шаткуємо ковбасу і разом з морквою обсмажуємо на олії. Як тільки картопля звариться, додаємо обжарку, нарізані кубиками плавлені сирки, солимо і перчимо. Все розмішуємо, трохи кип'ятимо, щоб сир повністю розплавився. Після цього готовий суп розливаємо по тарілках, прикрашаємо зеленню, кружальцями ковбаси і ставимо на стіл.

    Рецепт сирного супу з ковбасою


    Інгредієнти:

  • плавлений сирок - 1 шт.;

  • твердий сир - 50 г;

  • підлозі копчена ковбаса - 150 г;

  • цибулина - 1 шт.;

  • масло рослинне - 2 ст. ложки;

  • картопля - 1 шт.;

  • вода - 2 л;

  • зелень - за бажанням.


  • Приготування
    Зараз розповімо, як зварити сирний суп. У закипілу воду кидаємо очищений і нашатковану кубиками картоплю, варимо його до напівготовності. Цим часом дрібненько нарізаємо цибульку і підсмажуємо на олії. У каструлю з картоплею додаємо цибульну обжарку і нарізану соломкою ковбаску. Поступово кидаємо плавлений сирок, порубаний кубиками. Як слід, все розмішуємо. Додаємо сир, натертий на крупній тертці твердий, солимо за смаком супчик і кидаємо зелень.

    Суп з копченою ковбасою і макаронами


    Інгредієнти:

  • плавлений сирок - 3 шт.;

  • вершкове масло - 50 г;

  • цибулина - 1 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • вода - 25 л;

  • часник - 2 зубчики;

  • копчена ковбаса - 300 г;

  • макаронні вироби - 100 г;

  • зелена цибуля;

  • сіль і спеції - за смаком.


  • Приготування
    Ставимо На вогонь невелику каструльку з водою і починаємо займатися підготовкою овочів. Моркву з цибулею очищаємо, моєму і подрібнюємо соломкою. Тепер кладемо в сковороду вершкове масло, розтоплюємо його і підсмажуємо овочі. Цим часом, ріжемо дрібними кубиками плавлені сирки і кидаємо їх у киплячу воду. Даємо сиру повністю розплавитися, періодично помішуючи бульйон . Після цього викладаємо в супчик овочеву піджарку і нарізану соломкою копчену ковбасу. У самому кінці додаємо нашатковану зелену цибульку, макаронні вироби, сіль, подрібнений часник і спеції. Вимикаємо сирний суп з плавлених сирків з ковбасою, накриваємо кришкою і даємо йому настоятися.

    Легкий сирний суп


    Інгредієнти:

  • варена ковбаса - 300 г;

  • плавлений сирок - 200 г;

  • картопля - 4 шт.;

  • цибулина - 2 шт.;

  • морква - 2 шт.;

  • рослинна олія;

  • вода - 2 л;

  • сіль, чорний перець - за смаком.


  • Приготування
    Отже, овочі очищаємо, промиваємо і подрібнюємо: моркву тремо на крупну тертку, цибуля шаткуємо, а картоплю нарізаємо
    Сирний суп з ковбасою
    кубиками разом з ковбасою. Плавлений сирок видавлюємо через часникодавку. Далі ставимо на вогонь каструлю з водою і кидаємо туди подрібнений сир. Чекаємо, поки бульйон закипить, і відразу ж викладаємо картоплю.
    Поки вона вариться, робимо з вами піджарку. Для цього розжарюємо на сковороді рослинне масло, а потім обсмажуємо в ньому морквину, перемішану з цибулею. Коли овочі майже готові, додаємо ковбасу і продовжуємо готувати ще 3 хвилини. Потім заправляємо суп піджаркою, солимо, перчимо і доводимо до кипіння. Потім знімаємо страву з вогню, блендарим і подаємо супчик на стіл.
    Додав: admin | 26-03-2015, 17:49
    Переглядів: 12158