Сирний суп з ковбасою
Перші гарячі страви популярні в будь-який час року. Взимку або дощовою восени непогано зігріє ароматний борщ або курячий ситний супчик. А ось у спеку і спеку можна освіжитися борщем або окрошкою. Однак існує рецепт універсального страви - сирного супу з ковбасою.
Інгредієнти:
картопля - 3 шт.;
морква - 1 шт.;
копчена ковбаса - 150 г;
плавлений сир - 200 г;
сіль, перець - за смаком;
вода - 3 л.
Приготування
Давайте розберемося, як приготувати суп з плавленим сиром і ковбасою. Картопля промиваємо від бруду, чистимо, подрібнюємо кубиками і варимо в підсоленій воді. Моркву миємо, чистимо і тремо на середній терочке. Потім тонкою соломкою шаткуємо ковбасу і разом з морквою обсмажуємо на олії. Як тільки картопля звариться, додаємо обжарку, нарізані кубиками плавлені сирки, солимо і перчимо. Все розмішуємо, трохи кип'ятимо, щоб сир повністю розплавився. Після цього готовий суп розливаємо по тарілках, прикрашаємо зеленню, кружальцями ковбаси і ставимо на стіл.
Інгредієнти:
плавлений сирок - 1 шт.;
твердий сир - 50 г;
підлозі копчена ковбаса - 150 г;
цибулина - 1 шт.;
масло рослинне - 2 ст. ложки;
картопля - 1 шт.;
вода - 2 л;
зелень - за бажанням.
Приготування
Зараз розповімо, як зварити сирний суп. У закипілу воду кидаємо очищений і нашатковану кубиками картоплю, варимо його до напівготовності. Цим часом дрібненько нарізаємо цибульку і підсмажуємо на олії. У каструлю з картоплею додаємо цибульну обжарку і нарізану соломкою ковбаску. Поступово кидаємо плавлений сирок, порубаний кубиками. Як слід, все розмішуємо. Додаємо сир, натертий на крупній тертці твердий, солимо за смаком супчик і кидаємо зелень.
Інгредієнти:
плавлений сирок - 3 шт.;
вершкове масло - 50 г;
цибулина - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
вода - 25 л;
часник - 2 зубчики;
копчена ковбаса - 300 г;
макаронні вироби - 100 г;
зелена цибуля;
сіль і спеції - за смаком.
Приготування
Ставимо На вогонь невелику каструльку з водою і починаємо займатися підготовкою овочів. Моркву з цибулею очищаємо, моєму і подрібнюємо соломкою. Тепер кладемо в сковороду вершкове масло, розтоплюємо його і підсмажуємо овочі. Цим часом, ріжемо дрібними кубиками плавлені сирки і кидаємо їх у киплячу воду. Даємо сиру повністю розплавитися, періодично помішуючи бульйон . Після цього викладаємо в супчик овочеву піджарку і нарізану соломкою копчену ковбасу. У самому кінці додаємо нашатковану зелену цибульку, макаронні вироби, сіль, подрібнений часник і спеції. Вимикаємо сирний суп з плавлених сирків з ковбасою, накриваємо кришкою і даємо йому настоятися.
Інгредієнти:
варена ковбаса - 300 г;
плавлений сирок - 200 г;
картопля - 4 шт.;
цибулина - 2 шт.;
морква - 2 шт.;
рослинна олія;
вода - 2 л;
сіль, чорний перець - за смаком.
Приготування
Отже, овочі очищаємо, промиваємо і подрібнюємо: моркву тремо на крупну тертку, цибуля шаткуємо, а картоплю нарізаємо кубиками разом з ковбасою. Плавлений сирок видавлюємо через часникодавку. Далі ставимо на вогонь каструлю з водою і кидаємо туди подрібнений сир. Чекаємо, поки бульйон закипить, і відразу ж викладаємо картоплю.
Поки вона вариться, робимо з вами піджарку. Для цього розжарюємо на сковороді рослинне масло, а потім обсмажуємо в ньому морквину, перемішану з цибулею. Коли овочі майже готові, додаємо ковбасу і продовжуємо готувати ще 3 хвилини. Потім заправляємо суп піджаркою, солимо, перчимо і доводимо до кипіння. Потім знімаємо страву з вогню, блендарим і подаємо супчик на стіл.
Сирний суп з копченою ковбасою
Інгредієнти:
Приготування
Давайте розберемося, як приготувати суп з плавленим сиром і ковбасою. Картопля промиваємо від бруду, чистимо, подрібнюємо кубиками і варимо в підсоленій воді. Моркву миємо, чистимо і тремо на середній терочке. Потім тонкою соломкою шаткуємо ковбасу і разом з морквою обсмажуємо на олії. Як тільки картопля звариться, додаємо обжарку, нарізані кубиками плавлені сирки, солимо і перчимо. Все розмішуємо, трохи кип'ятимо, щоб сир повністю розплавився. Після цього готовий суп розливаємо по тарілках, прикрашаємо зеленню, кружальцями ковбаси і ставимо на стіл.
Рецепт сирного супу з ковбасою
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як зварити сирний суп. У закипілу воду кидаємо очищений і нашатковану кубиками картоплю, варимо його до напівготовності. Цим часом дрібненько нарізаємо цибульку і підсмажуємо на олії. У каструлю з картоплею додаємо цибульну обжарку і нарізану соломкою ковбаску. Поступово кидаємо плавлений сирок, порубаний кубиками. Як слід, все розмішуємо. Додаємо сир, натертий на крупній тертці твердий, солимо за смаком супчик і кидаємо зелень.
Суп з копченою ковбасою і макаронами
Інгредієнти:
Приготування
Ставимо На вогонь невелику каструльку з водою і починаємо займатися підготовкою овочів. Моркву з цибулею очищаємо, моєму і подрібнюємо соломкою. Тепер кладемо в сковороду вершкове масло, розтоплюємо його і підсмажуємо овочі. Цим часом, ріжемо дрібними кубиками плавлені сирки і кидаємо їх у киплячу воду. Даємо сиру повністю розплавитися, періодично помішуючи бульйон . Після цього викладаємо в супчик овочеву піджарку і нарізану соломкою копчену ковбасу. У самому кінці додаємо нашатковану зелену цибульку, макаронні вироби, сіль, подрібнений часник і спеції. Вимикаємо сирний суп з плавлених сирків з ковбасою, накриваємо кришкою і даємо йому настоятися.
Легкий сирний суп
Інгредієнти:
Приготування
Отже, овочі очищаємо, промиваємо і подрібнюємо: моркву тремо на крупну тертку, цибуля шаткуємо, а картоплю нарізаємо кубиками разом з ковбасою. Плавлений сирок видавлюємо через часникодавку. Далі ставимо на вогонь каструлю з водою і кидаємо туди подрібнений сир. Чекаємо, поки бульйон закипить, і відразу ж викладаємо картоплю.
Поки вона вариться, робимо з вами піджарку. Для цього розжарюємо на сковороді рослинне масло, а потім обсмажуємо в ньому морквину, перемішану з цибулею. Коли овочі майже готові, додаємо ковбасу і продовжуємо готувати ще 3 хвилини. Потім заправляємо суп піджаркою, солимо, перчимо і доводимо до кипіння. Потім знімаємо страву з вогню, блендарим і подаємо супчик на стіл.
Рекомендуємо добрі рецепти
Суп з плавленим сиром
Супи - корисні для нашого організму і сприяють правильному травленню. І сьогодні ми з вами поговоримо про здоровий і живильному суп з плавленим
Суп з білих грибів
Гриби - це корисний і смачний продукт. Різновидів їх дуже багато: печериці, опеньки, лисички, грузді, гливи і т. д. А сьогодні ми вам підкажемо
Суп з копченою ковбасою
Суп з копченою ковбасою - смачне і поживне блюдо, яке зігріє вас холодною зимою. Незважаючи на простоту приготування та інгредієнтів, він вийдуть з
Салат з горошком і ковбасою
Будь-який святковий стіл, та й не тільки, завжди прикрашають різноманітні салати, варіантів, приготування яких досить багато. І сьогодні ми зробили
Рецепти з плавленими сирками
Плавлені сирки найчастіше використовуються у приготуванні різноманітних закусок. Але не варто забувати, що з них можна приготувати і інші чудові
Лаваш з ковбасою
Не знаєте чим пригостити гостей, які до вас несподівано завітали? У нас є для вас рішення - зробіть лаваш з ковбасою. Приготувати таку просту закуску