Суп з копченою ковбасою
Суп з копченою ковбасою - ситне, гаряче і дуже апетитне блюдо, яке з легкістю зігріє вас зимовими днями. Незважаючи на швидкість свого приготування і скромний склад інгредієнтів, він виходить досить пікантним і з цікавим копченим присмаком. Давайте дізнаємося з вами, як приготувати суп з копченою ковбасою.
Інгредієнти:
сир твердих сортів - 50 г;
копчена ковбаса - 150 г;
цибулина - 1 шт.;
картопля - 1 шт.;
плавлений сирок - 1 шт.;
масло рослинне - 2 ст. ложки;
спеції;
свіжа зелень за бажанням.
Приготування
У каструлю наливаємо воду і кип'ятити її. Цим часом чистимо картоплю, подрібнюємо її кубиками і кидаємо в каструлю. Далі обробляємо цибулину і дрібно шаткуємо. Потім наливаємо в сковорідку трохи рослинного масла і пасеруємо в ньому цибульку до рум'яного кольору. Ковбаску нарізаємо соломкою, а сирок рубаємо кубиками. Коли картопля буде майже готова, викладаємо в суп ковбасу і цибульну обжарку.
Після повторного закипання, заправляємо блюдо плавленим сиром , постійно помішуючи вміст каструлі. Тепер подрібнюємо на крупній терочке твердий сир, посипаємо їм наш суп, прикрашаємо блюдо подрібненою свіжою зеленню, і розливаємо по глибоких тарілках.
Інгредієнти:
вода холодна - 15 л;
картопля - 3 шт.;
морква - 1 шт.;
цибулина - 1 шт.;
копчена ковбаса - 150 г;
лавровий лист - 1 шт.;
спеції.
Приготування
Отже, для початку давайте підготуємо всі овочі: картоплю, моркву і цибульку чистимо, нарізаємо однаковими кубиками, складаємо в каструлю, заливаємо холодною водою і ставимо на середній вогонь варитися. Тепер беремо копчену ковбасу різних сортів, подрібнюємо її невеликими шматочками і додаємо в супчик після 20 хвилин варіння овочів. Кидаємо лавровий листочок, спеції за смаком, проварюємо всі разом 5 хвилин і вимикаємо вогонь. Лавровий лист обережно виймаємо і викидаємо, щоб суп не гірчив. Даємо страві настоятися 10 хвилин і розливаємо його по тарілках, присипавши за бажанням подрібненим кропом.
Інгредієнти:
бульйон курячий - 500 мл;
біла квасоля у власному соку - 800 г;
копчена ковбаса - 300 г;
цибулина - 2 шт.;
стебло селери - 1 шт.;
часник - 1 зубчик;
морква - 1 шт.;
біле сухе вино - 1 ст.;
білокачанна капуста - 05 вилка;
масло рослинне - 1 ст. ложка;
болгарський перець - за смаком;
спеції.
Приготування
Морква, цибуля і часник чистимо, промиваємо і дрібненько шаткуємо. Тонкими шматочками шаткуємо селеру, капусту й дрібно кришимо ковбасу. У каструлі розігріваємо масло, викладаємо селеру, моркву, цибулю, пасеруємо, заважаючи хвилин 10 а потім додаємо часник і ковбасу. Смажимо все разом хвилин 5 вливаємо бульйон і вино, доводимо до кипіння, кладемо консервовану квасоля, кидаємо капусту і варимо супчик ще 25 хвилин на слабенькому вогні, заправити спеціями.
Інгредієнти:
ковбаса копчена - 300 г;
м'ясо копчене - 300 г;
цибулина - 1 шт.;
огірки мариновані - 2 шт.;
картопля - 3 шт.;
паста томатна - 2 ст. ложки;
лимон - 1 шт.;
сало - 50 г;
часник - 1 зубчик;
сметана для подачі;
спеції.
Приготування
М'ясо нарізаємо шматочками, картоплю чистимо і розрізаємо кубиками. Огірочки і ковбасу дрібно шаткуємо. Тепер наливаємо в каструлю воду, кладемо м'ясо, картоплю і ставимо закипати на середній вогонь. Цим часом ріжемо шматочками сало, викладаємо на гарячу сковороду, розтоплюємо, додаємо цибулька і пасеруємо до золотистого кольору. В самому кінці кладемо томатну пасту, розбавляємо трохи бульйончик, додаємо ковбасу, подрібнений часник і огірки. Приправляємо спеціями і тушкуємо на повільному вогні хвилин 5. Після цього викладаємо готову обжарку в каструлю з м'ясом і варимо суп на повільному вогні ще 5 хвилин. Гарячу солянку розливаємо по тарілках, присипаємо зеленню, кладемо часточку лимона і ложечку сметанки.
Сирний супчик з копченою ковбасою
Інгредієнти:
Приготування
У каструлю наливаємо воду і кип'ятити її. Цим часом чистимо картоплю, подрібнюємо її кубиками і кидаємо в каструлю. Далі обробляємо цибулину і дрібно шаткуємо. Потім наливаємо в сковорідку трохи рослинного масла і пасеруємо в ньому цибульку до рум'яного кольору. Ковбаску нарізаємо соломкою, а сирок рубаємо кубиками. Коли картопля буде майже готова, викладаємо в суп ковбасу і цибульну обжарку.
Після повторного закипання, заправляємо блюдо плавленим сиром , постійно помішуючи вміст каструлі. Тепер подрібнюємо на крупній терочке твердий сир, посипаємо їм наш суп, прикрашаємо блюдо подрібненою свіжою зеленню, і розливаємо по глибоких тарілках.
Рецепт смачного супу з копченою ковбасою
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для початку давайте підготуємо всі овочі: картоплю, моркву і цибульку чистимо, нарізаємо однаковими кубиками, складаємо в каструлю, заливаємо холодною водою і ставимо на середній вогонь варитися. Тепер беремо копчену ковбасу різних сортів, подрібнюємо її невеликими шматочками і додаємо в супчик після 20 хвилин варіння овочів. Кидаємо лавровий листочок, спеції за смаком, проварюємо всі разом 5 хвилин і вимикаємо вогонь. Лавровий лист обережно виймаємо і викидаємо, щоб суп не гірчив. Даємо страві настоятися 10 хвилин і розливаємо його по тарілках, присипавши за бажанням подрібненим кропом.
Квасолевий суп з копченою ковбасою
Інгредієнти:
Приготування
Морква, цибуля і часник чистимо, промиваємо і дрібненько шаткуємо. Тонкими шматочками шаткуємо селеру, капусту й дрібно кришимо ковбасу. У каструлі розігріваємо масло, викладаємо селеру, моркву, цибулю, пасеруємо, заважаючи хвилин 10 а потім додаємо часник і ковбасу. Смажимо все разом хвилин 5 вливаємо бульйон і вино, доводимо до кипіння, кладемо консервовану квасоля, кидаємо капусту і варимо супчик ще 25 хвилин на слабенькому вогні, заправити спеціями.
Суп-солянка з копченою ковбасою
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо нарізаємо шматочками, картоплю чистимо і розрізаємо кубиками. Огірочки і ковбасу дрібно шаткуємо. Тепер наливаємо в каструлю воду, кладемо м'ясо, картоплю і ставимо закипати на середній вогонь. Цим часом ріжемо шматочками сало, викладаємо на гарячу сковороду, розтоплюємо, додаємо цибулька і пасеруємо до золотистого кольору. В самому кінці кладемо томатну пасту, розбавляємо трохи бульйончик, додаємо ковбасу, подрібнений часник і огірки. Приправляємо спеціями і тушкуємо на повільному вогні хвилин 5. Після цього викладаємо готову обжарку в каструлю з м'ясом і варимо суп на повільному вогні ще 5 хвилин. Гарячу солянку розливаємо по тарілках, присипаємо зеленню, кладемо часточку лимона і ложечку сметанки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Сирний суп з ковбасою
Всі ми з вами звикли до традиційних гарячих супів, таким як борщ, щі, гороховий супчик. Але сьогодні ми хочемо запропонувати вам рецепт
Солянка з фрикадельками
Солянка - являє собою густий суп на рибному, м'ясному або грибному бульйоні з додаванням маслин, солоних огірків, лимона. І зараз ми розповімо, як
Розсольник з ковбасою
Розсольник - смачне блюдо, відоме ще з часів Русі. Його готують на основі перловки, солоних огірків і розсолу. І сьогодні ми його зваримо з
Салат з горошком і ковбасою
Будь-який святковий стіл, та й не тільки, завжди прикрашають різноманітні салати, варіантів, приготування яких досить багато. І сьогодні ми зробили
Салат з копченою ковбасою
Салат з копченою ковбасою - просте у приготуванні страва, яку можна подати як на сімейну вечерю, так на святкове застілля. Давайте з вами зробимо
Смажена ковбаса
Хто ж з нас не любить ковбасу?! А якщо вона ще й смажена з овочами або картоплею, відязикатися від такої смакоти складно. Пропонуємо вашій увазі