Розсольник з ковбасою
Розсольник - істинно російське, стародавнє блюдо, яке завжди варили на основі солоних грибів або огірків з додаванням розсолу. Давайте більш детально дізнаємося з вами, як приготувати суп з ковбасою.
Інгредієнти:
копчена ковбаса - 250 г;
перлова крупа - 05 склянки;
огірковий розсіл - 1 склянка;
картопля - 1 шт.;
цибулина - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
огірки солоні - 2 шт.;
лавровий лист;
зелень петрушки і кропу;
спеції.
Приготування
Отже, для приготування розсольнику з копченою ковбасою першим ділом гарненько перлову крупу промиваємо, заливаємо її холодною водою і залишаємо набухати приблизно на 2 години. Після цього обережно зливаємо воду, пересипаємо перловку в каструльку і заливаємо її чистою водою. Відправляємо посуд на вогонь і варимо до м'якості.
Не втрачаючи часу дарма, приготуємо поки овочеву заправу. Для цього цибулину і моркву очищаємо, подрібнюємо і пасеруємо на сковороді з рослинним маслом до м'якості. Одночасно з цим, нарізаємо дрібними кубиками солоні огірочки і копчену ковбаску. Тепер кидаємо на сковорідку спочатку ковбасу, злегка обсмажуємо і викладаємо солоні огірки . Тушкуємо все разом приблизно 4-6 хвилин на повільному вогні і знімаємо з плити.
Картопля очищаємо, нарізаємо невеликими брусочками і як тільки перловка стане м'якою, викладаємо в каструлю. Накриваємо суп кришкою і проварюємо на слабенькому вогні хвилин 15. Після цього додаємо обсмажені овочі, вливаємо огірковий розсіл, солимо і приправляємо спеціями за смаком. Буквально за кілька хвилин до готовності додаємо подрібнену зелень петрушки і кропу. Потім знімаємо розсольник з ковбасою і перловкою з вогню, даємо йому деякий час настоятися, і подаємо разом зі сметаною!
Інгредієнти:
ковбаса - 400 г;
цибулина - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
помідор - 2 шт.;
солоний огірок - 3 шт.;
перлова крупа - 1 ст.;
олія рослинна;
спеції;
огірковий розсіл - 05 ст.
Приготування
Отже, в чашу мультиварки кладемо ковбасу, подрібнену цибулю, терту моркву, порізану соломкою картоплю, промиту перлову крупу, солоні огірки, помідори і спеції. Далі заливаємо все до максимальної позначки окропом, вибираємо програму «Гасіння» і встановлюємо на 2 години. Після звукового сигналу та готовності супу, переставляємо прилад в режим «Підігрів» і засікаємо ще 30 хвилин. Готовий суп розливаємо по тарілках і подаємо на стіл зі сметаною і чорним хлібом.
Інгредієнти:
ковбаса - 200 г;
солоний огірок - 3 шт.;
цибулина - 1 шт.;
рис - 3 ст. ложки;
консервована біла квасоля - 100 г;
картопля - 2 шт.;
лавровий лист;
огірковий розсіл - 100 мл;
масло рослинне - 20 мл;
морква - 1 шт.;
паста томатна - 2 ст. ложки;
зелень;
спеції.
Приготування
У каструлю наливаємо воду, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Картоплю чистимо, нарізаємо соломкою і кидаємо в окріп варитися. Рис промиваємо кілька разів під водою і додаємо в каструлю до картоплі. На сковороді цим часом пасеруємо подрібнену цибулю і терту моркву. Потім додаємо до овочів порізану скибочками ковбасу і кладемо трохи томатної пасти.
Коли рис з картоплею стануть м'якими, перекладаємо в суп обжарку, додаємо дрібно порубані солоні огірки і білу квасолю. Приправляємо розсольник спеціями, кидаємо лавровий листочок і підсолюємо за смаком. Варимо суп ще кілька хвилин, а потім вимикаємо вогонь і залишаємо страву на плиті, щоб воно ще трохи настоялося.
Рецепт розсольнику з ковбасою
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування розсольнику з копченою ковбасою першим ділом гарненько перлову крупу промиваємо, заливаємо її холодною водою і залишаємо набухати приблизно на 2 години. Після цього обережно зливаємо воду, пересипаємо перловку в каструльку і заливаємо її чистою водою. Відправляємо посуд на вогонь і варимо до м'якості.
Не втрачаючи часу дарма, приготуємо поки овочеву заправу. Для цього цибулину і моркву очищаємо, подрібнюємо і пасеруємо на сковороді з рослинним маслом до м'якості. Одночасно з цим, нарізаємо дрібними кубиками солоні огірочки і копчену ковбаску. Тепер кидаємо на сковорідку спочатку ковбасу, злегка обсмажуємо і викладаємо солоні огірки . Тушкуємо все разом приблизно 4-6 хвилин на повільному вогні і знімаємо з плити.
Картопля очищаємо, нарізаємо невеликими брусочками і як тільки перловка стане м'якою, викладаємо в каструлю. Накриваємо суп кришкою і проварюємо на слабенькому вогні хвилин 15. Після цього додаємо обсмажені овочі, вливаємо огірковий розсіл, солимо і приправляємо спеціями за смаком. Буквально за кілька хвилин до готовності додаємо подрібнену зелень петрушки і кропу. Потім знімаємо розсольник з ковбасою і перловкою з вогню, даємо йому деякий час настоятися, і подаємо разом зі сметаною!
Розсольник з ковбасою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Отже, в чашу мультиварки кладемо ковбасу, подрібнену цибулю, терту моркву, порізану соломкою картоплю, промиту перлову крупу, солоні огірки, помідори і спеції. Далі заливаємо все до максимальної позначки окропом, вибираємо програму «Гасіння» і встановлюємо на 2 години. Після звукового сигналу та готовності супу, переставляємо прилад в режим «Підігрів» і засікаємо ще 30 хвилин. Готовий суп розливаємо по тарілках і подаємо на стіл зі сметаною і чорним хлібом.
Рецепт супу розсольнику з ковбасою
Інгредієнти:
Приготування
У каструлю наливаємо воду, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Картоплю чистимо, нарізаємо соломкою і кидаємо в окріп варитися. Рис промиваємо кілька разів під водою і додаємо в каструлю до картоплі. На сковороді цим часом пасеруємо подрібнену цибулю і терту моркву. Потім додаємо до овочів порізану скибочками ковбасу і кладемо трохи томатної пасти.
Коли рис з картоплею стануть м'якими, перекладаємо в суп обжарку, додаємо дрібно порубані солоні огірки і білу квасолю. Приправляємо розсольник спеціями, кидаємо лавровий листочок і підсолюємо за смаком. Варимо суп ще кілька хвилин, а потім вимикаємо вогонь і залишаємо страву на плиті, щоб воно ще трохи настоялося.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як готувати розсольник з перловкою?
Рецептів приготування розсольнику дуже багато, тому ми вирішили відібрати для вас найцікавіші. У даній статті ми розглянемо, як приготувати
Як приготувати суп з рисом?
Розсольник - це перше блюдо, яке, звичайно ж, готують з перловкою. Але якщо ви любите експериментувати, або просто не жалуйте перловку, пропонуємо
Розсольник з куркою
Розсольник - популярний і смачне блюдо, яке готують з перловкою. Напевно, у кожної господині є свої особливі рецепти створення цієї смакоти. І
Розсольник з нирками
Розсольник - перше страву російської кухні на огіркової основі. Його готують із свинини, яловичини, баранини. І сьогодні ми поділимося з вами
Суп з копченою ковбасою
Суп з копченою ковбасою - смачне і поживне блюдо, яке зігріє вас холодною зимою. Незважаючи на простоту приготування та інгредієнтів, він вийдуть з
Розсольник в мультиварці
Розсольник - популярне блюдо староруської кухні, який готується з перловкою з додаванням розсолу і солоних огірків. І сьогодні ми розглянемо кілька