Суп - корисне і поживне блюдо, яке сприяє правильній роботі кишечника і гарному травленню. Ми пропонуємо вам спробувати приготувати ароматний і досить ситний суп з плавленим сиром.
Рецепт супу з плавленим сиром
Інгредієнти: плавлений сирок «Дружба» - 3 шт.; картопля - 300 г; морква - 1 шт.; кріп - 30 г; яйце - 1 шт.; манка - 1 ст. ложка; вершкове масло - 20 г; спеції. Приготування В кип'яченій воді відварюємо очищену і нарізану кубиками картоплю. Після закипання, додаємо плавлений сир і чекаємо, поки він не розплавиться. Далі кидаємо і терту злегка обсмажену моркву. За бажанням можна додати в суп галушки . Для цього беремо яйце, розбиваємо в миску, додаємо манну крупу, перемішуємо і підсолюємо. Потім набираємо суміш чайною ложечкою і опускаємо в суп з плавленим сиром «Дружба». Коли страва майже готова, посипаємо його кропом і розливаємо по тарілках.
Рибний суп з плавленим сиром
Інгредієнти: стейк форелі - 100 г; плавлений сир - 1 шт.; картопля - 1 шт.; морква - 1 шт.; цибуля - 1 шт.; рослинна олія; вода - 1 л; спеції і зелень. Приготування Картоплю чистимо, нарізаємо кубиками, відварюємо 10 хвилин в киплячій воді. Тим часом натираємо на тертці моркву, дрібно шаткуємо цибулю і підсмажити овочі на соняшниковій маслечко. Потім викладаємо засмажку до картоплі, кладемо порізану великими кубиками рибу і варити 5-7 хвилин, після чого додаємо плавлений сирок і розмішуємо до повного розчинення. Готовий суп підсолюємо за смаком, перчимо та посипаємо дрібно порізаною зеленню.
Курячий суп з плавленим сиром
Інгредієнти: куряча грудка - 3 шт.; цибулина - 10 шт.; вершкове масло - 40 г; морква - 1 шт.; цукор - 2 ч. ложки; плавлений сирок - 400 г; спеції. Приготування Отже, беремо велику каструлю, кладемо туди грудки, одну головку очищеного ріпчастої цибулі цілком, моркву і заливаємо водою. Солимо, перчимо за смаком бульйон і варимо протягом 10 хвилин. Залишився цибулю чистимо, нарізаємо півкільцями.
У сотейнику розтоплюємо трохи вершкового масла, додаємо цукрового піску і гарненько перемішуємо. Потім утворилася карамель опускаємо підготовлений цибулю і тушкуємо його на слабенькому вогні до отримання золотистого кольору. Після цього відправляємо обжарку в каструлю і варимо приблизно 10 хвилин. У самому кінці додаємо в цибульний суп плавлений сир і готуємо страву ще 5-7 хвилин.
Суп з плавленим сиром з ковбасою
Інгредієнти: плавлений сир - 100 г; напівкопчена ковбаса - 100 г; картопля - 1 шт.; цибулина - 1 шт.; вода - 500 мл; рослинна олія; спеції. Приготування Цибулю чистимо і шаткуємо півкільцями. З ковбаси знімаємо шкірку і нарізаємо тонкою соломкою. Картоплю очищаємо і рубаємо маленькими кубиками. У сковороді розігріваємо трохи олії і викладаємо цибулю з ковбасою. Обсмажуємо все до рум'яного кольору, помішуючи. Потім перекладаємо обжарку в каструльку, додаємо картоплю і вливаємо воду. Солимо суп по смаку, ставимо на вогонь і доводимо рідину до кипіння. Після цього кидаємо плавлений сир, добре розмішуємо і варимо до готовності картоплі.
Суп-пюре з плавленим сиром
Інгредієнти: плавлений сир - 50 г; картопля - 2 шт.; морква - 05 шт.; цибулина - 05 шт.; часник - 1 зубчик; спеції; вода - 15 ст. Приготування Овочі очищаємо, нарізаємо невеликими шматочками, складаємо в контейнер для мікрохвильовки, додаємо масло і спеції. Потім заливаємо їх наполовину водою і готуємо близько п'яти хвилин на максимальній потужності. Гарячі овочі подрібнюємо блендером в пюре, додаємо плавлений сир, солимо за смаком, доливаємо трохи гарячої води і перемішуємо.