Курячий суп з яйцем–чудове і ситне перше блюдо, яке прекрасно різноманітить ваш обід. Готується воно досить просто, а виходить неймовірно смачним!
Курячий суп з яйцем і вермішеллю
Інгредієнти: курка – 400 г; картопля – 5 шт.; цибулина – 1 шт.; морква – 1 шт.; вермішель – 3 ст. ложки; яйце – 2 шт.; спеції ; часник – 2 зубчики; вода – 4 л; зелень для подачі. Приготування Рецепт курячого супу з яйцем досить простий. Курячі шматочки викладаємо в каструлю, заливаємо водою, підсолюємо і варимо бульйон, знімаючи піну. Картоплю чистимо, нарізаємо невеликими кубиками і кидаємо акуратно в бульйон. Цибулину обробляємо, шаткуємо півкільцями, а моркву подрібнюємо соломкою тертці. Пасеруємо овочі до м'якості на олії і, коли картопля стане м'якою, відправляємо обжарку в каструлю і перемішуємо. Яйця розбиваємо в глибоку миску і збиваємо виделкою.Кидаємо В суп дрібну вермішель, лавровий лист, спеції і порізаний дрібними шматочками часничок. У самому кінці додаємо тонкою цівкою яйця, даємо страви закипіти і знімаємо з плити. Готовий суп розливаємо по тарілках, посипаємо зеленню і подаємо до обіднього столу.
Курячий суп з рисом і яйцем
Інгредієнти: картопля – 5 шт.; морква не велика – 1 шт.; цибулина – 1 шт.; рис – 3 ст. ложки; яйце – 1 шт.; бульйон курячий – 35 л; масло рослинне – 3 ст. ложки; лавровий листочок; спеції. Приготування Картоплю чистимо, нарізаємо кубиками, а моркву натираємо на тертці. Цибулину обробляємо, шаткуємо і пасеруємо на олії з морквою. Яйце збиваємо в чашці до однорідної маси.У киплячий бульйон викладаємо картоплю і варимо 15 хвилин, а потім кидаємо промитий рис і засікаємо 10 хвилин. Після цього суп солимо і тонкою цівкою вливаємо яйце, помішуючи ложкою. Далі кладемо обсмажені овочі, подрібнений кріп і варимо хвилин 10-12.
Курячий суп зі щавлем і яйцем
Інгредієнти: бульйон курячий – 2 л; картопля – 2 шт.; морква не велика – 1 шт.; філе куряче – 240 г; цибулина – 1 шт.; щавель – 200 г; спеції. яйце куряче – 1 шт.; Приготування Моркву, картоплю, цибулю чистимо і нарізаємо тоненькою соломкою. Коли бульйон закипить, кидаємо картоплю і варимо 15 хвилин. Моркву і цибульку обсмажуємо на рослинному маслечко до м'якості, а потім перекладаємо обжарку в бульйон. Варене куряче філе нарізаємо шматочками і кидаємо в суп. Щавель ретельно промиваємо, довільно рубаємо ножем і додаємо в каструлю. Пробуємо страву на смак, підсолюємо і вливаємо яйце. Знімаємо з плити і наполягаємо суп кілька хвилин.