Борщ з щавлю з яйцем - рецепт
Зелені щи з щавлем і яйцем – одне з найбільш популярних гарячих перших страв російської кухні. Готується воно досить швидко і просто, а виходить приголомшливо ароматним і смачним.
Інгредієнти:
вода фільтрована – 2 л;
цибулина – 1 шт.;
щавель – 100 г;
морква – 1 шт.;
курка – 500 г;
картопля – 2 шт.;
яйце перепелине – 3 шт.
Приготування
Для приготування цієї страви, наливаємо в каструлю фільтровану воду і ставимо посуд на плиту, включивши вогонь. Потім акуратно опускаємо оброблену курку, бульйон доводимо до кипіння, знімаємо шумівкою, поднявшеюся пінку і варимо на середньому вогні, накривши кришкою. Паралельно з цим, в маленькій каструльці, відварюємо яйця. Овочі промиваємо, чистимо за необхідності і нарізаємо кубиками, а свіжу зелень обполіскуємо і дрібно шаткуємо. Кладемо картоплю, цибулю і моркву в каструлю, підсолюємо, перчимо за смаком і варимо до м'якості овочів. Далі кидаємо зелень і тушкуємо супчик ще хвилин 20. Тепер вимикаємо вогонь, додаємо приправи, наполягаємо блюдо і подаємо борщ з щавлю до столу, прикрасивши рубаним яйцем і заправивши охолодженої сметаною.
Інгредієнти:
яйце – 2 шт.;
картопля – 3 шт.;
вода фільтрована – 2 л;
цибулина – 2 шт.;
морква – 2 шт.;
щавель свіжий – 2 пучка;
спеції;
олія рослинна.
Приготування
У каструлю наливаємо чисту воду і нагріваємо її на невеликому вогні до кипіння. Цим часом промиваємо картоплю чистимо його і нарізаємо кубиками. Морква обробляємо і шаткуємо тонкою соломкою. Цибулину очистити і рубаємо півкільцями. Щавель ретельно промиваємо, обсушуємо рушником і подрібнюємо. У каструлю з закипілої водою кидаємо картоплю акуратно і солимо за смаком. У сковороду наливаємо масло, розігріваємо його і пасеруємо до прозорого стану цибулька. Додаємо моркву і тушкуємо овочі хвилин 7. Готову обжарку перекладаємо в каструлю до картоплі, накриваємо кришкою, зменшуємо полум'я і тушкуємо супчик хвилин 10. У миску розбиваємо яйця і добре збиваємо їх міксером до появи піни. Після цього отриману суміш виливаємо тонкою цівкою в каструлю і варимо ще 3 хвилини. У готові щи кидаємо нарізаний щавель, кип'ятимо їх, а потім вимикаємо вогонь, накриваємо кришкою і даємо страві настоятися. Розливаємо страву по тарілках і подаємо до столу зі сметанкою.
Інгредієнти:
курка свіжа – 05 шт.;
свіжий щавель – 200 г;
картопля – 4 шт.;
цибулина – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
яйце перепелине – 3 шт.;
свіжа зелень – за смаком;
спеції;
сметана для подачі.
Приготування
Курку добре промиваємо, нарізаємо невеликими шматками, а овочі обробляємо і подрібнюємо. Тепер викладаємо в чашу мультиварки всі підготовлені інгредієнти, додаємо за смаком сіль і будь-які ароматні спеції на ваш смак. Вміст заливаємо фільтрованою водою, закриваємо кришку приладу і залишаємо варитися, вибравши режим «Гасіння», 15 години. Якщо ваша мультиварка має програму «Суп», то краще скористайтеся нею. Не втрачаючи часу дарма, готуємо щавель: обполіскуємо його, струшуємо, видаляємо всі черешки і нарізаємо разом з іншою зеленню. Перепелині яйця відварюємо в ковшичке, остуджуємо, чистимо і розрізаємо навпіл. Хвилин за 15 до готовності страви, відкриваємо кришку приладу, кидаємо всю зелень довариваем до звукового сигналу. Ароматні зелені щи розливаємо по тарілках, приправляємо охолодженої сметаною і кожну порцію прикрашаємо звареними круто перепелиними яйцями.
Борщ з щавлю з яйцем - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування цієї страви, наливаємо в каструлю фільтровану воду і ставимо посуд на плиту, включивши вогонь. Потім акуратно опускаємо оброблену курку, бульйон доводимо до кипіння, знімаємо шумівкою, поднявшеюся пінку і варимо на середньому вогні, накривши кришкою. Паралельно з цим, в маленькій каструльці, відварюємо яйця. Овочі промиваємо, чистимо за необхідності і нарізаємо кубиками, а свіжу зелень обполіскуємо і дрібно шаткуємо. Кладемо картоплю, цибулю і моркву в каструлю, підсолюємо, перчимо за смаком і варимо до м'якості овочів. Далі кидаємо зелень і тушкуємо супчик ще хвилин 20. Тепер вимикаємо вогонь, додаємо приправи, наполягаємо блюдо і подаємо борщ з щавлю до столу, прикрасивши рубаним яйцем і заправивши охолодженої сметаною.
Рецепт борщ з щавлю з яйцем без м'яса
Інгредієнти:
Приготування
У каструлю наливаємо чисту воду і нагріваємо її на невеликому вогні до кипіння. Цим часом промиваємо картоплю чистимо його і нарізаємо кубиками. Морква обробляємо і шаткуємо тонкою соломкою. Цибулину очистити і рубаємо півкільцями. Щавель ретельно промиваємо, обсушуємо рушником і подрібнюємо. У каструлю з закипілої водою кидаємо картоплю акуратно і солимо за смаком. У сковороду наливаємо масло, розігріваємо його і пасеруємо до прозорого стану цибулька. Додаємо моркву і тушкуємо овочі хвилин 7. Готову обжарку перекладаємо в каструлю до картоплі, накриваємо кришкою, зменшуємо полум'я і тушкуємо супчик хвилин 10. У миску розбиваємо яйця і добре збиваємо їх міксером до появи піни. Після цього отриману суміш виливаємо тонкою цівкою в каструлю і варимо ще 3 хвилини. У готові щи кидаємо нарізаний щавель, кип'ятимо їх, а потім вимикаємо вогонь, накриваємо кришкою і даємо страві настоятися. Розливаємо страву по тарілках і подаємо до столу зі сметанкою.
Зелений борщ зі щавлем та перепелиними яйцями в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Курку добре промиваємо, нарізаємо невеликими шматками, а овочі обробляємо і подрібнюємо. Тепер викладаємо в чашу мультиварки всі підготовлені інгредієнти, додаємо за смаком сіль і будь-які ароматні спеції на ваш смак. Вміст заливаємо фільтрованою водою, закриваємо кришку приладу і залишаємо варитися, вибравши режим «Гасіння», 15 години. Якщо ваша мультиварка має програму «Суп», то краще скористайтеся нею. Не втрачаючи часу дарма, готуємо щавель: обполіскуємо його, струшуємо, видаляємо всі черешки і нарізаємо разом з іншою зеленню. Перепелині яйця відварюємо в ковшичке, остуджуємо, чистимо і розрізаємо навпіл. Хвилин за 15 до готовності страви, відкриваємо кришку приладу, кидаємо всю зелень довариваем до звукового сигналу. Ароматні зелені щи розливаємо по тарілках, приправляємо охолодженої сметаною і кожну порцію прикрашаємо звареними круто перепелиними яйцями.
Рекомендуємо добрі рецепти
Суп зі свіжої капусти
Коли хочеться чогось немудрого, але в той же час ситного і поживного, відразу згадується суп зі свіжої капусти. І продуктів мінімум, і часу забирає
Зелений борщ - рецепт
Зелений борщ - це традиційне перше блюдо в українській і російській кухнях. У кожної господині, звичайно ж, є свої секрети приготування цього супу. У
Зелений борщ зі щавлем - рецепт
Борщ - це популярне блюдо української і російської кухонь. І сьогодні ми розповімо, як зварити зелений борщ зі щавлем. Він виходить ситним і володіє
Зелений борщ з кропивою
Зелений борщ з кропивою - це смачне і корисне перше блюдо. Це прекрасна альтернатива вже знайомому нам борщу з щавлем. Давайте детально розберемося,
Зелений борщ зі шпинатом
Зелений борщ - це популярне блюдо російської та української кухні. Його готують в літній період з різною зеленню: щавлем, кропивою, шпинатом. Також
Зелений борщ у мультиварці
Зелений борщ - традиційне блюдо російської та української кухні. Він готується з додаванням зелені та має кислуватий смак. І сьогодні ми розповімо,