Як приготувати різотто в домашніх умовах?

Як правильно приготувати вдома різотто з креветками?
Інгредієнти:
Приготування
Креветки змішуємо з дрібно нарубаним часником і столовою ложкою оливкової олії і залишаємо на двадцять-тридцять хвилин. Білий цибулю чистимо, дрібно шаткуємо і пасеруємо на оливковій олії до прозорості. Потім додаємо рисову крупу і також обсмажуємо кілька хвилин. Потім вливаємо вино, выпариваем його і, періодично підливаючи малими порціями бульйон і помішуючи, готуємо різотто на несильному вогні приблизно двадцять хвилин або до готовності.
Потім додаємо подрібнений кріп, петрушку і базилік в бажаних пропорціях і відповідно до свого смаку, закладаємо промариновані креветки, приправляємо страву сіллю, білим перцем і протушиваем, помішуючи, ще п'ять хвилин.
По готовності додаємо протертий пармезан, перемішуємо і подаємо до столу.
Як приготувати різотто з куркою і овочами в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
Підготуємо належним чином всі необхідні компоненти для різотто. Очищаємо і шаткуємо кубиками ріпчасту цибулю і моркву. Промиваємо і дрібно ріжемо грибочки. Промите філе курячої грудки промаківающімі від вологи і нарізаємо невеликими брусочками. Часник очищаємо і дрібно рубаємо. Рисову крупу дуже ретельно промиваємо до прозорої води.

У ємність мультиварки наливаємо оливкову олію і закладаємо підготовлений цибулю, моркву і часник. Налаштовуємо пристрій на функцію «Випічка» або «Смаження» і витримуємо овочі протягом десяти хвилин. Потім додаємо курку і обсмажуємо все разом в тому ж режимі ще двадцять хвилин, помішуючи. Далі кидаємо підготовлені гриби і рис і смажимо ще хвилин десять. Тепер вливаємо підігрітий до кипіння бульйон, приправляємо страву сіллю, меленим перцем і спеціями і переводимо прилад в режим «Гречка», «Каша» або «Плов» в залежності від моделі мультиварки. Приблизно через сорок хвилин блюдо буде готово.
При подачі присмачую різотто нарубаною зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти

Різотто з куркою і овочами
Як і будь-класичне італійське блюдо – різотто має безліч варіацій, які гідно оцінили у всьому світі. Не винятком є рецепт цієї страви, з додаванням в

Різотто з морепродуктами в мультиварці
Різотто - популярне італійське блюдо, яке готується з спеціальних сортів рису при постійному помішуванні і порційному додавання бульйону. І сьогодні

Різотто з куркою
Різотто з куркою - мабуть, один з найбільш доступних і популярних рецептів приготування цієї страви. Деякими тонкощами і, звичайно ж, рецептами

Різотто з мідіями
Різотто - смачне блюдо італійської кухні, яку готують в глибокій сковороді з грубозернистого рису. А доповненням до нього можуть виступати м'ясо,

Різотто з печерицями
Різотто - популярне італійське блюдо, приготоване з спеціальних сортів рису. Його роблять з додаванням м'яса, овочів, грибів. І зараз ми поділимося з

Різотто у вершковому соусі
Різотто - популярна страва італійської кухні, яку готують із спеціальних сортів рису. І сьогодні ми розповімо, як зробити різотто у вершковому соусі.