Лазанья з фаршем в духовці - рецепт

Рецепт лазаньї з фаршем в домашніх умовах
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Перед тим, як приготувати лазанью з фаршем готуємо всі інгредієнти. Чистимо цибулину і підрум'янюємо на рослинному маслечко. Потім додаємо фарш, перемішуємо і обсмажуємо хвилин 10 підсолюємо за смаком. Потім кладемо томатне пюре і тушкуємо до випаровування всієї рідини. В кінці додаємо рубану зелень і знімаємо сковороду з плити.
Тепер готуємо соус: вершкове масло розтоплюємо в сотейнику, всипаємо борошно і розмішуємо, щоб не утворилися грудочки. Акуратно вливаємо холодне молоко, зменшуємо вогонь і варимо суміш близько 5 хвилин, постійно помішуючи. Як тільки соус загусне, додаємо спеції за смаком і знімаємо посуд з вогню.
Прямокутну форму промазуємо маслом, викладаємо листи лазаньї і промазуємо соусом. Зверху розподіляємо м'ясний фарш і повторюємо шари кілька разів. Верхівку промазуємо соусом і посипаємо рясно тертим сиром. Відправляємо заготовку в розігріту духовку і запікаємо півгодини при температурі 190 градусів.
Лазанья з фаршем та грибами під соусом бешамель - рецепт
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Помідори ошпарюємо, знімаємо шкірку і нарізаємо м'якоть кубиками. На рослинному маслечко обсмажуємо м'ясний фарш, а потім додаємо томатну пасту і подрібнені помідори. Приправляємо начинку спеціями і тушкуємо 5 хвилин. Гриби і цибулю обробляємо, шаткуємо скибочками і пасеруємо до золотистого кольору.
Тепер готуємо соус: розтоплюємо в каструлі вершкове масло, маленькими порціями всипаємо борошно і повільно вливаємо холодне молоко. Ретельно все перемішуємо, щоб вийшла однорідна суміш. Приправляємо суміш мускатним горіхом і уварюємо, поки соус не загусне.
У форму викладаємо листи лазаньї, далі розподіляємо шар фаршу і накриваємо листами лазаньї. Тепер кладемо гриби з цибулею і знову накриваємо листами. Заливаємо все соусом і рівномірно присипаємо сиром. Відправляємо форму в розігріту духовку і запікаємо страву 30 хвилин.
Лазанья з курячим фаршем
Інгредієнти:
Приготування
Цибулину очистити, дрібно рубаємо і підрум'янюємо на розігрітому маслечко.

Рекомендуємо добрі рецепти

Лазанья болоньєзе з соусом бешамель
Шалено смачне і особливо популярне блюдо італійської кухні можна успішно створити самостійно. Пропонуємо два відмінних рецепта лазаньі болоньезе з

Лазанья з лаваша з фаршем
Лазанья - оригінальне італійське блюдо, яке користується великою популярністю і в нашій країні. Не дивно, що рецепт лазаньї не раз видозмінювався і

Лазанья з грибами - рецепт
Класичний рецепт лазаньї не передбачає додавання грибів в начинку, проте в кулінарії немає строгих правил. Пропонуємо вашій увазі декілька цікавих

Лазанья з морепродуктів - рецепт
З італійської лазаньєю, звичайно ж, знайомі багато. Це м'ясний фарш з болоньєзе і соусом бешамель, який укладають на тонкі листи пасти. Але сьогодні

Лазанья з м'ясною начинкою
Лазанья - італійське блюдо, яке знайоме багатьом. В даний час існує багато варіацій її приготування. І зараз ми розповімо, як зробити чудову лазанью

Лазанья з яловичини
Лазанья - відоме італійське блюдо, родом з провінції Болоньї. У класичному варіанті її готують з фаршу яловичини. Давайте розберемо кілька варіантів