Спагетті з креветками у вершковому соусі
Спагетті – традиційне італійське блюдо, яке подається до столу з різними добавками. Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати чудово смачні спагетті з креветками у вершковому соусі.
Інгредієнти:
очищені креветки – 400 г;
олія оливкова – 1 ст. ложка;
спагетті – 300 г;
цибулина – 1 шт.;
стиглі помідори – 5 шт.;
перець чилі – за смаком;
сушений базилік – щіпка;
часник – 1 зубчик;
сухе біле вино – 1 ст.;
вершки жирні – 05 ст.;
сир – за смаком;
спеції;
масло вершкове – 4 ст. ложки.
Приготування
Для початку готуємо всі інгредієнти: помідори, цибулю і часник чистимо, подрібнюємо і додаємо в сковороду. Додаємо перчик чилі за смаком, порубаний базилік і наливаємо масло. Ставимо на невеликий вогонь, вводимо тоненькою цівкою сухе вино і тушкуємо при закритій кришці, поки алкоголь повністю не випарується. Креветки очистити, збризкуємо оливковою маслом і приправляємо спеціями за смаком. Обсмажуємо морепродукти на окремій сковорідці до готовності, буквально 3 хвилинки. Потім перекладаємо їх до овочів, вливаємо вершки і уварюємо соус на середньому вогні. Після цього додаємо заздалегідь відварені спагетті, ретельно перемішуємо, присипаємо тертим сиром і негайно подаємо до столу.
Інгредієнти:
спагетті – 400 г;
очищені креветки – 200 г;
мідії – 200 г;
кальмари – 400 г;
вершки – 100 мл;
цибулина – 1 шт.;
бульйон – 15 ст.;
часник – 2 зубчики;
лимонний сік – 2 ст. ложки;
паста томатна – за смаком;
спеції;
олія рослинна.
Приготування
Кальмари обробляємо, нарізаємо кільцями і з'єднуємо з креветками. Перекладаємо морепродукти в каструльку, додаємо мідії, підсолюємо за смаком і збризкуємо соком за смаком лимона. Все ретельно перемішуємо і залишаємо хвилин на 10 постояти і просочитися маринадом. Зелень обполіскуємо, струшуємо і подрібнюємо ножем. Цибулину і часник чистимо, дрібненько ріжемо і пасеруємо на рослинній маслечко. Морепродукти обсмажуємо окремо протягом 5 хвилин, а потім додаємо до них цибулька з часником. Далі, акуратно вливаємо гарячий бульйон, вершки і кладемо натуральну томатну пасту. Кидаємо за смаком орегано і сіль. Ретельно все перемішуємо і тушкуємо страва до тих пір, поки морепродукти не стануть м'якими. Відварюємо Пасту в гарячій воді до напівготовності, слідуючи рекомендаціям, зазначеним на упаковці. Потім перекладаємо її в соус і нагріваємо все разом хвилини 2. Ну, ось і все, спагетті з креветками в вершково-часниковому соусі готові!
Інгредієнти:
борошно – 250 г;
молоко – 500 мл;
спагетті – 200 г;
шампіньйони – 5 шт;
шпинат – 1 шт.;
креветки – 2 шт.;
часник – 1 зубчик.
Приготування
Сковороду промазуємо маслом, висипаємо креветки в панцирі і ставимо на вогонь. Потім підливаємо трохи фільтрованої води і, помішуючи, тушкуємо морепродукти кілька хвилин. Після цього викладаємо їх на тарілку, остуджуємо і чистимо, залишивши тільки хвостики для краси. Спагетті відварюємо до напівготовності. Рослинне масло ароматизируем часником: обсмажуючи його на розпеченому жиру хвилини 2. Потім висипаємо оброблені і подрібнені пластинами гриби і пасеруємо їх. Далі кладемо шпинат, акуратно вливаємо молоко і порціями всипаємо борошно. Доводимо суміш до кипіння, щоб вона трохи загусла. Після цього виливаємо сюди ж рідина з креветок, ретельно перемішуємо. Приправляємо соус спеціями і пряними травами за смаком. В самому кінці висипаємо підготовлені спагетті і перемішуємо ложкою.
Спагетті з креветками у вершково-томатному соусі
Інгредієнти:
Приготування
Для початку готуємо всі інгредієнти: помідори, цибулю і часник чистимо, подрібнюємо і додаємо в сковороду. Додаємо перчик чилі за смаком, порубаний базилік і наливаємо масло. Ставимо на невеликий вогонь, вводимо тоненькою цівкою сухе вино і тушкуємо при закритій кришці, поки алкоголь повністю не випарується. Креветки очистити, збризкуємо оливковою маслом і приправляємо спеціями за смаком. Обсмажуємо морепродукти на окремій сковорідці до готовності, буквально 3 хвилинки. Потім перекладаємо їх до овочів, вливаємо вершки і уварюємо соус на середньому вогні. Після цього додаємо заздалегідь відварені спагетті, ретельно перемішуємо, присипаємо тертим сиром і негайно подаємо до столу.
Спагеті у вершковому соусі з кальмарами і креветками
Інгредієнти:
Приготування
Кальмари обробляємо, нарізаємо кільцями і з'єднуємо з креветками. Перекладаємо морепродукти в каструльку, додаємо мідії, підсолюємо за смаком і збризкуємо соком за смаком лимона. Все ретельно перемішуємо і залишаємо хвилин на 10 постояти і просочитися маринадом. Зелень обполіскуємо, струшуємо і подрібнюємо ножем. Цибулину і часник чистимо, дрібненько ріжемо і пасеруємо на рослинній маслечко. Морепродукти обсмажуємо окремо протягом 5 хвилин, а потім додаємо до них цибулька з часником. Далі, акуратно вливаємо гарячий бульйон, вершки і кладемо натуральну томатну пасту. Кидаємо за смаком орегано і сіль. Ретельно все перемішуємо і тушкуємо страва до тих пір, поки морепродукти не стануть м'якими. Відварюємо Пасту в гарячій воді до напівготовності, слідуючи рекомендаціям, зазначеним на упаковці. Потім перекладаємо її в соус і нагріваємо все разом хвилини 2. Ну, ось і все, спагетті з креветками в вершково-часниковому соусі готові!
Спагетті з креветками та грибами у вершковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Сковороду промазуємо маслом, висипаємо креветки в панцирі і ставимо на вогонь. Потім підливаємо трохи фільтрованої води і, помішуючи, тушкуємо морепродукти кілька хвилин. Після цього викладаємо їх на тарілку, остуджуємо і чистимо, залишивши тільки хвостики для краси. Спагетті відварюємо до напівготовності. Рослинне масло ароматизируем часником: обсмажуючи його на розпеченому жиру хвилини 2. Потім висипаємо оброблені і подрібнені пластинами гриби і пасеруємо їх. Далі кладемо шпинат, акуратно вливаємо молоко і порціями всипаємо борошно. Доводимо суміш до кипіння, щоб вона трохи загусла. Після цього виливаємо сюди ж рідина з креветок, ретельно перемішуємо. Приправляємо соус спеціями і пряними травами за смаком. В самому кінці висипаємо підготовлені спагетті і перемішуємо ложкою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Соус для спагетті
Що може бути простіше, ніж приготувати спагетті до вечері? Однак, навіть таке просте блюдо як спагетті можна перетворити на справжнє святкове
Креветки в вершково-часниковому соусі
Любителі морепродуктів напевно випробували чимало рецептів приготування креветок. І ми додамо кілька оригінальних і в той же час простих рецептів
Спагетті з креветками
Якщо ви хочете приготувати вишукану вечерю в середземноморському стилі - зупиніть свій вибір на спагетті з креветками. Така вечеря буде не тільки
Макарони з креветками - рецепт
Якщо ви хочете здивувати своїх близьких або гостей вишуканим блюдом, тоді зробіть істинно італійська страва - макарони з креветками. Вийде дуже
Паста з печерицями
Печериці - смачні і доступні гриби, які використовують у приготуванні багатьох страв. І зараз ми вам підкажемо, як оригінально і цікаво зробити
Паста з креветками - рецепт
Паста з креветками - італійське блюдо, яке не залишить байдужим жодного людини. Ви можете приготувати його і на своїй кухні, відтворивши не тільки