Соус для спагетті
Багато господинь думають, що приготувати оригінальне блюдо клопітно і дорого. А ось і ні! Просто відваріть спагетті і додайте до них невелику родзинку – соус. Його основа може бути будь-яка: вершкова, томатна або сметанна. Ми розповімо вам, як приготувати соус для спагетті і зробити просте блюдо неймовірно смачним і святковим!
Інгредієнти:
консервовані помідори – 1 кг;
цибулина – 2 шт.;
фарш яловичий– 500 г;
часник – 6 зубчиків;
оливкова олія – 2 ст. ложки;
цукор – 2 ч. ложки;
спеції.
Приготування
У сковороду наливаємо оливкову олію, кладемо фарш і обсмажуємо його до золотистого відтінку. Далі кидаємо дрібно порізану цибулю і часник, ретельно перемішуємо і тушкуємо все разом ще хвилин 5. Після цього викладаємо розім'яті виделкою консервовані помідори без шкірки, кидаємо трохи цукру, солі та спецій за смаком. Ретельно все перемішуємо і готуємо простий соус для спагетті на слабенькому вогні хвилин 30.
Інгредієнти:
свіжі печериці – 300 р;
цибулина – 1 шт.;
борошно – 1 ч. ложка;
жирні вершки – 05 л;
олія рослинна;
твердий сир – 100 г;
спеції.
Приготування
Для приготування грибного соусу для спагетті беремо свіжі печериці, промиваємо їх, обробляємо, шаткуємо пластинками і пасеруємо на рослинній олії. Цим часом подрібнюємо цибулину, додаємо її до грибів і підрум'янюємо все разом до готовності. Далі посипаємо піджарку борошном, акуратно виливаємо вершки і швиденько все розмішуємо. Потім кладемо за смаком сіль, перчимо і тушкуємо соус з грибами для спагетті 7 хвилин, постійно помішуючи. Паралельно з цим відварюємо в каструльці макаронні вироби, а потім перекладаємо їх в овочеву масу. Все перемішуємо, прогріваємо, розкладаємо спагеті по тарілках, посипаємо тертим сиром і подаємо до столу.
Інгредієнти:
куряче філе – 200 г;
цибулина – 1 шт.;
часник – 2 зубчики;
сир – за смаком;
томатна паста – 2 ст. ложки;
масло вершкове – 50 г;
спеції.
Приготування
Філе промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями, а часник подрібнюємо. Тепер розігріваємо на середньому вогні сковороду, розтоплюємо вершкове масло і пасеруємо цибулю і часник. Хвилин через 5 додаємо до овочів куряче м'ясо і обсмажуємо всі 3 хвилини, помішуючи. Потім кладемо томатну пасту, вливаємо півсклянки води, солимо і розмішуємо. Тушкуємо суміш хвилин 5-7 а потім викладаємо готовий соус на відварені спагетті і посипаємо зверху тертим сиром і зеленню петрушки.
Рецепт смачного сирного соусу для спагетті
Інгредієнти:
твердий сир – 200 г;
борошно – 2 ст. ложки;
масло вершкове – 200 г;
молоко – 200 мл;
спеції;
гірчиця – за смаком.
Приготування
Тертий сир змішуємо з борошном і розм'якшеним вершковим маслом. Викладаємо суміш на сковорідку і розтоплюємо на повільному вогні, помішуючи, до отримання консистенції густої сметани. Потім солимо, перчимо, розводимо молоком, доводимо до кипіння і проварюємо 2 хвилини. Готовий сирний соус для спагетті знімаємо з плити, заправивши за бажанням гірчицею або часничком.
Інгредієнти:
очищені креветки – 100 г;
помідори черрі – 6 шт.;
часник – 3 зубчики;
вершки 33 % – 150 мл;
олія оливкова – 2 ст. ложки;
плавлений сирок – 2 ст. ложки;
спеції.
Приготування
На сковороді розігріваємо оливкове масло й обсмажуємо на ньому очищений зубчик часнику. Потім викладаємо очищені креветки, заливаємо їх вершками, додаємо плавлений сир та спеції. Тушкуємо масу, постійно заважаючи до загустіння. Помідори черрі ріжемо на половинки і прогріваємо в соусі з креветками.
Рецепт соусу для спагетті з фаршем
Інгредієнти:
Приготування
У сковороду наливаємо оливкову олію, кладемо фарш і обсмажуємо його до золотистого відтінку. Далі кидаємо дрібно порізану цибулю і часник, ретельно перемішуємо і тушкуємо все разом ще хвилин 5. Після цього викладаємо розім'яті виделкою консервовані помідори без шкірки, кидаємо трохи цукру, солі та спецій за смаком. Ретельно все перемішуємо і готуємо простий соус для спагетті на слабенькому вогні хвилин 30.
Рецепт грибного соусу для спагетті
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування грибного соусу для спагетті беремо свіжі печериці, промиваємо їх, обробляємо, шаткуємо пластинками і пасеруємо на рослинній олії. Цим часом подрібнюємо цибулину, додаємо її до грибів і підрум'янюємо все разом до готовності. Далі посипаємо піджарку борошном, акуратно виливаємо вершки і швиденько все розмішуємо. Потім кладемо за смаком сіль, перчимо і тушкуємо соус з грибами для спагетті 7 хвилин, постійно помішуючи. Паралельно з цим відварюємо в каструльці макаронні вироби, а потім перекладаємо їх в овочеву масу. Все перемішуємо, прогріваємо, розкладаємо спагеті по тарілках, посипаємо тертим сиром і подаємо до столу.
Рецепт соусу з куркою для спагетті
Інгредієнти:
Приготування
Філе промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями, а часник подрібнюємо. Тепер розігріваємо на середньому вогні сковороду, розтоплюємо вершкове масло і пасеруємо цибулю і часник. Хвилин через 5 додаємо до овочів куряче м'ясо і обсмажуємо всі 3 хвилини, помішуючи. Потім кладемо томатну пасту, вливаємо півсклянки води, солимо і розмішуємо. Тушкуємо суміш хвилин 5-7 а потім викладаємо готовий соус на відварені спагетті і посипаємо зверху тертим сиром і зеленню петрушки.
Рецепт смачного сирного соусу для спагетті
Інгредієнти:
Приготування
Тертий сир змішуємо з борошном і розм'якшеним вершковим маслом. Викладаємо суміш на сковорідку і розтоплюємо на повільному вогні, помішуючи, до отримання консистенції густої сметани. Потім солимо, перчимо, розводимо молоком, доводимо до кипіння і проварюємо 2 хвилини. Готовий сирний соус для спагетті знімаємо з плити, заправивши за бажанням гірчицею або часничком.
Рецепт соусу для спагетті з креветками
Інгредієнти:
Приготування
На сковороді розігріваємо оливкове масло й обсмажуємо на ньому очищений зубчик часнику. Потім викладаємо очищені креветки, заливаємо їх вершками, додаємо плавлений сир та спеції. Тушкуємо масу, постійно заважаючи до загустіння. Помідори черрі ріжемо на половинки і прогріваємо в соусі з креветками.
Рекомендуємо добрі рецепти
Спагетті з креветками
Якщо ви хочете приготувати вишукану вечерю в середземноморському стилі - зупиніть свій вибір на спагетті з креветками. Така вечеря буде не тільки
Спагетті з шинкою
Спагетті з шинкою можна сміливо назвати класичним блюдом. Його популярність велика, а тому ми розповімо вам, як приготувати це смачне і ароматне
Паста в мультиварці
Паста - смачне італійське блюдо, яке знайоме багатьом. І сьогодні ми розповімо, як її просто і легко зробити в мультиварці. Читаємо наші цікаві
Паста з лососем
Паста з лососем - дуже смачне італійське блюдо, яке готується надзвичайно просто. Вам знадобляться лише хороші макарони, філе лосося, трохи овочів,
Спагетті з овочами - рецепт
Що ще може бути простіше і смачніше, ніж спагетті з овочами? Це італійське блюдо дуже легко засвоюється, і тому його можна подавати навіть на
Спагетті з фаршем
Спагетті - відоме італійське блюдо, яке вже багато років готують наші господині. Ми вам пропонуємо простий, нехитрий рецепт спагетті з фаршем. Блюдо