Брускетта з помідорами
Оригінальним річним бутербродом може стати свіжа томатна брускетта – італійська закуска на тості, яку відносять до розряду антіпасто, тобто тих, що підвищують апетит. Чим не прекрасний привід розправитися з майбутнім урожаєм помідор?
Інгредієнти:
скибочки білого хліба - 6 шт.;
великі стиглі томати - 320 г;
часниковий зубок - 1 шт.;
листя базиліка - 4 шт.;
оливкова олія - 30 мл
Приготування
Наріжте великі стиглі томати на невеликі кубики і змішайте їх з пропущеним через прес часником і листочками базиліку. В томатну суміш додайте розтертий в пасту з морською сіллю часниковий зубок. Залиште всі інгредієнти хвилин на 10 щоб обмінялися ароматами.
Змастіть хлібні скибочки маслом і підрум'яньте їх на грилі або сковороді. Коли скибочки стануть золотистими, натріть їх зрізом часникового зубчики і покрийте томатної сальсою зверху. Перед подачею збризніть брускетту з помідорами додатковою порцією олії.
Інгредієнти:
скибочки білого хліба - 4 шт.;
моцарелла - 120 г;
томати черрі - 240 г;
листя базиліка;
скибочка лимона;
масло оливи - 35 мл
Приготування
Збризніть томати половиною масла і посоліть, після чого ретельно перемішайте. Запечіть плоди в духовці або обсмажте на грилі до м'якості. Змастіть маслом шматочки хліба і також підрум'яньте їх. Покрийте хліб томатами та сиром, посипати свіжим базиліком і збризніть соком лимона.
Інгредієнти:
білий хліб - 6 скибочок;
рікотта - 75 г;
жменя в'ялених томатів;
Для соусу песто:
жменя листя базиліка;
часниковий зубок;
кедрові горішки - 1 ст. ложка;
масло оливи - 20 мл
Приготування
Приготуємо соус песто . Покладіть В блендер базиліковим зелень, горішки і зубок часнику, збийте всі інгредієнти до утворення соусу.
Підрум'яньте хліб і покрийте його песто, зверху покладіть рікотту, трохи посоліть її і доповніть скибочками в'ялених томатів.
Інгредієнти:
скибочки білого хліба - 4 шт.;
авокадо - 1 шт.;
жменя томатів черрі;
моцарелла - 80 г;
соус песто - 90 мл
Приготування
Розрізаємо черрі навпіл і викладаємо на гриль. Як тільки плоди розм'якшаться, знімаємо їх з вогню. Скибочки підрум'яненої білого хліба покриваємо авокадо, зверху викладаємо запечені помідори і моцарелу. Поливаємо все соусом песто.
Брускетта з помідорами та базиліком
Інгредієнти:
Приготування
Наріжте великі стиглі томати на невеликі кубики і змішайте їх з пропущеним через прес часником і листочками базиліку. В томатну суміш додайте розтертий в пасту з морською сіллю часниковий зубок. Залиште всі інгредієнти хвилин на 10 щоб обмінялися ароматами.
Змастіть хлібні скибочки маслом і підрум'яньте їх на грилі або сковороді. Коли скибочки стануть золотистими, натріть їх зрізом часникового зубчики і покрийте томатної сальсою зверху. Перед подачею збризніть брускетту з помідорами додатковою порцією олії.
Брускетта з помідорами і моцарелою
Інгредієнти:
Приготування
Збризніть томати половиною масла і посоліть, після чого ретельно перемішайте. Запечіть плоди в духовці або обсмажте на грилі до м'якості. Змастіть маслом шматочки хліба і також підрум'яньте їх. Покрийте хліб томатами та сиром, посипати свіжим базиліком і збризніть соком лимона.
Рецепт брускети з в'яленими помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Приготуємо соус песто . Покладіть В блендер базиліковим зелень, горішки і зубок часнику, збийте всі інгредієнти до утворення соусу.
Підрум'яньте хліб і покрийте його песто, зверху покладіть рікотту, трохи посоліть її і доповніть скибочками в'ялених томатів.
Як приготувати брускетту з помідорами і авокадо?
Інгредієнти:
Приготування
Розрізаємо черрі навпіл і викладаємо на гриль. Як тільки плоди розм'якшаться, знімаємо їх з вогню. Скибочки підрум'яненої білого хліба покриваємо авокадо, зверху викладаємо запечені помідори і моцарелу. Поливаємо все соусом песто.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рулети з кабачків з сиром і часником
Розповімо, як зробити дуже легкий і неймовірно ніжну холодну закуску. Поєднання молодих кабачків, сиру та часнику точно не залишить ваших гостей
Закуска з кабачків
Кабачки - це овоч, який просто створений для приготування смачних і легких закусок. Вони поєднуються з багатьма продуктами, у тому числі з м'ясом,
Баклажани, запечені з сиром і помідорами
Баклажани, запечені з сиром і помідорами, прекрасний рецепт для тих, хто любить овочеві страви. Готується зовсім не складно, а в результаті виходить
Баклажани в духовці з помідорами і сиром
C приходом літа починається сезон свіжих овочів. Якщо ви вирішили приготувати смачний і корисний обід, обов'язково запасіться баклажанами. Вони
Смажені баклажани з помідорами
Насичений смак обсмажених баклажанів відмінно доповнюють томати. З цих продуктів можна зробити апетитну запіканку, закусочні рулетики, рагу або
Брускетта - рецепт
Якщо ви любите смачні і незвичайні закуски, то вам сподобається італійська брускетта. Це ласощі можна зробити з різних продуктів, а тому кожна