Закуска з кабачків
У кабачковий сезон важко встояти проти страв на основі цього чудового овочу. У даній статті ми постараємося знову вийти за рамки пересічних рецептур і присвятити час на кухні приготування цікавих закусок з кабачків.
Почнемо з не зовсім стандартного рецепта закуска, яку можна зберігати в банках протягом всієї зими, відкривати за потреби, викладати на хрусткий тост або просто подавати з овочевими гарнірами.
Інгредієнти:
кабачки - 13 кг;
ріпчаста цибуля - 750 г;
білий винний оцет - 380 мл;
солодкий перець - 460 м;
цукор - 140 г;
гострий перець чилі - за смаком;
насіння гірчиці і селери - по 1 ч. ложці;
щіпка куркуми.
Приготування
За допомогою блендера або простий великої терки, подрібніть кабачки і цибулю, перекладіть їх у сотейник і рясно посоліть. Через пару годин (а може бути і всю ніч), злийте з овочів виділилася рідина, обполосніть їх крижаною водою і знову ретельно відіжміть. Додайте до просоленному цибулі і кабачків скибочки перцю, як солодкого, так і гострого, а також розтерті в ступі насіння гірчиці і селери, оцет, куркуму і цукор. Тушкуйте закуску в сотейнику півгодини, а потім розкладіть по стерильним банкам і закривайте.
Інгредієнти:
кабачок - 320 г;
томат - 320 г;
сир - 175 г;
часникові зубки - 2 шт.;
вершковий сир - 135 г;
тертий пармезан - 45 р.
Приготування
Попередньо доведіть температуру духовки до позначки в 170 градусів. Кабачки і помідори наріжте кружечками рівної товщини і приблизно дорівнює діаметру. В ступі з морською сіллю розітріть часниковий зубок в пасту. Збийте Блендером сир з вершковим сиром, додайте туди часникову пасту і повторіть процедуру. Змастіть сирною масою основу з кабачка, зверху викладіть томат і посипте все залишилися сиром пармезан. Готувати закуску з кабачків слід протягом 6-7 хвилин.
Інгредієнти:
кабачки - 2 шт.;
жменю родзинок;
козячий сир - 150 г;
кедрові горішки - 3 ст. ложки;
сік лимона - 15 мл;
оливкова олія - 15 мл
Приготування
Розігрійте сковороду гриль і змастіть її маслом оливи. Викладіть на поверхню стрічки нарізаних вздовж кабачків і припустіть з обох сторін, поки не стануть рум'яними. Збризкуємо готові шматочки лимонним соком і покриваємо козячим сиром. Кабачкові стрічки згортаємо «равликом», розставляємо на блюді вертикально і посипаємо родзинками з кедровими горішками.
Інгредієнти:
багет;
кабачок - 120 г;
томат - 120 г;
ріпчаста цибуля - 45 г;
свіжі листя базиліка - 10 шт.;
масло оливи - 15 мл;
бальзамічна глазур - за смаком.
Приготування
Скибочки багета підрум'яньте на сухій сковороді або під грилем. Кабачки з цибулею припустіть на краплі олії до м'якості, а за хвилину до готовності покладете до них томати. Змішайте овочі з залишками масла і бальзаміку, розкладіть поверх тостів і посипати листям базиліка.
Ви знали, що кабачки можна їсти сирими? Вони мають дуже ненав'язливий смак і приємну текстуру. Переконайтеся, випробувавши наш рецепт.
Інгредієнти:
листя базиліка - 1 ст.;
часникові зубки - 3 шт.;
сир - 140 г;
йогурт - 45 мл;
оливкова масло - 10 мл;
сік лимона - 15 мл;
кабачок - 1 шт.;
жменя томатів черрі.
Приготування
Подрібніть базиликовые листочки з часником і додайте до отриманого соусу сир з йогуртом. Ретельно збийте всі разом, приправивши морською сіллю, соком лимона і маслом оливи. Наріжте кабачки тонкими стрічками, змастіть отриманою сирною сумішшю і скрутіть в рулет, виклавши на один з країв смужки невеликий помідор черрі.
Гостра закуска з кабачків на зиму
Почнемо з не зовсім стандартного рецепта закуска, яку можна зберігати в банках протягом всієї зими, відкривати за потреби, викладати на хрусткий тост або просто подавати з овочевими гарнірами.
Інгредієнти:
Приготування
За допомогою блендера або простий великої терки, подрібніть кабачки і цибулю, перекладіть їх у сотейник і рясно посоліть. Через пару годин (а може бути і всю ніч), злийте з овочів виділилася рідина, обполосніть їх крижаною водою і знову ретельно відіжміть. Додайте до просоленному цибулі і кабачків скибочки перцю, як солодкого, так і гострого, а також розтерті в ступі насіння гірчиці і селери, оцет, куркуму і цукор. Тушкуйте закуску в сотейнику півгодини, а потім розкладіть по стерильним банкам і закривайте.
Закуска з кабачків з помідорами і часником
Інгредієнти:
Приготування
Попередньо доведіть температуру духовки до позначки в 170 градусів. Кабачки і помідори наріжте кружечками рівної товщини і приблизно дорівнює діаметру. В ступі з морською сіллю розітріть часниковий зубок в пасту. Збийте Блендером сир з вершковим сиром, додайте туди часникову пасту і повторіть процедуру. Змастіть сирною масою основу з кабачка, зверху викладіть томат і посипте все залишилися сиром пармезан. Готувати закуску з кабачків слід протягом 6-7 хвилин.
Як приготувати закуску з кабачків?
Інгредієнти:
Приготування
Розігрійте сковороду гриль і змастіть її маслом оливи. Викладіть на поверхню стрічки нарізаних вздовж кабачків і припустіть з обох сторін, поки не стануть рум'яними. Збризкуємо готові шматочки лимонним соком і покриваємо козячим сиром. Кабачкові стрічки згортаємо «равликом», розставляємо на блюді вертикально і посипаємо родзинками з кедровими горішками.
Закуска з кабачків на тостах
Інгредієнти:
Приготування
Скибочки багета підрум'яньте на сухій сковороді або під грилем. Кабачки з цибулею припустіть на краплі олії до м'якості, а за хвилину до готовності покладете до них томати. Змішайте овочі з залишками масла і бальзаміку, розкладіть поверх тостів і посипати листям базиліка.
Холодна закуска з кабачків з часником
Ви знали, що кабачки можна їсти сирими? Вони мають дуже ненав'язливий смак і приємну текстуру. Переконайтеся, випробувавши наш рецепт.
Інгредієнти:
Приготування
Подрібніть базиликовые листочки з часником і додайте до отриманого соусу сир з йогуртом. Ретельно збийте всі разом, приправивши морською сіллю, соком лимона і маслом оливи. Наріжте кабачки тонкими стрічками, змастіть отриманою сирною сумішшю і скрутіть в рулет, виклавши на один з країв смужки невеликий помідор черрі.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як посмажити кабачки з часником на сковороді?
Експрес-рецепт овочевої закуски, популярною під час сезону молодих кабачків! З часником обсмажені кабачки набувають пікантну гостроту і насичений
Кабачки, запечені з помідорами і сиром
З кабачків, помідорів і сиру можна приготувати багато неймовірно смачних страв, які прикрасять домашній вечерю. У даній статті ми пропонуємо вам
Запіканка з кабачків з фаршем
Рекомендуємо вам приготувати запіканку з кабачків з фаршем. Смачна варіація на тему поєднання овочів з фаршем. Вона готується неймовірно просто і
Кабачки в духовці з сиром
Кабачки, запечені в духовці з сиром, можуть підкорити серце навіть самого бувалого гурмана, якщо правильно підібрати рецепт і не прогадати з соусом.
Кабачки з часником
Кабачки з часником можуть бути приготовлені у вигляді основного блюда, закуски або бутербродів, в будь-якому випадку вони стануть прикрасою столу і
Рулетики з кабачків
Рулетики з кабачків - це чудова закуска на швидку руку, яка відмінно впишеться в меню вашого барбекю, або простий сімейної трапези. Рецепти цього