Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Закуска з кабачків

Закуска з кабачків

5-07-2015, 22:34
1 284
Закуска з кабачків
У кабачковий сезон важко встояти проти страв на основі цього чудового овочу. У даній статті ми постараємося знову вийти за рамки пересічних рецептур і присвятити час на кухні приготування цікавих закусок з кабачків.

Гостра закуска з кабачків на зиму


Почнемо з не зовсім стандартного рецепта закуска, яку можна зберігати в банках протягом всієї зими, відкривати за потреби, викладати на хрусткий тост або просто подавати з овочевими гарнірами.
Інгредієнти:

  • кабачки - 13 кг;

  • ріпчаста цибуля - 750 г;

  • білий винний оцет - 380 мл;

  • солодкий перець - 460 м;

  • цукор - 140 г;

  • гострий перець чилі - за смаком;

  • насіння гірчиці і селери - по 1 ч. ложці;

  • щіпка куркуми.


  • Приготування
    За допомогою блендера або простий великої терки, подрібніть кабачки і цибулю, перекладіть їх у сотейник і рясно посоліть. Через пару годин (а може бути і всю ніч), злийте з овочів виділилася рідина, обполосніть їх крижаною водою і знову ретельно відіжміть. Додайте до просоленному цибулі і кабачків скибочки перцю, як солодкого, так і гострого, а також розтерті в ступі насіння гірчиці і селери, оцет, куркуму і цукор. Тушкуйте закуску в сотейнику півгодини, а потім розкладіть по стерильним банкам і закривайте.

    Закуска з кабачків з помідорами і часником


    Інгредієнти:

  • кабачок - 320 г;

  • томат - 320 г;

  • сир - 175 г;

  • часникові зубки - 2 шт.;

  • вершковий сир - 135 г;

  • тертий пармезан - 45 р.


  • Приготування
    Попередньо доведіть температуру духовки до позначки в 170 градусів. Кабачки і помідори наріжте кружечками рівної товщини і приблизно дорівнює діаметру. В ступі з морською сіллю розітріть часниковий зубок в пасту. Збийте Блендером сир з вершковим сиром, додайте туди часникову пасту і повторіть процедуру. Змастіть сирною масою основу з кабачка, зверху викладіть томат і посипте все залишилися сиром пармезан. Готувати закуску з кабачків слід протягом 6-7 хвилин.

    Як приготувати закуску з кабачків?


    Інгредієнти:

  • кабачки - 2 шт.;

  • жменю родзинок;

  • козячий сир - 150 г;

  • кедрові горішки - 3 ст. ложки;

  • сік лимона - 15 мл;

  • оливкова олія - 15 мл


  • Приготування
    Розігрійте сковороду гриль і змастіть її маслом оливи. Викладіть на поверхню стрічки нарізаних вздовж кабачків і припустіть з обох сторін, поки не стануть рум'яними. Збризкуємо готові шматочки лимонним соком і покриваємо козячим сиром. Кабачкові стрічки згортаємо «равликом», розставляємо на блюді вертикально і посипаємо родзинками з кедровими горішками.

    Закуска з кабачків на тостах


    Інгредієнти:

  • багет;

  • кабачок - 120 г;

  • томат - 120 г;

  • ріпчаста цибуля - 45 г;

  • свіжі листя базиліка - 10 шт.;

  • масло оливи - 15 мл;

  • бальзамічна глазур - за смаком.


  • Приготування
    Скибочки багета підрум'яньте на сухій сковороді або під грилем. Кабачки з цибулею припустіть на краплі олії до м'якості, а за хвилину до готовності покладете до них томати. Змішайте овочі з залишками масла і бальзаміку, розкладіть поверх тостів і посипати листям базиліка.

    Холодна закуска з кабачків з часником


    Ви знали, що кабачки можна їсти сирими? Вони мають дуже ненав'язливий смак і приємну текстуру. Переконайтеся, випробувавши наш рецепт.
    Інгредієнти:

  • листя базиліка - 1 ст.;

  • часникові зубки - 3 шт.;

  • сир - 140 г;

  • йогурт - 45 мл;
  • Закуска з кабачків

  • оливкова масло - 10 мл;

  • сік лимона - 15 мл;

  • кабачок - 1 шт.;

  • жменя томатів черрі.


  • Приготування
    Подрібніть базиликовые листочки з часником і додайте до отриманого соусу сир з йогуртом. Ретельно збийте всі разом, приправивши морською сіллю, соком лимона і маслом оливи. Наріжте кабачки тонкими стрічками, змастіть отриманою сирною сумішшю і скрутіть в рулет, виклавши на один з країв смужки невеликий помідор черрі.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як посмажити кабачки з часником на сковороді?
    Як посмажити кабачки з часником на сковороді?
    Експрес-рецепт овочевої закуски, популярною під час сезону молодих кабачків! З часником обсмажені кабачки набувають пікантну гостроту і насичений
    Кабачки, запечені з помідорами і сиром
    Кабачки, запечені з помідорами і сиром
    З кабачків, помідорів і сиру можна приготувати багато неймовірно смачних страв, які прикрасять домашній вечерю. У даній статті ми пропонуємо вам
    Запіканка з кабачків з фаршем
    Запіканка з кабачків з фаршем
    Рекомендуємо вам приготувати запіканку з кабачків з фаршем. Смачна варіація на тему поєднання овочів з фаршем. Вона готується неймовірно просто і
    Кабачки в духовці з сиром
    Кабачки в духовці з сиром
    Кабачки, запечені в духовці з сиром, можуть підкорити серце навіть самого бувалого гурмана, якщо правильно підібрати рецепт і не прогадати з соусом.
    Кабачки з часником
    Кабачки з часником
    Кабачки з часником можуть бути приготовлені у вигляді основного блюда, закуски або бутербродів, в будь-якому випадку вони стануть прикрасою столу і
    Рулетики з кабачків
    Рулетики з кабачків
    Рулетики з кабачків - це чудова закуска на швидку руку, яка відмінно впишеться в меню вашого барбекю, або простий сімейної трапези. Рецепти цього