Як посмажити кабачки з часником на сковороді?
В черговий раз уникаючи банальностей, ми поспішаємо представити вам кілька рецептів, які дозволяють приготувати кабачки з часником так, як вам не доводилося до цього. Давайте готуватися до прийдешнього кабачковому сезону разом!
Інгредієнти:
великий кабачок - 1 шт.;
борошно - 40 г;
хлібна паніровка - 45 г;
яйце - 1 шт.;
грецький йогурт - 60 мл;
часниковий зубок - 2 шт.;
сік лимона - 10 мл
Приготування
Перед тим, як смажити кабачки з часником на сковороді, наріжте сам кабачок упоперек, кружечками товщиною в півсантиметра. Натріть кружечки розтертим з сіллю часниковим зубком і посипте їх борошном. Далі, занурте кабачки у збите яйце і обваляйте в хлібній крихті. Смажте кабачкові кружечки в розігрітій олії до рум'янцю.
Змішайте грецький йогурт з рештою часниковим зубчиком і лимонним соком – легкий соус готовий, але якщо ви не вважаєте калорій, то смажені кабачки з часником можна подавати і з майонезом, також попередньо з'єднавши останній з часником і лимоном.
Інгредієнти:
вершкове масло - 35 г;
часникові зубки - 2 шт.;
кабачок - 160 г;
томати черрі - 120 г;
зелень петрушки, лимонний сік - за смаком.
Приготування
Розтопивши вершкове масло, покладіть в нього роздавлені часникові зубчики і дочекайтеся поки ті пустять свій аромат. Ледь подрумянившийся вийміть часник, а на отриманому ароматній олії припустіть шматочки кабачків і половинки чері. Коли овочі розм'якшаться, приберіть їх з вогню, посипте зеленню і збризніть лимоном.
Інгредієнти:
кабачки (невеликі) - 3 шт.;
борошно - 60 г;
крижане пиво - 120 мл;
часник сушений - 1 ч. ложка;
рослинне масло - для смаження.
Приготування
Попередньо розігрійте олію до температури в 175-180 градусів, зріжте з кабачка плодоніжку і наріжте овоч брусочками. З'єднайте борошно з сушеним часником і дрібкою морської солі, після чого залийте сухі інгредієнти крижаним пивом або газованою водою. Занурте кожен з кабачкового шматочків в часниковий кляр і обсмажте їх у фритюрі до зарум'янювання. Після, дайте зайвому жиру стекти на паперові рушники.
В якості супроводу до закуски можна подати простий соус на основі суміші пари столових ложок майонезу з краплею лимонного соку, а також чайною ложкою гострого і соєвого соусів .
Смачні смажені кабачки з часником
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як смажити кабачки з часником на сковороді, наріжте сам кабачок упоперек, кружечками товщиною в півсантиметра. Натріть кружечки розтертим з сіллю часниковим зубком і посипте їх борошном. Далі, занурте кабачки у збите яйце і обваляйте в хлібній крихті. Смажте кабачкові кружечки в розігрітій олії до рум'янцю.
Змішайте грецький йогурт з рештою часниковим зубчиком і лимонним соком – легкий соус готовий, але якщо ви не вважаєте калорій, то смажені кабачки з часником можна подавати і з майонезом, також попередньо з'єднавши останній з часником і лимоном.
Як смажити кабачки з часником і томатом?
Інгредієнти:
Приготування
Розтопивши вершкове масло, покладіть в нього роздавлені часникові зубчики і дочекайтеся поки ті пустять свій аромат. Ледь подрумянившийся вийміть часник, а на отриманому ароматній олії припустіть шматочки кабачків і половинки чері. Коли овочі розм'якшаться, приберіть їх з вогню, посипте зеленню і збризніть лимоном.
Кабачки смажені в клярі з часником
Інгредієнти:
Приготування
Попередньо розігрійте олію до температури в 175-180 градусів, зріжте з кабачка плодоніжку і наріжте овоч брусочками. З'єднайте борошно з сушеним часником і дрібкою морської солі, після чого залийте сухі інгредієнти крижаним пивом або газованою водою. Занурте кожен з кабачкового шматочків в часниковий кляр і обсмажте їх у фритюрі до зарум'янювання. Після, дайте зайвому жиру стекти на паперові рушники.
В якості супроводу до закуски можна подати простий соус на основі суміші пари столових ложок майонезу з краплею лимонного соку, а також чайною ложкою гострого і соєвого соусів .
Рекомендуємо добрі рецепти
Кабачки з часником
Кабачки з часником можуть бути приготовлені у вигляді основного блюда, закуски або бутербродів, в будь-якому випадку вони стануть прикрасою столу і
Кабачки, смажені з часником і помідорами
З появою перших молоденьких кабачків, вони так і просяться, щоб їх засмажили з помідорами і подали з часниковим соусом. Ці надзвичайно смачні та
Кабачки з фаршем в духовці
Фаршировані кабачки є одним з найпопулярніших страв у багатьох будинках. Особливо вони смачні в духовці з фаршем. Така закуска відмінно підійде і для
Кабачки смажені з часником
Смажені кабачки з часником - смачне і просте блюдо. Приготувати їх можна і як основна страва, і як закуску, для бутербродів або як гарнір до м'ясних
Кабачки з сиром і часником
Вам обов'язково сподобається цей рецепт приготування кабачків з сиром і часником, так як кабачки виходять соковитими і гострими, з сирним присмаком.
Смажені кабачки
З кабачка можна зробити багато різних і ароматних страв, будь то закуски або основні страви. Але сьогодні мова піде про смажені кабачки. У нашій