Рулети з кабачків з сиром і часником
З простого буденного інгредієнта кабачки можна перетворити в головне надбання будь-літньої вечірки, зробивши з них закусочні рулети з часником і сиром. Легке вегетаріанську страву можна модифікувати в повноцінне гаряче блюдо м'ясоїда, схоже з лазаньєю. Про найцікавіші рецепти читайте далі.
Інгредієнти:
кабачки - 340 г;
сир моцарела (боккочини) - 24 шт.;
томати черрі - 12 шт.;
листя базиліка - 24 шт.;
оливкова олія;
часниковий зубок.
Приготування
12 зубочисток помістіть в чашу з холодною водою. Кабачки наріжте тонкими пластинами, все повинно вийти також близько 12 штук. Розітріть часник в пасту з пучкою морської солі. Часникову пасту змішайте з маслом і змастіть їм кабачкові стрічки. На край кожної стрічки покладіть пару листочків базиліка, пару маленьких кружечків моцарели і помідор черрі. Поверніть кабачок в рулет, зафіксуйте зубочисткою і покладіть підрум'янитися на гриль.
Інгредієнти:
кабачки - 350 г;
сир - 75 г;
сметана - 15 г;
часникові зубки - 2 шт.;
гілочка чебрецю.
Приготування
Кабачки наріжте на довгі і тонкі стрічки. Кожну стрічку викладіть на суху сковороду або гриль. Коли кабачки розм'якшаться, приберіть їх з вогню і охолодіть. Сметану розітріть з сиром до одержання густої і більш-менш однорідної маси. Посоліть сирну суміш, додайте розтертий часник і листочки чебрецю. Отриманий сирний крем нанесіть на кабачкову стрічку і поверніть її в рулет. Рулет зафіксуйте зубочисткою.
Інгредієнти:
кабачки - 240 г;
плавлений сир - 130 г;
часниковий зубок;
кріп - 4 гілочки;
шинка - 45 г;
томат (маленький) - 1 шт.
Приготування
Нарізані на стрічки кабачки швидко підрум'яньте на розігрітій олії і змастіть сумішшю плавленого сирка з кропом і часником. На одні з країв кабачкової стрічки покладіть кілька шматочків шинки і томату. Поверніть кабачки в рулет і заколіть зубочисткою.
Інгредієнти:
курячий фарш - 380 г;
цукіні - 260 г;
зубки часнику - 2 шт.;
крем-сир - 85 м;
цибуля ріпчаста - 35 г;
томатний соус - 320 мл
Приготування
Спасеруйте шматочки цибулі з часником до прозорості. До засмажки додайте фарш і дайте йому схопитися. Змішайте курятину з сиром і змастіть отриманою сумішшю нарізані пластинами кабачки. Поверніть кабачки в рулет, викладіть у форму і залийте соусом. Готуйте рулети з кабачків з сиром і часником в розігрітій до 200 градусів духовці півгодини.
Рулети з кабачків з помідорами і сиром
Інгредієнти:
Приготування
12 зубочисток помістіть в чашу з холодною водою. Кабачки наріжте тонкими пластинами, все повинно вийти також близько 12 штук. Розітріть часник в пасту з пучкою морської солі. Часникову пасту змішайте з маслом і змастіть їм кабачкові стрічки. На край кожної стрічки покладіть пару листочків базиліка, пару маленьких кружечків моцарели і помідор черрі. Поверніть кабачок в рулет, зафіксуйте зубочисткою і покладіть підрум'янитися на гриль.
Рулети з кабачків з сиром і часником
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки наріжте на довгі і тонкі стрічки. Кожну стрічку викладіть на суху сковороду або гриль. Коли кабачки розм'якшаться, приберіть їх з вогню і охолодіть. Сметану розітріть з сиром до одержання густої і більш-менш однорідної маси. Посоліть сирну суміш, додайте розтертий часник і листочки чебрецю. Отриманий сирний крем нанесіть на кабачкову стрічку і поверніть її в рулет. Рулет зафіксуйте зубочисткою.
Рулет з кабачків з плавленим сиром
Інгредієнти:
Приготування
Нарізані на стрічки кабачки швидко підрум'яньте на розігрітій олії і змастіть сумішшю плавленого сирка з кропом і часником. На одні з країв кабачкової стрічки покладіть кілька шматочків шинки і томату. Поверніть кабачки в рулет і заколіть зубочисткою.
Рулети з кабачків з фаршем та сиром
Інгредієнти:
Приготування
Спасеруйте шматочки цибулі з часником до прозорості. До засмажки додайте фарш і дайте йому схопитися. Змішайте курятину з сиром і змастіть отриманою сумішшю нарізані пластинами кабачки. Поверніть кабачки в рулет, викладіть у форму і залийте соусом. Готуйте рулети з кабачків з сиром і часником в розігрітій до 200 градусів духовці півгодини.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як посмажити кабачки з часником на сковороді?
Експрес-рецепт овочевої закуски, популярною під час сезону молодих кабачків! З часником обсмажені кабачки набувають пікантну гостроту і насичений
Закуска з кабачків
Кабачки - це овоч, який просто створений для приготування смачних і легких закусок. Вони поєднуються з багатьма продуктами, у тому числі з м'ясом,
Запіканка з кабачків з фаршем
Рекомендуємо вам приготувати запіканку з кабачків з фаршем. Смачна варіація на тему поєднання овочів з фаршем. Вона готується неймовірно просто і
Кабачки з часником
Кабачки з часником можуть бути приготовлені у вигляді основного блюда, закуски або бутербродів, в будь-якому випадку вони стануть прикрасою столу і
Тушковані кабачки з помідорами
Якщо ви віддаєте перевагу страви з овочів зверніть увагу на наші рецепти. Сьогодні ми розповімо про те, як готувати тушковані кабачки з помідорами.
Кабачки з фаршем в духовці
Фаршировані кабачки є одним з найпопулярніших страв у багатьох будинках. Особливо вони смачні в духовці з фаршем. Така закуска відмінно підійде і для