Вернуться назад Распечатать

Рулети з кабачків з сиром і часником

Рулети з кабачків з сиром і часником
З простого буденного інгредієнта кабачки можна перетворити в головне надбання будь-літньої вечірки, зробивши з них закусочні рулети з часником і сиром. Легке вегетаріанську страву можна модифікувати в повноцінне гаряче блюдо м'ясоїда, схоже з лазаньєю. Про найцікавіші рецепти читайте далі.

Рулети з кабачків з помідорами і сиром


Інгредієнти:

  • кабачки - 340 г;

  • сир моцарела (боккочини) - 24 шт.;

  • томати черрі - 12 шт.;

  • листя базиліка - 24 шт.;

  • оливкова олія;

  • часниковий зубок.


  • Приготування
    12 зубочисток помістіть в чашу з холодною водою. Кабачки наріжте тонкими пластинами, все повинно вийти також близько 12 штук. Розітріть часник в пасту з пучкою морської солі. Часникову пасту змішайте з маслом і змастіть їм кабачкові стрічки. На край кожної стрічки покладіть пару листочків базиліка, пару маленьких кружечків моцарели і помідор черрі. Поверніть кабачок в рулет, зафіксуйте зубочисткою і покладіть підрум'янитися на гриль.

    Рулети з кабачків з сиром і часником


    Інгредієнти:

  • кабачки - 350 г;

  • сир - 75 г;

  • сметана - 15 г;

  • часникові зубки - 2 шт.;

  • гілочка чебрецю.


  • Приготування
    Кабачки наріжте на довгі і тонкі стрічки. Кожну стрічку викладіть на суху сковороду або гриль. Коли кабачки розм'якшаться, приберіть їх з вогню і охолодіть. Сметану розітріть з сиром до одержання густої і більш-менш однорідної маси. Посоліть сирну суміш, додайте розтертий часник і листочки чебрецю. Отриманий сирний крем нанесіть на кабачкову стрічку і поверніть її в рулет. Рулет зафіксуйте зубочисткою.

    Рулет з кабачків з плавленим сиром


    Інгредієнти:

  • кабачки - 240 г;

  • плавлений сир - 130 г;

  • часниковий зубок;

  • кріп - 4 гілочки;

  • шинка - 45 г;

  • томат (маленький) - 1 шт.


  • Приготування
    Нарізані на стрічки кабачки швидко підрум'яньте на розігрітій олії і змастіть сумішшю плавленого сирка з кропом і часником. На одні з країв кабачкової стрічки покладіть кілька шматочків шинки і томату. Поверніть кабачки в
    Рулети з кабачків з сиром і часником
    рулет і заколіть зубочисткою.

    Рулети з кабачків з фаршем та сиром


    Інгредієнти:

  • курячий фарш - 380 г;

  • цукіні - 260 г;

  • зубки часнику - 2 шт.;

  • крем-сир - 85 м;

  • цибуля ріпчаста - 35 г;

  • томатний соус - 320 мл


  • Приготування
    Спасеруйте шматочки цибулі з часником до прозорості. До засмажки додайте фарш і дайте йому схопитися. Змішайте курятину з сиром і змастіть отриманою сумішшю нарізані пластинами кабачки. Поверніть кабачки в рулет, викладіть у форму і залийте соусом. Готуйте рулети з кабачків з сиром і часником в розігрітій до 200 градусів духовці півгодини.