Перлотто

Рецепт перлотто з грибами
Найбільш простий і практично базовий рецепт перлотто ґрунтується на додаванні до ячної крупі грибів і спецій, що надає раннє повсякденною і непривабливою перловке багатогранний смак і аромат.
Інгредієнти:
Приготування
На столовій ложці вершкового масла обсмажуємо нарізані тонкими пластинами гриби і цибулю-шалот до зарум'янювання, 9-12 хвилин. Далі додаємо решту

За бажанням, крім бульйону, в перлотто додають вершки густі, томатні соуси або сушені трави, а в якості доповнень кладуть підсмажену шинку, курку, м'ясо, будь-які овочі або навіть горіхи. Не бійтеся експериментувати з цією унікальною стравою.
Рекомендуємо добрі рецепти

Перловка з грибами
Перловка - неймовірно корисна каша, ну а якщо ви не хочете готувати її на молоці, то зробіть більш ситний варіант - перловку з грибами. До речі, до

Лазанья з рибою - рецепт
Любите італійську кухню? А лазанью готувати вмієте? У даній статті ви зможете знайти рецепт рибної лазаньї і різні способи приготування даної страви.

Різотто з шинкою
Різотто - популярне італійське блюдо, яке готується з рису з додаванням різноманітних овочів або м'яса. І сьогодні мова піде про дивовижному різотто

Різотто з мідіями
Різотто - смачне блюдо італійської кухні, яку готують в глибокій сковороді з грубозернистого рису. А доповненням до нього можуть виступати м'ясо,

Різотто з печерицями
Різотто - популярне італійське блюдо, приготоване з спеціальних сортів рису. Його роблять з додаванням м'яса, овочів, грибів. І зараз ми поділимося з

Різотто з кукурудзою - рецепт
Різотто - відоме італійське блюдо, варіантів створення якого в даний час дуже багато. І в нашій сьогоднішній статті ми познайомимо вас з цікавими