Лазанья з рибою - рецепт
Лазанья - страва родом з Італії, яке готують з різними начинками: від овочів до м'яса. Але ми хочемо зупинитися на рибної лазіння.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно - 200 г;
яйця - 2 шт.;
сіль за смаком.
Для начинки:
заморожені білі гриби - 100 г;
філе будь-якої білої риби - 250 г;
оливкова олія - 4 ст. ложки;
помідори черрі - 16 шт.;
часник - 1 зубчик;
сіль.
Приготування
Гриби розморозьте. Борошно з'єднайте з сіллю і яйцями, і замісіть тісто. Оберніть його плівкою і залиште на годину. Розкачайте тісто і виріжте з нього 16 гуртків за 9 см в діаметрі.
Кожен гурток відваріть 2 хвилини в солоній воді, перекладіть в холодну воду, а потім обсушити. Філе риби і гриби помийте і наріжте шматочками. Часник подрібніть, а помідори розріжте на четвертинки.
На сковороді обсмажте пару хвилин часник, потім додайте гриби і смажте на сильному вогні ще 5 хвилин. Потім покладіть рибу і помідори, посоліть, поперчіть і варіть 3 хвилини.
Деко для запікання змастіть маслом, викладіть 4 кружка тесту, зверху на них рибну начинку і чергуйте так до тих пір, поки не використовуєте всі інгредієнти. Поставте лазанью в духовку, нагріту до 180 градусів, на 10 хвилин і спробуйте.
Якщо готувати лазанью з червоною рибою, вона набуває особливий смак і аромат.
Інгредієнти:
пластини для лазаньї - 12 шт.;
філе лосося - 600 г;
черрі - 250 г;
брокколі - 400 г;
борошно - 40 г;
масло вершкове - 40 г;
вершки - 250 мл;
бульйон - 250 мл;
рубаний кріп - 1 ст. ложка;
сіль і перець за смаком.
Приготування
Брокколі вимити, розділити на суцвіття і проварити в солоній воді 2 хвилини. Помідори розріжте навпіл. Масло розтопіть в каструлі, додайте борошно і пасеруйте пару хвилин, потім влийте бульйон і вершки. Доведіть соус до кипіння, помішуючи, і варіть 5 хвилин. В кінці приправте його кропом, сіллю і перцем.
На дно форми налийте соус, потім покладіть шар лазаньї, зверху рибу і овочі, знову шар, покритий соусом і так кілька разів. Нагрійте духовку до 200 градусів і випікайте лазанью 45 хвилин.
Рибна лазанья - рецепт
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Гриби розморозьте. Борошно з'єднайте з сіллю і яйцями, і замісіть тісто. Оберніть його плівкою і залиште на годину. Розкачайте тісто і виріжте з нього 16 гуртків за 9 см в діаметрі.
Кожен гурток відваріть 2 хвилини в солоній воді, перекладіть в холодну воду, а потім обсушити. Філе риби і гриби помийте і наріжте шматочками. Часник подрібніть, а помідори розріжте на четвертинки.
На сковороді обсмажте пару хвилин часник, потім додайте гриби і смажте на сильному вогні ще 5 хвилин. Потім покладіть рибу і помідори, посоліть, поперчіть і варіть 3 хвилини.
Деко для запікання змастіть маслом, викладіть 4 кружка тесту, зверху на них рибну начинку і чергуйте так до тих пір, поки не використовуєте всі інгредієнти. Поставте лазанью в духовку, нагріту до 180 градусів, на 10 хвилин і спробуйте.
Лазанья з лососем
Якщо готувати лазанью з червоною рибою, вона набуває особливий смак і аромат.
Інгредієнти:
Приготування
Брокколі вимити, розділити на суцвіття і проварити в солоній воді 2 хвилини. Помідори розріжте навпіл. Масло розтопіть в каструлі, додайте борошно і пасеруйте пару хвилин, потім влийте бульйон і вершки. Доведіть соус до кипіння, помішуючи, і варіть 5 хвилин. В кінці приправте його кропом, сіллю і перцем.
На дно форми налийте соус, потім покладіть шар лазаньї, зверху рибу і овочі, знову шар, покритий соусом і так кілька разів. Нагрійте духовку до 200 градусів і випікайте лазанью 45 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Паста з грибами
Напевно, немає людини, яка б хоч раз не пробував пасту - вишукане італійське блюдо. Її готують з різними інгредієнтами і соусами. Любителям цієї
Кулеб'яка з рибою
Старорусские рибники і розтягаї дали основу для рецепта кулеб'яки з рибою, яка у класичному вигляді готувалася з м'ясом, або капустою. Відхід від
Вегетаріанська лазанья
Лазанья - традиційне італійське блюдо, відоме у всьому світі. Вона буває грибна, рибна, пісна, овочева, сирна і т. д. В нашій статті ми розглянемо
Лазанья з помідорами
Лазанья - страва італійського походження, яке готується з макаронних листів прямокутної форми з додаванням різноманітної начинки. Давайте розглянемо
Лазанья з яловичини
Лазанья - відоме італійське блюдо, родом з провінції Болоньї. У класичному варіанті її готують з фаршу яловичини. Давайте розберемо кілька варіантів
Лазанья з брокколі
Лазанья - популярне італійське блюдо, в якому макарони у вигляді пластин прослоени начинкою. Давайте розберемося, як приготувати чудову лазанью з