Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Лазанья з рибою - рецепт

Лазанья з рибою - рецепт

4-01-2015, 20:35
2 402
Лазанья з рибою - рецепт
Лазанья - страва родом з Італії, яке готують з різними начинками: від овочів до м'яса. Але ми хочемо зупинитися на рибної лазіння.

Рибна лазанья - рецепт


Інгредієнти:
Для тіста:

  • борошно - 200 г;

  • яйця - 2 шт.;

  • сіль за смаком.


  • Для начинки:

  • заморожені білі гриби - 100 г;

  • філе будь-якої білої риби - 250 г;

  • оливкова олія - 4 ст. ложки;

  • помідори черрі - 16 шт.;

  • часник - 1 зубчик;

  • сіль.


  • Приготування
    Гриби розморозьте. Борошно з'єднайте з сіллю і яйцями, і замісіть тісто. Оберніть його плівкою і залиште на годину. Розкачайте тісто і виріжте з нього 16 гуртків за 9 см в діаметрі.

    Кожен гурток відваріть 2 хвилини в солоній воді, перекладіть в холодну воду, а потім обсушити. Філе риби і гриби помийте і наріжте шматочками. Часник подрібніть, а помідори розріжте на четвертинки.

    На сковороді обсмажте пару хвилин часник, потім додайте гриби і смажте на сильному вогні ще 5 хвилин. Потім покладіть рибу і помідори, посоліть, поперчіть і варіть 3 хвилини.
    Деко для запікання змастіть маслом, викладіть 4 кружка тесту, зверху на них рибну начинку і чергуйте так до тих пір, поки не використовуєте всі інгредієнти. Поставте лазанью в духовку, нагріту до 180 градусів, на 10 хвилин і спробуйте.

    Лазанья з лососем


    Якщо готувати лазанью з червоною рибою, вона набуває особливий смак і аромат.
    Інгредієнти:

  • пластини для лазаньї - 12 шт.;

  • філе лосося - 600 г;

  • черрі - 250 г;

  • брокколі - 400 г;

  • борошно - 40 г;

  • масло вершкове - 40 г;

  • вершки - 250 мл;

  • бульйон - 250 мл;

  • рубаний кріп - 1 ст. ложка;
  • Лазанья з рибою - рецепт

  • сіль і перець за смаком.


  • Приготування
    Брокколі вимити, розділити на суцвіття і проварити в солоній воді 2 хвилини. Помідори розріжте навпіл. Масло розтопіть в каструлі, додайте борошно і пасеруйте пару хвилин, потім влийте бульйон і вершки. Доведіть соус до кипіння, помішуючи, і варіть 5 хвилин. В кінці приправте його кропом, сіллю і перцем.
    На дно форми налийте соус, потім покладіть шар лазаньї, зверху рибу і овочі, знову шар, покритий соусом і так кілька разів. Нагрійте духовку до 200 градусів і випікайте лазанью 45 хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Паста з грибами
    Паста з грибами
    Напевно, немає людини, яка б хоч раз не пробував пасту - вишукане італійське блюдо. Її готують з різними інгредієнтами і соусами. Любителям цієї
    Кулеб'яка з рибою
    Кулеб'яка з рибою
    Старорусские рибники і розтягаї дали основу для рецепта кулеб'яки з рибою, яка у класичному вигляді готувалася з м'ясом, або капустою. Відхід від
    Вегетаріанська лазанья
    Вегетаріанська лазанья
    Лазанья - традиційне італійське блюдо, відоме у всьому світі. Вона буває грибна, рибна, пісна, овочева, сирна і т. д. В нашій статті ми розглянемо
    Лазанья з помідорами
    Лазанья з помідорами
    Лазанья - страва італійського походження, яке готується з макаронних листів прямокутної форми з додаванням різноманітної начинки. Давайте розглянемо
    Лазанья з яловичини
    Лазанья з яловичини
    Лазанья - відоме італійське блюдо, родом з провінції Болоньї. У класичному варіанті її готують з фаршу яловичини. Давайте розберемо кілька варіантів
    Лазанья з брокколі
    Лазанья з брокколі
    Лазанья - популярне італійське блюдо, в якому макарони у вигляді пластин прослоени начинкою. Давайте розберемося, як приготувати чудову лазанью з