Перловка з грибами
Перлову кашу люблять далеко не всі. Вона зазвичай асоціюється з раціоном харчування в лікарні або армії: несмачна перловка, зварена на воді, так ще може і недоваренная або зовсім переварена. Виходить, звичайно, дуже поживно, але зовсім несмачно. Однак не варто забувати, що перлова крупа дуже корисна для нашого організму, і якщо її правильно приготувати, то ще і шалено смачна. Давайте розглянемо з вами один із варіантів приготування перловки - зробимо її не просто звичайної кашею, а кашею з добавкою. В нашому випадку це будуть гриби. Отже, давайте скоріше почнемо розглядати рецепт перловки з грибами.
Інгредієнти:
гриби - 200 г;
крупа перлова - 05 ст.;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
масло рослинне - 2 ст. ложки;
вода - 2 ст.;
сіль - за смаком.
Приготування
Рецепт приготування перлової каші з грибами досить простий. Переконайтеся в цьому самі! Отже, щоб приготувати перловку з грибами в мультиварці, беремо для початку ріпчасту цибулю, очищаємо і дрібно ріжемо. Гриби обробляємо і нарізаємо пластинами, даємо їм підсохнути. Потім беремо ємність мультиварки, наливаємо олію, кладемо цибулю і гриби, виставляємо режим «Випічка» і готуємо цю обжарку 15 хвилин. Потів кладемо перлову крупу і акуратно заливаємо водою. Все ретельно перемішуємо, за необхідності солимо і виставляємо режим «Плов». Смачна і розсипчаста перловка в мультиварці готова!
Інгредієнти:
крупа перлова - 100 г;
вода - 300 м;
м'ясо - 100 г;
печериці - 100 г;
вершкове масло - 50 г;
сіль - за смаком.
Приготування
Для того щоб приготувати перловку з м'ясом і грибами в горщику гарненько промиваємо крупу, відкидаємо на друшляк і даємо їй час підсохнути і стекти.
Цим часом розтоплюємо на сковороді шматочок масла, висипаємо перловку і обсмажуємо. Не забувайте постійно помішувати. Печериці миємо й нарізаємо невеликими шматочками. М'ясо теж ріжемо на шматочки. Викладаємо гриби і м'ясо до перловке, накриваємо кришкою і тушкуємо хвилини 3. Потім беремо горщик і викладаємо в нього добре просочену перлову крупу з м'ясом і грибами. Наливаємо склянку гарячої води, солимо і закриваємо кришкою. Ставимо в духовку хвилин на 40 щоб наша каша гарненько протомилась.
Далі пробуємо (якщо не готове, залишаємо ще на 15 хвилин і подаємо прямо в горщику на стіл. Можете ще за смаком покласти маслечка. Не бійтеся, адже кашу маслом не зіпсуєш! Приємного вам апетиту!
Перловка з грибами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт приготування перлової каші з грибами досить простий. Переконайтеся в цьому самі! Отже, щоб приготувати перловку з грибами в мультиварці, беремо для початку ріпчасту цибулю, очищаємо і дрібно ріжемо. Гриби обробляємо і нарізаємо пластинами, даємо їм підсохнути. Потім беремо ємність мультиварки, наливаємо олію, кладемо цибулю і гриби, виставляємо режим «Випічка» і готуємо цю обжарку 15 хвилин. Потів кладемо перлову крупу і акуратно заливаємо водою. Все ретельно перемішуємо, за необхідності солимо і виставляємо режим «Плов». Смачна і розсипчаста перловка в мультиварці готова!
Перловка з грибами в горщику
Інгредієнти:
Приготування
Для того щоб приготувати перловку з м'ясом і грибами в горщику гарненько промиваємо крупу, відкидаємо на друшляк і даємо їй час підсохнути і стекти.
Цим часом розтоплюємо на сковороді шматочок масла, висипаємо перловку і обсмажуємо. Не забувайте постійно помішувати. Печериці миємо й нарізаємо невеликими шматочками. М'ясо теж ріжемо на шматочки. Викладаємо гриби і м'ясо до перловке, накриваємо кришкою і тушкуємо хвилини 3. Потім беремо горщик і викладаємо в нього добре просочену перлову крупу з м'ясом і грибами. Наливаємо склянку гарячої води, солимо і закриваємо кришкою. Ставимо в духовку хвилин на 40 щоб наша каша гарненько протомилась.
Далі пробуємо (якщо не готове, залишаємо ще на 15 хвилин і подаємо прямо в горщику на стіл. Можете ще за смаком покласти маслечка. Не бійтеся, адже кашу маслом не зіпсуєш! Приємного вам апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Перлова каша з тушонкою
Перловка містить масу вітамінів і велику кількість клітковини, але, тим не менш, в сучасній кулінарії вона не користується великим попитом. Давайте,
Перлова каша - рецепт
Перловка не є фаворитом серед круп на нашому столі, хоча багатьом відомо про її корисні властивості. Давайте познайомимося з нею ближче. Сьогодні ми
Перловка з овочами - рецепти
Перлова крупа - дуже корисний продукт для харчування людини, в ньому міститься маса корисних речовин, головне, смачно приготувати перловку. І
Як варити перловку на гарнір?
Всі ми знаємо, наскільки корисна перловка для нашого раціону. Але цю крупу не часто можна побачити на наших столах. І сьогодні ми це виправимо,
Перловка з м'ясом в мультиварці
Якщо перловку просто зварити, те вийде звичайна каша. Але ви прийшли за смачними рецептами. Вірно? Перловка з м'ясом в мультиварці - пальчики
Перлова каша в мультиварці
Перловка - це багатюще джерело білків і вуглеводів. Але фаворитом серед круп вона не є, і багато господині готують її досить рідко. Давайте