Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Перловка з грибами

Перловка з грибами

18-03-2015, 10:15
836
Перловка з грибами
Перлову кашу люблять далеко не всі. Вона зазвичай асоціюється з раціоном харчування в лікарні або армії: несмачна перловка, зварена на воді, так ще може і недоваренная або зовсім переварена. Виходить, звичайно, дуже поживно, але зовсім несмачно. Однак не варто забувати, що перлова крупа дуже корисна для нашого організму, і якщо її правильно приготувати, то ще і шалено смачна. Давайте розглянемо з вами один із варіантів приготування перловки - зробимо її не просто звичайної кашею, а кашею з добавкою. В нашому випадку це будуть гриби. Отже, давайте скоріше почнемо розглядати рецепт перловки з грибами.

Перловка з грибами в мультиварці


Інгредієнти:

  • гриби - 200 г;

  • крупа перлова - 05 ст.;

  • цибуля ріпчаста - 1 шт.;

  • масло рослинне - 2 ст. ложки;

  • вода - 2 ст.;

  • сіль - за смаком.


  • Приготування
    Рецепт приготування перлової каші з грибами досить простий. Переконайтеся в цьому самі! Отже, щоб приготувати перловку з грибами в мультиварці, беремо для початку ріпчасту цибулю, очищаємо і дрібно ріжемо. Гриби обробляємо і нарізаємо пластинами, даємо їм підсохнути. Потім беремо ємність мультиварки, наливаємо олію, кладемо цибулю і гриби, виставляємо режим «Випічка» і готуємо цю обжарку 15 хвилин. Потів кладемо перлову крупу і акуратно заливаємо водою. Все ретельно перемішуємо, за необхідності солимо і виставляємо режим «Плов». Смачна і розсипчаста перловка в мультиварці готова!

    Перловка з грибами в горщику


    Інгредієнти:

  • крупа перлова - 100 г;

  • вода - 300 м;

  • м'ясо - 100 г;

  • печериці - 100 г;

  • вершкове масло - 50 г;

  • сіль - за смаком.


  • Приготування
    Для того щоб приготувати перловку з м'ясом і грибами в горщику гарненько промиваємо крупу, відкидаємо на друшляк і даємо їй час підсохнути і стекти.
    Цим часом розтоплюємо на сковороді шматочок масла, висипаємо перловку і обсмажуємо. Не забувайте постійно помішувати. Печериці миємо й нарізаємо невеликими шматочками.
    Перловка з грибами
    М'ясо теж ріжемо на шматочки. Викладаємо гриби і м'ясо до перловке, накриваємо кришкою і тушкуємо хвилини 3. Потім беремо горщик і викладаємо в нього добре просочену перлову крупу з м'ясом і грибами. Наливаємо склянку гарячої води, солимо і закриваємо кришкою. Ставимо в духовку хвилин на 40 щоб наша каша гарненько протомилась.
    Далі пробуємо (якщо не готове, залишаємо ще на 15 хвилин і подаємо прямо в горщику на стіл. Можете ще за смаком покласти маслечка. Не бійтеся, адже кашу маслом не зіпсуєш! Приємного вам апетиту!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Перлова каша з тушонкою
    Перлова каша з тушонкою
    Перловка містить масу вітамінів і велику кількість клітковини, але, тим не менш, в сучасній кулінарії вона не користується великим попитом. Давайте,
    Перлова каша - рецепт
    Перлова каша - рецепт
    Перловка не є фаворитом серед круп на нашому столі, хоча багатьом відомо про її корисні властивості. Давайте познайомимося з нею ближче. Сьогодні ми
    Перловка з овочами - рецепти
    Перловка з овочами - рецепти
    Перлова крупа - дуже корисний продукт для харчування людини, в ньому міститься маса корисних речовин, головне, смачно приготувати перловку. І
    Як варити перловку на гарнір?
    Як варити перловку на гарнір?
    Всі ми знаємо, наскільки корисна перловка для нашого раціону. Але цю крупу не часто можна побачити на наших столах. І сьогодні ми це виправимо,
    Перловка з м'ясом в мультиварці
    Перловка з м'ясом в мультиварці
    Якщо перловку просто зварити, те вийде звичайна каша. Але ви прийшли за смачними рецептами. Вірно? Перловка з м'ясом в мультиварці - пальчики
    Перлова каша в мультиварці
    Перлова каша в мультиварці
    Перловка - це багатюще джерело білків і вуглеводів. Але фаворитом серед круп вона не є, і багато господині готують її досить рідко. Давайте