Фаготини
Фаготини - це як емпанадас в Латинській Америці або профітролі з начинкою у Франції - традиційні булочки. Давайте розглянемо з вами кілька оригінальних і простих рецептів приготування фаготини і разом зможемо насолодитись їх дивовижним смаком.
Інгредієнти:
листкове дріжджове тісто - 400 г;
варена ковбаса - 200 г;
сир - 100 г;
яйце - 1 шт.;
вершкове масло.
Приготування
Як приготувати фаготини? Беремо листкове тісто, ріжемо смужками і на одну половину викладаємо заздалегідь приготовлену начинку з ковбаси і сиру. Прикриваємо другим кінцем і ретельно защепляем краю. Деко змащуємо вершковим маслом, розкладаємо фаготини, змащуємо їх зверху яєчком і випікаємо протягом 25 хвилин у духовці при температурі 190°.
Інгредієнти:
тепла вода - 250 мл;
оливкова олія - 50 мл;
сіль - 1 ч. ложка;
цукор - 1 ч. ложка;
свіжі дріжджі - 10 г;
пшеничне борошно - 500 г;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
куряче філе - 300 р.
Приготування
Спочатку готуємо начинку. Для цього цибулю дрібно ріжемо кубиками разом з курячим філе і обсмажуємо до напівготовності на сковороді з оливковою олією. Для тіста кришимо в теплу воду, дріжджі, додаємо цукор, сіль, масло, просіяне борошно і замішуємо еластичне, м'яке тісто, не липнущее до рук. Далі перекладаємо його в змащену маслом миску, накриваємо рушником і залишаємо підходити на 15 години в теплому місці. Потім ділимо його на 12 частин, з кожної робимо невеликий кульку і розкачуємо його в коло. Зверху викладаємо начинку, защипуємо краю і викладаємо у форму для мафінів. Даємо трохи підійти і випікаємо в розігрітій до 200° духовці протягом 30 хвилин.
Інгредієнти:
картопля - 2 шт.;
сир - 100 Г;
базилік - за смаком;
яйце - 2 шт.;
панірувальні сухарі - 100 г;
рослинна олія;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Картоплю добре миємо й відварюємо в мундирі. Остуджуємо, чистимо і розминаємо його в пюре. Додаємо тертий сир, яйце, солимо і перчимо за смаком. Масу добре перемішуємо і остуджуємо. Потім з картопляного тіста формуємо коржі, викладаємо на них сир і базилік. Загортаємо в трубочку, використовуючи харчову плівку. Далі відправляємо фаготини в холодильник на 30 хвилин. Яйце збиваємо з сіллю і перцем. Вмочуємо трубочки спочатку в яйці, а потім у панірувальних сухарях і смажимо до утворення золотистої скоринки. Обсушуємо на паперовому рушнику, перекладаємо на деко і готуємо 10 хвилин у духовці.
Фаготини з листкового тіста
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати фаготини? Беремо листкове тісто, ріжемо смужками і на одну половину викладаємо заздалегідь приготовлену начинку з ковбаси і сиру. Прикриваємо другим кінцем і ретельно защепляем краю. Деко змащуємо вершковим маслом, розкладаємо фаготини, змащуємо їх зверху яєчком і випікаємо протягом 25 хвилин у духовці при температурі 190°.
Фаготини з куркою
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку готуємо начинку. Для цього цибулю дрібно ріжемо кубиками разом з курячим філе і обсмажуємо до напівготовності на сковороді з оливковою олією. Для тіста кришимо в теплу воду, дріжджі, додаємо цукор, сіль, масло, просіяне борошно і замішуємо еластичне, м'яке тісто, не липнущее до рук. Далі перекладаємо його в змащену маслом миску, накриваємо рушником і залишаємо підходити на 15 години в теплому місці. Потім ділимо його на 12 частин, з кожної робимо невеликий кульку і розкачуємо його в коло. Зверху викладаємо начинку, защипуємо краю і викладаємо у форму для мафінів. Даємо трохи підійти і випікаємо в розігрітій до 200° духовці протягом 30 хвилин.
Фаготини з картоплі з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю добре миємо й відварюємо в мундирі. Остуджуємо, чистимо і розминаємо його в пюре. Додаємо тертий сир, яйце, солимо і перчимо за смаком. Масу добре перемішуємо і остуджуємо. Потім з картопляного тіста формуємо коржі, викладаємо на них сир і базилік. Загортаємо в трубочку, використовуючи харчову плівку. Далі відправляємо фаготини в холодильник на 30 хвилин. Яйце збиваємо з сіллю і перцем. Вмочуємо трубочки спочатку в яйці, а потім у панірувальних сухарях і смажимо до утворення золотистої скоринки. Обсушуємо на паперовому рушнику, перекладаємо на деко і готуємо 10 хвилин у духовці.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріг з рисом і рибою
Рибні пироги були популярні ще з часів знаменитих розтягаїв, проте з часом господині придумали додавати у випічку рис і картоплю щоб зробити страву
Диво - рецепт
Диву - це дагестански коржі, які можна приготувати з м'ясом, сиром, сиром, гарбузом та іншими начинками. Це блюдо можна взяти з собою на природу і
Листкове тісто з сиром
Хочете здивувати близьких смачною домашньою випічкою? Тоді зробіть дивовижні булочки з листкового тіста з сиром. А наші цікаві та оригінальні рецепти
Листкове тісто з повидлом
Випічка з листкового тіста завжди вважалася самою швидкою і легкою, а в якості начинки можна вибрати джем, варення, згущене молоко і т. д. Давайте
Гріссіні - рецепт
Італійські хлібні палички з назвою гріссіні відомі на весь світ. Щоб вони стали відомі вам і вашій родині, ми підібрали рецепт, який допоможе вам
Як приготувати хичини?
Хичини - страва дуже незвичайне і неймовірно смачне. Його готують по-різному. Ми вже розповідали про хичинах з мисом, сиром, а сьогодні вирішили