Полунична панакота
А сьогодні ми дізнаємося з вами як швидко приготувати божественне і напрочуд смачне ласощі, яке без сумніву сподобається дітям і дорослим. Отже, давайте зробимо з вами полуничну панакоту .
Інгредієнти:
молоко - 15 склянки;
полуниця - 2 ст.;
вершки 30 % - 1 ст.;
сухий желатин - 2 ч. ложки;
цукор - 50 р.
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати полуничну панакоту. Отже, ягоди гарненько промиваємо, видаляємо хвостики і подрібнюємо в блендері. Вершки змішуємо з молоком і цукром, додаємо желатин і ставимо молочну суміш на повільний вогонь. Потім обережно знімаємо і невеликими порціями кладемо в молочну масу полуничне пюре. Розливаємо десерт у формочки і ставимо в холодильник. Після застигання, опускаємо формочки на кілька секунд у гарячу воду, по краю проводимо обережно ножем і перевертаємо панакоту на блюдце. За бажанням прикрашаємо готовий десерт свіжими ягодами, поливаємо карамеллю, шоколадом або сиропом.
Інгредієнти:
вершки 12% - 1 л;
свіжа полуниця - 300 г;
шампанське - 200 мл;
ванільний цукор - 2 пакетика;
цукор - 150 г;
желатин - 45 р.
Приготування
Отже, беремо невеликі силіконові стакани, на дно кожного викладаємо промиту, оброблену і нарізану часточками полуницю. У сотейник наливаємо шампанське, кидаємо столову ложечку цукрового піску і нагріваємо на слабенькому вогні, не доводячи до кипіння. Потім висипаємо в гарячу суміш один пакетик сухого желатину і все ретельно розмішуємо до повного розчинення кристалів. Отриманою масою заливаємо ягоди і залишаємо остигати при кімнатній температурі. Приблизно через 30 хвилин прибираємо формочки в холодильник і чекаємо повного застигання винного шару.
Не втрачаючи часу дарма, в сотейник наливаємо вершки, додаємо залишився цукровий пісок, в тому числі і ванільний, добре розмішуємо до повного розчинення і нагріваємо, але не доводимо до кипіння. В гарячі вершки швидко висипаємо желатин і трохи збиваємо масу віночком до утворення ніжної пінки.
Потім знімаємо сковороду з вогню і залишаємо наш вершковий крем охолоджуватися приблизно 15 години при кімнатній температурі. Періодично масу помішуємо, а коли шар з полуницею добре застигне, обережно виливаємо на нього вершкову масу і даємо десерту ще кілька годин постояти в холодильнику. Готову панакоту прикрашаємо свіжою полуницею, і подаємо до столу.
Панакота з полуницею
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати полуничну панакоту. Отже, ягоди гарненько промиваємо, видаляємо хвостики і подрібнюємо в блендері. Вершки змішуємо з молоком і цукром, додаємо желатин і ставимо молочну суміш на повільний вогонь. Потім обережно знімаємо і невеликими порціями кладемо в молочну масу полуничне пюре. Розливаємо десерт у формочки і ставимо в холодильник. Після застигання, опускаємо формочки на кілька секунд у гарячу воду, по краю проводимо обережно ножем і перевертаємо панакоту на блюдце. За бажанням прикрашаємо готовий десерт свіжими ягодами, поливаємо карамеллю, шоколадом або сиропом.
Рецепт полуничної панакоти
Інгредієнти:
Приготування
Отже, беремо невеликі силіконові стакани, на дно кожного викладаємо промиту, оброблену і нарізану часточками полуницю. У сотейник наливаємо шампанське, кидаємо столову ложечку цукрового піску і нагріваємо на слабенькому вогні, не доводячи до кипіння. Потім висипаємо в гарячу суміш один пакетик сухого желатину і все ретельно розмішуємо до повного розчинення кристалів. Отриманою масою заливаємо ягоди і залишаємо остигати при кімнатній температурі. Приблизно через 30 хвилин прибираємо формочки в холодильник і чекаємо повного застигання винного шару.
Не втрачаючи часу дарма, в сотейник наливаємо вершки, додаємо залишився цукровий пісок, в тому числі і ванільний, добре розмішуємо до повного розчинення і нагріваємо, але не доводимо до кипіння. В гарячі вершки швидко висипаємо желатин і трохи збиваємо масу віночком до утворення ніжної пінки.
Потім знімаємо сковороду з вогню і залишаємо наш вершковий крем охолоджуватися приблизно 15 години при кімнатній температурі. Періодично масу помішуємо, а коли шар з полуницею добре застигне, обережно виливаємо на нього вершкову масу і даємо десерту ще кілька годин постояти в холодильнику. Готову панакоту прикрашаємо свіжою полуницею, і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Малинове желе
Малинове желе - це ласощі доступне до приготування круглий рік, оскільки такий десерт можна легко сфабрикувати як з свіжих, так і з заморожених ягід,
Желе з заморожених ягід
Ягідне желе - незвичайний, дуже смачний і корисний десерт, який при правильному приготуванні зберігає смак свіжих ягід. Такий десерт можна
Желе з фруктами
Смачний і практично дієтичний рецепт фруктового желе доведеться по смаку і кишені кожному. Приготоване з натуральних продуктів желе до того ж і
Панакота: рецепт
Панакота - класичний італійський десерт, який ви зустрінете в меню будь-піцерії. Між тим, приготувати панакоту можна і самостійно, це зовсім неважко.
Як приготувати панакоту?
Панакота - це десерт, родом з Італії. Як і всі середземноморські страви, вона вишукана й проста в приготуванні. Основу класичного ласощі складають
Шоколадна панакота
Панакота - популярний у всьому світі італійський десерт. Урізноманітнити його смак можна додаванням ягід, горіхів, барвників. І сьогодні ми