Полунична панакота

Панакота з полуницею
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати полуничну панакоту. Отже, ягоди гарненько промиваємо, видаляємо хвостики і подрібнюємо в блендері. Вершки змішуємо з молоком і цукром, додаємо желатин і ставимо молочну суміш на повільний вогонь. Потім обережно знімаємо і невеликими порціями кладемо в молочну масу полуничне пюре. Розливаємо десерт у формочки і ставимо в холодильник. Після застигання, опускаємо формочки на кілька секунд у гарячу воду, по краю проводимо обережно ножем і перевертаємо панакоту на блюдце. За бажанням прикрашаємо готовий десерт свіжими ягодами, поливаємо карамеллю, шоколадом або сиропом.
Рецепт полуничної панакоти
Інгредієнти:
Приготування
Отже, беремо невеликі силіконові стакани, на дно кожного викладаємо промиту, оброблену і нарізану часточками полуницю. У сотейник наливаємо шампанське, кидаємо столову ложечку цукрового піску і нагріваємо на слабенькому вогні, не доводячи до кипіння. Потім висипаємо в гарячу суміш один пакетик сухого желатину і все ретельно розмішуємо до повного розчинення кристалів. Отриманою масою заливаємо ягоди і залишаємо остигати при кімнатній температурі. Приблизно через 30 хвилин прибираємо формочки в холодильник і чекаємо повного застигання винного шару.

Потім знімаємо сковороду з вогню і залишаємо наш вершковий крем охолоджуватися приблизно 15 години при кімнатній температурі. Періодично масу помішуємо, а коли шар з полуницею добре застигне, обережно виливаємо на нього вершкову масу і даємо десерту ще кілька годин постояти в холодильнику. Готову панакоту прикрашаємо свіжою полуницею, і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти

Малинове желе
Малинове желе - це ласощі доступне до приготування круглий рік, оскільки такий десерт можна легко сфабрикувати як з свіжих, так і з заморожених ягід,

Желе з заморожених ягід
Ягідне желе - незвичайний, дуже смачний і корисний десерт, який при правильному приготуванні зберігає смак свіжих ягід. Такий десерт можна

Желе з фруктами
Смачний і практично дієтичний рецепт фруктового желе доведеться по смаку і кишені кожному. Приготоване з натуральних продуктів желе до того ж і

Панакота: рецепт
Панакота - класичний італійський десерт, який ви зустрінете в меню будь-піцерії. Між тим, приготувати панакоту можна і самостійно, це зовсім неважко.

Як приготувати панакоту?
Панакота - це десерт, родом з Італії. Як і всі середземноморські страви, вона вишукана й проста в приготуванні. Основу класичного ласощі складають

Шоколадна панакота
Панакота - популярний у всьому світі італійський десерт. Урізноманітнити його смак можна додаванням ягід, горіхів, барвників. І сьогодні ми