Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Італійська паста - рецепти

Італійська паста - рецепти

4-01-2015, 19:51
1 606
Італійська паста - рецепти
Пропонуємо вашій увазі кілька рецептів приготування італійської пасти, яка різноманітить ваш повсякденний стіл.

Рецепт італійської пасти з грибами


Інгредієнти:

  • свіжі шампіньйони - 600 г;

  • італійська паста - 400 г;

  • борошно - 1 ст. ложка;

  • спеції;

  • вершки - 200 мл;

  • сир твердих сортів - 50 р.


  • Приготування
    Гриби промиваємо, обробляємо і нарізаємо тонкими пластинами. Потім викладаємо їх у велику сковороду, закриваємо кришкою і тримаємо на середньому вогні до утворення рідини, але не даємо печерицям потемніти. Потім додаємо трохи борошна, вливаємо вершки, солимо і перчимо за смаком. Готуємо під кришкою 10-15 хвилин. Пасту окремо відварюємо у відповідності з інструкцією на упаковці. Подрібнюємо сир на дрібній терочке. Тепер викладаємо пасту на тарілки, зверху розподіляємо гриби з соусом і все щедро присипаємо тертим сиром і меленим перцем.

    Рецепт італійської пасти з куркою


    Інгредієнти:

  • спагетті - 500 г;

  • куряче філе - 800 г;

  • помідор - 3 шт.;

  • часник - 1 шт.;

  • приправа каррі - 2 ч. ложки;

  • олія рослинна;

  • спеції;

  • лимон - 1 шт.


  • Приготування
    Рецепт приготування італійської пасти досить простий. Беремо курячу гомілку, промиваємо її водою, знімаємо шкірку і відокремлюємо м'ясо від сухожиль і кісток. Після цього філе нарізаємо кубиками і обсмажуємо на сковороді з маслом. Далі посипаємо курку спеціями і перемішуємо. З томатів попередньо знімаємо шкірку, розрізаємо на 4 частини і розминаємо. У суміш можна додати трохи томатної пасти для більш насиченого кольору.
    Часник очищаємо, розбираємо на зубчики і викладаємо на сковороду з олією. Обсмажуємо на середньому вогні близько хвилини і виливаємо в сковороду з томатами. Лимон промиваємо, знімаємо з нього цедру і вичавлюємо з нього в соус весь сік. Тепер відварюємо спагетті. До томящемуся соусу додаємо куряче філе і перемішуємо. Накриваємо кришкою і тушкуємо ще хвилин 15. В об'ємну посуд перекладаємо готові спагетті і всю м'ясну суміш. Акуратно перемішуємо і подаємо пасту гостям.

    Рецепт італійської пасти з фаршем


    Інгредієнти:

  • італійська паста - 250 г;

  • м'ясний фарш - 300 г;

  • цибулина - 1 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • часник - 2 зубчики;

  • спеції.


  • Для соусу:

  • молоко - 70 мл;

  • курячий бульйон - 70 мл;

  • масло вершкове - 30 г;

  • пшеничне борошно - 1 ч. ложка;

  • сир твердий - 80 г;

  • спеції.


  • Приготування
    Відварюємо Пасту за рецептом, зазначеного на упаковці. Для цього викладаємо її, не ламаючи, в киплячу воду і даємо прокипіти хвилин 8. Потім обережно зливаємо всю рідину і додаємо шматочок вершкового масла. Все добре перемішуємо і накриваємо кришкою. Чистимо цибулину, шаткуємо дрібними кубиками, додаємо в сковороду і обсмажуємо на маслечко до прозорості. Моркву натираємо на середню тертку, додаємо до цибулі і пасеруємо разом хвилин 5. Фарш викладаємо в сковороду до зажарки і, перемішуючи, готуємо 15-20 хвилин. Солимо і перчимо до смаку, додаємо часник, пропущений через прес і спеції. Вимикаємо вогонь і накриваємо кришкою.
    Далі готуємо сирний соус: сир натираємо на дрібній терочке. На
    Італійська паста - рецепти
    сковороді розтоплюємо на повільному вогні вершкове масло і кидаємо ложечку борошна. Постійно перемішуючи, доводимо масу до однорідності і тонкою цівкою вливаємо тепле молоко і бульйон. Доводимо до кипіння, кладемо тертий сир, розмішуємо і приправляємо спеціями за смаком. Після цього викладаємо готову пасту в тарілку, поливаємо сирним соусом і фаршем. Прикрашаємо блюдо рубаною зеленню і подаємо на стіл з овочами і сухим вином. Зробіть свій романтичний вечір незабутнім, прикрасивши страву, наприклад, червоними сердечками, зробленими з болгарського перчика.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Паста з беконом
    Паста з беконом
    Варіантів приготування італійської пасти існує дуже багато. І сьогодні ми розберемо прості рецепти створення пасти з беконом. Вийде просто,
    Паста з сьомгою
    Паста з сьомгою
    Варіантів приготування італійської пасти дуже багато. Її можна робити з м'ясом, грибами, овочами і рибою. І сьогодні ми розповімо, як її смачно і
    Паста в мультиварці
    Паста в мультиварці
    Паста - смачне італійське блюдо, яке знайоме багатьом. І сьогодні ми розповімо, як її просто і легко зробити в мультиварці. Читаємо наші цікаві
    Паста з лососем
    Паста з лососем
    Паста з лососем - дуже смачне італійське блюдо, яке готується надзвичайно просто. Вам знадобляться лише хороші макарони, філе лосося, трохи овочів,
    Фетучіні з шинкою
    Фетучіні з шинкою
    Фетучіні - широко поширений і відомий вид італійської пасти довшої і ширшої форми. Особливо смачними макарони виходять з шинкою, грибами або сиром з
    Соус для пасти
    Соус для пасти
    Різновидів італійської пасти дуже багато: каннеллоні, пенне, спагеті і т. д. Готувати її можна з додаванням різних продуктів. Але головним