Італійська паста - рецепти

Рецепт італійської пасти з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Гриби промиваємо, обробляємо і нарізаємо тонкими пластинами. Потім викладаємо їх у велику сковороду, закриваємо кришкою і тримаємо на середньому вогні до утворення рідини, але не даємо печерицям потемніти. Потім додаємо трохи борошна, вливаємо вершки, солимо і перчимо за смаком. Готуємо під кришкою 10-15 хвилин. Пасту окремо відварюємо у відповідності з інструкцією на упаковці. Подрібнюємо сир на дрібній терочке. Тепер викладаємо пасту на тарілки, зверху розподіляємо гриби з соусом і все щедро присипаємо тертим сиром і меленим перцем.
Рецепт італійської пасти з куркою
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт приготування італійської пасти досить простий. Беремо курячу гомілку, промиваємо її водою, знімаємо шкірку і відокремлюємо м'ясо від сухожиль і кісток. Після цього філе нарізаємо кубиками і обсмажуємо на сковороді з маслом. Далі посипаємо курку спеціями і перемішуємо. З томатів попередньо знімаємо шкірку, розрізаємо на 4 частини і розминаємо. У суміш можна додати трохи томатної пасти для більш насиченого кольору.
Часник очищаємо, розбираємо на зубчики і викладаємо на сковороду з олією. Обсмажуємо на середньому вогні близько хвилини і виливаємо в сковороду з томатами. Лимон промиваємо, знімаємо з нього цедру і вичавлюємо з нього в соус весь сік. Тепер відварюємо спагетті. До томящемуся соусу додаємо куряче філе і перемішуємо. Накриваємо кришкою і тушкуємо ще хвилин 15. В об'ємну посуд перекладаємо готові спагетті і всю м'ясну суміш. Акуратно перемішуємо і подаємо пасту гостям.
Рецепт італійської пасти з фаршем
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Відварюємо Пасту за рецептом, зазначеного на упаковці. Для цього викладаємо її, не ламаючи, в киплячу воду і даємо прокипіти хвилин 8. Потім обережно зливаємо всю рідину і додаємо шматочок вершкового масла. Все добре перемішуємо і накриваємо кришкою. Чистимо цибулину, шаткуємо дрібними кубиками, додаємо в сковороду і обсмажуємо на маслечко до прозорості. Моркву натираємо на середню тертку, додаємо до цибулі і пасеруємо разом хвилин 5. Фарш викладаємо в сковороду до зажарки і, перемішуючи, готуємо 15-20 хвилин. Солимо і перчимо до смаку, додаємо часник, пропущений через прес і спеції. Вимикаємо вогонь і накриваємо кришкою.
Далі готуємо сирний соус: сир натираємо на дрібній терочке. На

Рекомендуємо добрі рецепти

Паста з беконом
Варіантів приготування італійської пасти існує дуже багато. І сьогодні ми розберемо прості рецепти створення пасти з беконом. Вийде просто,

Паста з сьомгою
Варіантів приготування італійської пасти дуже багато. Її можна робити з м'ясом, грибами, овочами і рибою. І сьогодні ми розповімо, як її смачно і

Паста в мультиварці
Паста - смачне італійське блюдо, яке знайоме багатьом. І сьогодні ми розповімо, як її просто і легко зробити в мультиварці. Читаємо наші цікаві

Паста з лососем
Паста з лососем - дуже смачне італійське блюдо, яке готується надзвичайно просто. Вам знадобляться лише хороші макарони, філе лосося, трохи овочів,

Фетучіні з шинкою
Фетучіні - широко поширений і відомий вид італійської пасти довшої і ширшої форми. Особливо смачними макарони виходять з шинкою, грибами або сиром з

Соус для пасти
Різновидів італійської пасти дуже багато: каннеллоні, пенне, спагеті і т. д. Готувати її можна з додаванням різних продуктів. Але головним