Італійська паста - рецепти
Пропонуємо вашій увазі кілька рецептів приготування італійської пасти, яка різноманітить ваш повсякденний стіл.
Інгредієнти:
свіжі шампіньйони - 600 г;
італійська паста - 400 г;
борошно - 1 ст. ложка;
спеції;
вершки - 200 мл;
сир твердих сортів - 50 р.
Приготування
Гриби промиваємо, обробляємо і нарізаємо тонкими пластинами. Потім викладаємо їх у велику сковороду, закриваємо кришкою і тримаємо на середньому вогні до утворення рідини, але не даємо печерицям потемніти. Потім додаємо трохи борошна, вливаємо вершки, солимо і перчимо за смаком. Готуємо під кришкою 10-15 хвилин. Пасту окремо відварюємо у відповідності з інструкцією на упаковці. Подрібнюємо сир на дрібній терочке. Тепер викладаємо пасту на тарілки, зверху розподіляємо гриби з соусом і все щедро присипаємо тертим сиром і меленим перцем.
Інгредієнти:
спагетті - 500 г;
куряче філе - 800 г;
помідор - 3 шт.;
часник - 1 шт.;
приправа каррі - 2 ч. ложки;
олія рослинна;
спеції;
лимон - 1 шт.
Приготування
Рецепт приготування італійської пасти досить простий. Беремо курячу гомілку, промиваємо її водою, знімаємо шкірку і відокремлюємо м'ясо від сухожиль і кісток. Після цього філе нарізаємо кубиками і обсмажуємо на сковороді з маслом. Далі посипаємо курку спеціями і перемішуємо. З томатів попередньо знімаємо шкірку, розрізаємо на 4 частини і розминаємо. У суміш можна додати трохи томатної пасти для більш насиченого кольору.
Часник очищаємо, розбираємо на зубчики і викладаємо на сковороду з олією. Обсмажуємо на середньому вогні близько хвилини і виливаємо в сковороду з томатами. Лимон промиваємо, знімаємо з нього цедру і вичавлюємо з нього в соус весь сік. Тепер відварюємо спагетті. До томящемуся соусу додаємо куряче філе і перемішуємо. Накриваємо кришкою і тушкуємо ще хвилин 15. В об'ємну посуд перекладаємо готові спагетті і всю м'ясну суміш. Акуратно перемішуємо і подаємо пасту гостям.
Інгредієнти:
італійська паста - 250 г;
м'ясний фарш - 300 г;
цибулина - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
спеції.
Для соусу:
молоко - 70 мл;
курячий бульйон - 70 мл;
масло вершкове - 30 г;
пшеничне борошно - 1 ч. ложка;
сир твердий - 80 г;
спеції.
Приготування
Відварюємо Пасту за рецептом, зазначеного на упаковці. Для цього викладаємо її, не ламаючи, в киплячу воду і даємо прокипіти хвилин 8. Потім обережно зливаємо всю рідину і додаємо шматочок вершкового масла. Все добре перемішуємо і накриваємо кришкою. Чистимо цибулину, шаткуємо дрібними кубиками, додаємо в сковороду і обсмажуємо на маслечко до прозорості. Моркву натираємо на середню тертку, додаємо до цибулі і пасеруємо разом хвилин 5. Фарш викладаємо в сковороду до зажарки і, перемішуючи, готуємо 15-20 хвилин. Солимо і перчимо до смаку, додаємо часник, пропущений через прес і спеції. Вимикаємо вогонь і накриваємо кришкою.
Далі готуємо сирний соус: сир натираємо на дрібній терочке. На сковороді розтоплюємо на повільному вогні вершкове масло і кидаємо ложечку борошна. Постійно перемішуючи, доводимо масу до однорідності і тонкою цівкою вливаємо тепле молоко і бульйон. Доводимо до кипіння, кладемо тертий сир, розмішуємо і приправляємо спеціями за смаком. Після цього викладаємо готову пасту в тарілку, поливаємо сирним соусом і фаршем. Прикрашаємо блюдо рубаною зеленню і подаємо на стіл з овочами і сухим вином. Зробіть свій романтичний вечір незабутнім, прикрасивши страву, наприклад, червоними сердечками, зробленими з болгарського перчика.
Рецепт італійської пасти з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Гриби промиваємо, обробляємо і нарізаємо тонкими пластинами. Потім викладаємо їх у велику сковороду, закриваємо кришкою і тримаємо на середньому вогні до утворення рідини, але не даємо печерицям потемніти. Потім додаємо трохи борошна, вливаємо вершки, солимо і перчимо за смаком. Готуємо під кришкою 10-15 хвилин. Пасту окремо відварюємо у відповідності з інструкцією на упаковці. Подрібнюємо сир на дрібній терочке. Тепер викладаємо пасту на тарілки, зверху розподіляємо гриби з соусом і все щедро присипаємо тертим сиром і меленим перцем.
Рецепт італійської пасти з куркою
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт приготування італійської пасти досить простий. Беремо курячу гомілку, промиваємо її водою, знімаємо шкірку і відокремлюємо м'ясо від сухожиль і кісток. Після цього філе нарізаємо кубиками і обсмажуємо на сковороді з маслом. Далі посипаємо курку спеціями і перемішуємо. З томатів попередньо знімаємо шкірку, розрізаємо на 4 частини і розминаємо. У суміш можна додати трохи томатної пасти для більш насиченого кольору.
Часник очищаємо, розбираємо на зубчики і викладаємо на сковороду з олією. Обсмажуємо на середньому вогні близько хвилини і виливаємо в сковороду з томатами. Лимон промиваємо, знімаємо з нього цедру і вичавлюємо з нього в соус весь сік. Тепер відварюємо спагетті. До томящемуся соусу додаємо куряче філе і перемішуємо. Накриваємо кришкою і тушкуємо ще хвилин 15. В об'ємну посуд перекладаємо готові спагетті і всю м'ясну суміш. Акуратно перемішуємо і подаємо пасту гостям.
Рецепт італійської пасти з фаршем
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Відварюємо Пасту за рецептом, зазначеного на упаковці. Для цього викладаємо її, не ламаючи, в киплячу воду і даємо прокипіти хвилин 8. Потім обережно зливаємо всю рідину і додаємо шматочок вершкового масла. Все добре перемішуємо і накриваємо кришкою. Чистимо цибулину, шаткуємо дрібними кубиками, додаємо в сковороду і обсмажуємо на маслечко до прозорості. Моркву натираємо на середню тертку, додаємо до цибулі і пасеруємо разом хвилин 5. Фарш викладаємо в сковороду до зажарки і, перемішуючи, готуємо 15-20 хвилин. Солимо і перчимо до смаку, додаємо часник, пропущений через прес і спеції. Вимикаємо вогонь і накриваємо кришкою.
Далі готуємо сирний соус: сир натираємо на дрібній терочке. На сковороді розтоплюємо на повільному вогні вершкове масло і кидаємо ложечку борошна. Постійно перемішуючи, доводимо масу до однорідності і тонкою цівкою вливаємо тепле молоко і бульйон. Доводимо до кипіння, кладемо тертий сир, розмішуємо і приправляємо спеціями за смаком. Після цього викладаємо готову пасту в тарілку, поливаємо сирним соусом і фаршем. Прикрашаємо блюдо рубаною зеленню і подаємо на стіл з овочами і сухим вином. Зробіть свій романтичний вечір незабутнім, прикрасивши страву, наприклад, червоними сердечками, зробленими з болгарського перчика.
Рекомендуємо добрі рецепти
Паста з беконом
Варіантів приготування італійської пасти існує дуже багато. І сьогодні ми розберемо прості рецепти створення пасти з беконом. Вийде просто,
Паста з сьомгою
Варіантів приготування італійської пасти дуже багато. Її можна робити з м'ясом, грибами, овочами і рибою. І сьогодні ми розповімо, як її смачно і
Паста в мультиварці
Паста - смачне італійське блюдо, яке знайоме багатьом. І сьогодні ми розповімо, як її просто і легко зробити в мультиварці. Читаємо наші цікаві
Паста з лососем
Паста з лососем - дуже смачне італійське блюдо, яке готується надзвичайно просто. Вам знадобляться лише хороші макарони, філе лосося, трохи овочів,
Фетучіні з шинкою
Фетучіні - широко поширений і відомий вид італійської пасти довшої і ширшої форми. Особливо смачними макарони виходять з шинкою, грибами або сиром з
Соус для пасти
Різновидів італійської пасти дуже багато: каннеллоні, пенне, спагеті і т. д. Готувати її можна з додаванням різних продуктів. Але головним