Пропонуємо вашій увазі кілька рецептів приготування італійської пасти, яка різноманітить ваш повсякденний стіл.
Рецепт італійської пасти з грибами
Інгредієнти: свіжі шампіньйони - 600 г; італійська паста - 400 г; борошно - 1 ст. ложка; спеції; вершки - 200 мл; сир твердих сортів - 50 р. Приготування Гриби промиваємо, обробляємо і нарізаємо тонкими пластинами. Потім викладаємо їх у велику сковороду, закриваємо кришкою і тримаємо на середньому вогні до утворення рідини, але не даємо печерицям потемніти. Потім додаємо трохи борошна, вливаємо вершки, солимо і перчимо за смаком. Готуємо під кришкою 10-15 хвилин. Пасту окремо відварюємо у відповідності з інструкцією на упаковці. Подрібнюємо сир на дрібній терочке. Тепер викладаємо пасту на тарілки, зверху розподіляємо гриби з соусом і все щедро присипаємо тертим сиром і меленим перцем.
Рецепт італійської пасти з куркою
Інгредієнти: спагетті - 500 г; куряче філе - 800 г; помідор - 3 шт.; часник - 1 шт.; приправа каррі - 2 ч. ложки; олія рослинна; спеції; лимон - 1 шт. Приготування Рецепт приготування італійської пасти досить простий. Беремо курячу гомілку, промиваємо її водою, знімаємо шкірку і відокремлюємо м'ясо від сухожиль і кісток. Після цього філе нарізаємо кубиками і обсмажуємо на сковороді з маслом. Далі посипаємо курку спеціями і перемішуємо. З томатів попередньо знімаємо шкірку, розрізаємо на 4 частини і розминаємо. У суміш можна додати трохи томатної пасти для більш насиченого кольору.
Часник очищаємо, розбираємо на зубчики і викладаємо на сковороду з олією. Обсмажуємо на середньому вогні близько хвилини і виливаємо в сковороду з томатами. Лимон промиваємо, знімаємо з нього цедру і вичавлюємо з нього в соус весь сік. Тепер відварюємо спагетті. До томящемуся соусу додаємо куряче філе і перемішуємо. Накриваємо кришкою і тушкуємо ще хвилин 15. В об'ємну посуд перекладаємо готові спагетті і всю м'ясну суміш. Акуратно перемішуємо і подаємо пасту гостям.
Рецепт італійської пасти з фаршем
Інгредієнти: італійська паста - 250 г; м'ясний фарш - 300 г; цибулина - 1 шт.; морква - 1 шт.; часник - 2 зубчики; спеції. Для соусу:
молоко - 70 мл; курячий бульйон - 70 мл; масло вершкове - 30 г; пшеничне борошно - 1 ч. ложка; сир твердий - 80 г; спеції. Приготування Відварюємо Пасту за рецептом, зазначеного на упаковці. Для цього викладаємо її, не ламаючи, в киплячу воду і даємо прокипіти хвилин 8. Потім обережно зливаємо всю рідину і додаємо шматочок вершкового масла. Все добре перемішуємо і накриваємо кришкою. Чистимо цибулину, шаткуємо дрібними кубиками, додаємо в сковороду і обсмажуємо на маслечко до прозорості. Моркву натираємо на середню тертку, додаємо до цибулі і пасеруємо разом хвилин 5. Фарш викладаємо в сковороду до зажарки і, перемішуючи, готуємо 15-20 хвилин. Солимо і перчимо до смаку, додаємо часник, пропущений через прес і спеції. Вимикаємо вогонь і накриваємо кришкою.
Далі готуємо сирний соус: сир натираємо на дрібній терочке. На
сковороді розтоплюємо на повільному вогні вершкове масло і кидаємо ложечку борошна. Постійно перемішуючи, доводимо масу до однорідності і тонкою цівкою вливаємо тепле молоко і бульйон. Доводимо до кипіння, кладемо тертий сир, розмішуємо і приправляємо спеціями за смаком. Після цього викладаємо готову пасту в тарілку, поливаємо сирним соусом і фаршем. Прикрашаємо блюдо рубаною зеленню і подаємо на стіл з овочами і сухим вином. Зробіть свій романтичний вечір незабутнім, прикрасивши страву, наприклад, червоними сердечками, зробленими з болгарського перчика.