Гаспачо - рецепт

Якщо вам подобається освіжаючий смак подібних супів, то пропонуємо вам дізнатися, як приготувати гаспачо — рецептів у нас кілька.
Суп гаспачо - класичний рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Всі овочі промиваємо. Перець чистимо від насіння і нарізаємо великим кубиком. Також ріжемо огірки. Помідори відправляємо в каструлю з окропом, а потім в ємність з холодною водою, перемішаної з льодом. Очищаємо їх від шкірки і ріжемо на 4 частини. Майоран і цибулю промиваємо, позбавляє від грубих стебел і рубаємо.
З'єднуємо всі ці продукти в ємності кухонного комбайна (блендера), вливаємо олію і збиваємо. В отриманій масі не повинні проглядатися шматочки окремих продуктів. Додаємо в суп чилі, сіль і охолоджуємо. Варимо яйця. При подачі в кожну порцію додаємо рубані варені яйця і сметану.
Суп гаспачо - рецепт приготування в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Перець промиваємо, кладемо на фольгу, зробивши з неї подобу тарілки. Запікаємо до м'якості. Виймаємо. Відразу ж не приступаємо до його нарізці, тому як всередині — гарячий сік, який може витекти і обпалити. Коли перець охолоне, позбавляємо його від шкірки, плодоніжки і насіння і нарізаємо. Так само чинимо і з огірками, фіолетовим цибулею. Помідори, попередньо обшпаривши і очистивши, теж нарізаємо. Кладемо всі ці продукти в ємність кухонного приладу, призначеного для збивання, додаємо суміш червоного і білого перцю, часник, сіль, масло і перетворюємо на пюре.
Гарячий гаспачо - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Помідори разом з перцем очищаємо, приправляємо шафраном і імбиром, солимо, присмачую маслом і викладаємо на деко. Запікаємо максимум 30 хвилин. Четверту частину цієї овочевої суміші прибираємо в сторону, а інші три чверті в гарячому стані перебиваємо в блендері, додавши часник, масло і сіль.
Тепер займаємося відкладеної сумішшю. Очищаємо в ній всі овочі від шкірки, приминаем їх виделкою і злегка перемішуємо з рубаним базиліком. Гарячий суп розливаємо по тарілках, зверху кладемо по ложці овочевої суміші з базиліком.
Іспанський суп гаспачо - рецепт
Інгредієнти:

Приготування
Огірки крупно рубаємо. Помідори, попередньо обшпаривши і очистивши від шкірки, ріжемо на 4-8 частин. Хліб ріжемо або ламаємо на шматочки. В чашу кухонного комбайна (блендера) викладаємо огірки, хліб, помідори, листя м'яти, морську сіль, вливаємо йогурт і оцет і збиваємо. Прикрашаємо кожну порцію кружечком огірка і листочком м'яти.
Рекомендуємо добрі рецепти

Гаспачо - класичний рецепт
Більшість страв іспанської кухні просочені сонцем і кричать про літо, але самим яскравим поєднанням сезонних плодів може порадувати лише гаспачо.

Рецепт гаспачо в домашніх умовах
У цій статті представлені рецепти, які легко урізноманітнюють повсякденне меню. Розповімо, як приготувати чудовий іспанський суп гаспачо. Пропонуємо

Як приготувати гаспачо?
Гаспачо - традиційний томатний суп іспанських господинь. Однак тепер його готує весь світ, так і рецепт трохи видозмінився - гаспачо, який традиційно

Зелений гаспачо - іспанська заміна приїлася окрошці
Гаспачо - це іспанське блюдо, яке готується, насамперед, з перетертих томатів. Але сьогодні ми поговоримо про іншому варіанті цього супчика - зелений

Суп гаспачо - рецепт
Суп гаспачо - широко поширене блюдо іспанської кухні. Перетерті сирі овочі заправляють оливковою маслом, поливаються оцтом або соком лимона і

Томатний суп гаспачо
Гаспачо - традиційний суп іспанської кухні, який подається холодним. Він виходить ароматним і ситним і подається з хлібними тостами з часником.