Ковбаса чорізо
Пікантна іспанська ковбаса чорізо часто використовується в національних рецептах своєї батьківщини. На жаль, якщо ви захочете відтворити один з традиційних іспанських рецептів, добути колечко такої ковбаси буде складно або дорого, а тому нижче ми поділимося з вами альтернативами ковбасного виробу, яке можна буде приготувати в домашніх умовах.
Склад ковбаси чорізо напрочуд простий і включає в себе свинину (як правило лопатку) і велика кількість прянощів. Серед інших переважають різноманітні види перців і часник. Виходить дуже ароматна ковбаса.
Інгредієнти:
свинина - 12 кг;
сушений чилі - 1 1/2 ст. ложки;
часникові зубки - 4 шт.;
сіль - 2 ч. ложки;
сушений орегано , кумин - 1/2 ч. ложки;
мелена гвоздика , коріандр - по 1/4 ч. ложки;
оцет - 5 мл;
вода - 40 мл;
ковбасні оболонки.
Приготування
Очистивши свинину від плівок, розріжте її на шматочки, які подужає ваша м'ясорубка. З допомогою ступи перетворіть в пасту зубки часнику з сіллю. Додайте до ароматної пасті залишилися спеції, а потім змішайте всі з кубиками свинини. Влийте оцет і залиште м'ясо маринуватися на холоді протягом всієї ночі.
На наступний день наповніть миску льодом і додайте зверху ще одну посуд в яку буде падати фарш. Пропустіть м'ясо через м'ясорубку і поставте в морозильну камеру на півгодини. По закінченні часу додайте воду, розмішати фарш і наповніть ним підготовлену ковбасну оболонку. Підсушіть домашню ковбасу чорізо в прохолодному, добре вентильованому приміщенні близько доби, а потім обсмажуйте і приступайте до дегустації.
Інгредієнти:
ковбасні оболонки - 55 г;
часникові зубки - 5 шт.;
винний оцет - 55 мл;
мелений кумін - 1/2 ч. ложки;
свинина - 27 кг;
сушений чилі - 3 ст. ложки;
сушений орегано - 1 ч. ложка.
сушену цибулю - 2 ст. ложки;
паприка - 2 ст. ложки;
Приготування
З допомогою ступи розітріть пучку солі з зубками часнику. Додайте до часнику залишилися спеції зі списку і розведіть все оцтом. Розділіть свинину на шматки довільної форми і пропустіть через м'ясорубку. Отриманий фарш приправте оцтової сумішшю і ретельно перемішайте. Наповніть фаршем ковбасні оболонки. Готову іспанську ковбаси чорізо розкладіть на пергаменті і залиште підсохнути в холодильнику на всю ніч. На наступний день обсмажте ковбаски на розпеченій сковороді по 6-8 хвилин з кожного боку.
Ковбаса чорізо в домашніх умовах
Склад ковбаси чорізо напрочуд простий і включає в себе свинину (як правило лопатку) і велика кількість прянощів. Серед інших переважають різноманітні види перців і часник. Виходить дуже ароматна ковбаса.
Інгредієнти:
Приготування
Очистивши свинину від плівок, розріжте її на шматочки, які подужає ваша м'ясорубка. З допомогою ступи перетворіть в пасту зубки часнику з сіллю. Додайте до ароматної пасті залишилися спеції, а потім змішайте всі з кубиками свинини. Влийте оцет і залиште м'ясо маринуватися на холоді протягом всієї ночі.
На наступний день наповніть миску льодом і додайте зверху ще одну посуд в яку буде падати фарш. Пропустіть м'ясо через м'ясорубку і поставте в морозильну камеру на півгодини. По закінченні часу додайте воду, розмішати фарш і наповніть ним підготовлену ковбасну оболонку. Підсушіть домашню ковбасу чорізо в прохолодному, добре вентильованому приміщенні близько доби, а потім обсмажуйте і приступайте до дегустації.
Ковбаса чорізо – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
З допомогою ступи розітріть пучку солі з зубками часнику. Додайте до часнику залишилися спеції зі списку і розведіть все оцтом. Розділіть свинину на шматки довільної форми і пропустіть через м'ясорубку. Отриманий фарш приправте оцтової сумішшю і ретельно перемішайте. Наповніть фаршем ковбасні оболонки. Готову іспанську ковбаси чорізо розкладіть на пергаменті і залиште підсохнути в холодильнику на всю ніч. На наступний день обсмажте ковбаски на розпеченій сковороді по 6-8 хвилин з кожного боку.
Рекомендуємо добрі рецепти
Мексиканські ковбаски
Мексиканська кухня славиться своїми неповторними ковбаски чорізо. Пропонуємо створити цей чудовий продукт самостійно, на домашній кухні. Далі
Гаспачо - класичний рецепт
Більшість страв іспанської кухні просочені сонцем і кричать про літо, але самим яскравим поєднанням сезонних плодів може порадувати лише гаспачо.
Паелья - класичний рецепт
Запропоновані в цій статті рецепти не можна назвати повсякденними, однак урізноманітнити домашнє меню просто необхідно, внісши ароматну іспанську
Варена ковбаса в домашніх умовах
Сьогодні досить складно купити хорошу варену ковбасу. Щоб бути впевненим у відмінній якості продукту, потрібно зробити його самостійно. Процес
Ковбаса з оленини
Сучасна ковбаса - не саме корисне блюдо, тому багато господинь намагаються знайти їй смачну і невредную заміну. Такою є ковбаса або суджук їх
Ковбаса в домашніх умовах
Останнім часом ми все частіше замислюємося про якості покупних продуктів, і висновки невтішні. Але так іноді хочеться побалувати себе і близьких