Варена ковбаса в домашніх умовах
Якщо ви дбаєте про натуральність і користь споживаних продуктів, то рецепт домашньої варенки стане незамінним у вашому арсеналі. Незважаючи на те, що зазвичай приготування домашньої ковбаси є досить трудомістким процесом і вимагає розвинених кулінарних навичок, готувати варенку простіше простого, а готовий продукт можна включати навіть в дитячий раціон.
Інгредієнти:
яловичина 450 г;
свинина - 11 кг;
яйце - 1 шт.;
вода - 75 мл;
сухе молоко - 35 г;
сушений часник, кардамон, мелений перець - 1/2 ч. ложки;
сіль - 30 р.
Приготування
Обидва види м'яса дрібно порубайте або пропустіть через м'ясорубку пару-трійку разів, щоб на виході вийшов пастоподібний фарш. У готовий фарш вбийте яйце, додайте сіль і залишилися спеції. Розведіть сухе молоко у воді і, поступово вливаючи рідина у фарш, збивайте масу блендером. В'язкий м'ясний фарш расфасуйте за спеціальним готовим оболонок для ковбас або оберніть фольгою з харчовою плівкою/рукавом для запікання.
Незважаючи на безліч існуючих рецептів, прийміть до уваги те, що варена ковбаса в домашніх умовах, приготована в пляшці небезпечна для здоров'я! Оскільки пляшковий пластик виділяє шкідливі для організму речовини, при впливі високих температур, а це зовсім не те, що нам потрібно під час приготування натурального продукту.
Розмістіть батон ковбаси в наповненій водою каструлі і варити на мінімальному вогні близько двох годин. Вилучену з окропу варену ковбасу, приготовлену в домашніх умовах, обдайте холодною водою і дайте повністю охолонути.
Інгредієнти:
куряче м'ясо - 12 кг;
вершки - 110 мл;
яйце - 1 шт.;
часникові зубки - 2 шт.;
ріпчаста цибуля - 45 г;
крохмаль - 1 ч. ложка.
Приготування
Перед тим, як зробити варену ковбасу в домашніх умовах, підготуйте саме м'ясо. Для курячої ковбаси краще брати суміш з білого м'яса філе і червоного м'яса стегон і гомілок. Наріжте м'ясо великими шматками і пюрируйте з допомогою блендера. До отриманого пюре вбийте яйце, влийте вершки, додайте розтертий в пюре часник і подрібнену цибулю. Всипте крохмаль з сіллю і знову збийте до утворення однорідної пасти. Викладіть суміш у рукав для випічки і затягніть краю джгутами. У фарші не повинні потрапляти бульбашки повітря, інакше оболонка вибухне. Варіть ковбасу на мінімальному вогні протягом півтора годин.
Варена ковбаса в домашніх умовах – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Обидва види м'яса дрібно порубайте або пропустіть через м'ясорубку пару-трійку разів, щоб на виході вийшов пастоподібний фарш. У готовий фарш вбийте яйце, додайте сіль і залишилися спеції. Розведіть сухе молоко у воді і, поступово вливаючи рідина у фарш, збивайте масу блендером. В'язкий м'ясний фарш расфасуйте за спеціальним готовим оболонок для ковбас або оберніть фольгою з харчовою плівкою/рукавом для запікання.
Незважаючи на безліч існуючих рецептів, прийміть до уваги те, що варена ковбаса в домашніх умовах, приготована в пляшці небезпечна для здоров'я! Оскільки пляшковий пластик виділяє шкідливі для організму речовини, при впливі високих температур, а це зовсім не те, що нам потрібно під час приготування натурального продукту.
Розмістіть батон ковбаси в наповненій водою каструлі і варити на мінімальному вогні близько двох годин. Вилучену з окропу варену ковбасу, приготовлену в домашніх умовах, обдайте холодною водою і дайте повністю охолонути.
Куряча варена ковбаса в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як зробити варену ковбасу в домашніх умовах, підготуйте саме м'ясо. Для курячої ковбаси краще брати суміш з білого м'яса філе і червоного м'яса стегон і гомілок. Наріжте м'ясо великими шматками і пюрируйте з допомогою блендера. До отриманого пюре вбийте яйце, влийте вершки, додайте розтертий в пюре часник і подрібнену цибулю. Всипте крохмаль з сіллю і знову збийте до утворення однорідної пасти. Викладіть суміш у рукав для випічки і затягніть краю джгутами. У фарші не повинні потрапляти бульбашки повітря, інакше оболонка вибухне. Варіть ковбасу на мінімальному вогні протягом півтора годин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Ковбаса в клярі
Якщо вам набридли звичайні бутерброди на сніданок, пропонуємо зробити з вареної ковбаси досить оригінальну гарячу закуску. Таку ковбаску, в румяном
Ковбаса печінкова в домашніх умовах
Якщо ви не проти іноді поласувати печінкової ковбаскою, то наші рецепти стануть вам у нагоді! Не пошкодуйте часу, для приготування домашньої
Домашня варена ковбаса - рецепт
Варена ковбаса - відмінна закуска, яка є в холодильнику практично у кожної господині. На жаль, варто відзначити, що сучасні виробники додають в
Куряча ковбаса
Справжня куряча ковбаса - це відмінне доповнення до будь-якого сандвичу, або піці. Відтепер у вас не буде необхідності звертатися до магазинному
Ковбаса печінкова
Ковбаса - дуже смачний субпродукт, який ми регулярно купуємо в магазині. Але адже її досить просто можна зробити в домашніх умовах, а головне вона
Ковбаса в домашніх умовах
Останнім часом ми все частіше замислюємося про якості покупних продуктів, і висновки невтішні. Але так іноді хочеться побалувати себе і близьких