Ковбаса в клярі
Ковбаса може стати не тільки доповненням бутерброда, але і самостійної гарячою закускою в разі, якщо перед вживанням опустити її в густий кляр або обсипати паніровкою з хлібних сухарів. Шматочки ковбаси з хрусткою скоринкою можна подавати в компанії соусу, можна сервірувати з гарніром або до келиху. Про те, як приготувати ковбасу в клярі і з чим її їсти, ми розповімо далі.
Інгредієнти:
борошно - 125 г;
яйце - 1 шт.;
варена ковбаса - 340 г;
молоко - 145 мл;
рослинна олія для смаження.
Приготування
Готувати базовий кляр для обсмажування у фритюрі елементарно просто. З'єднайте борошно з невеликою пучкою солі і створіть «колодязь» у центрі борошняний гірки. Влийте в «колодязь» збите з молоком яйце і замісити гладке і однорідний кляр. Занурюйте в кляр нарізану брусочками варенки і тут же кладіть її в розігріте рослинне масло. Обсмажуйте ковбасу до тих пір, поки тісто не схопиться рум'янцем, а потім розкладіть на решітці або серветки, щоб прибрати зайвий жир.
Інгредієнти:
ковбаса варена - 320 г;
твердий сир - 290 г;
яйце - 1 шт.;
борошно - 45 г;
молоко - 25 мл;
хлібна паніровка - 85 м;
рослинна олія для смаження.
Приготування
Наріжте варенки і сир шматочками рівного розміру і товщини. Збивши яйце з молоком, влийте суміш до просіяної муки і замісіть густе тісто. Занурте в кляр «сендвіч» з сиру і варенки, дайте надлишків стекти, а потім обваляйте шматочки в паніровці. Швидко викладіть ковбасу в клярі на сковороду з розігрітим маслом. Як тільки тісто придбає золотавий відтінок, перекладайте страву на серветки. Подавайте закуску з кетчупом або гострим соусом.
Інгредієнти:
варена ковбаса - 340 г;
борошно - 115 г;
молоко - 55 мл;
розпушувач - 1/2 ч. ложки;
мелена паприки, чилі сушений - 1 ч. ложці;
яйце - 1 шт.
Приготування
Поєднавши борошно разом з паприкою і чилі, туди ж додайте щіпку солі і всипте розпушувач. Отриману суху суміш розведіть збитим яйцем з молоком і залиште в холодильнику на кілька хвилин. Тим часом підготуйте варенки, нарізавши її шматочками будь-якої бажаної товщини і розміру. Занурте ковбасу в кляр, дайте надлишків стекти, а потім обсмажте все в невеликій кількості рослинного масла. Розкладіть шматочки ковбаси на серветці перед подачею з улюбленим соусом або гарніром, щоб позбутися від надлишків жиру, що залишилися після смаження.
Ковбаса в клярі на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Готувати базовий кляр для обсмажування у фритюрі елементарно просто. З'єднайте борошно з невеликою пучкою солі і створіть «колодязь» у центрі борошняний гірки. Влийте в «колодязь» збите з молоком яйце і замісити гладке і однорідний кляр. Занурюйте в кляр нарізану брусочками варенки і тут же кладіть її в розігріте рослинне масло. Обсмажуйте ковбасу до тих пір, поки тісто не схопиться рум'янцем, а потім розкладіть на решітці або серветки, щоб прибрати зайвий жир.
Ковбаса з сиром в клярі
Інгредієнти:
Приготування
Наріжте варенки і сир шматочками рівного розміру і товщини. Збивши яйце з молоком, влийте суміш до просіяної муки і замісіть густе тісто. Занурте в кляр «сендвіч» з сиру і варенки, дайте надлишків стекти, а потім обваляйте шматочки в паніровці. Швидко викладіть ковбасу в клярі на сковороду з розігрітим маслом. Як тільки тісто придбає золотавий відтінок, перекладайте страву на серветки. Подавайте закуску з кетчупом або гострим соусом.
Ковбаса, смажена у клярі
Інгредієнти:
Приготування
Поєднавши борошно разом з паприкою і чилі, туди ж додайте щіпку солі і всипте розпушувач. Отриману суху суміш розведіть збитим яйцем з молоком і залиште в холодильнику на кілька хвилин. Тим часом підготуйте варенки, нарізавши її шматочками будь-якої бажаної товщини і розміру. Занурте ковбасу в кляр, дайте надлишків стекти, а потім обсмажте все в невеликій кількості рослинного масла. Розкладіть шматочки ковбаси на серветці перед подачею з улюбленим соусом або гарніром, щоб позбутися від надлишків жиру, що залишилися після смаження.
Рекомендуємо добрі рецепти
Курячі ніжки в клярі
Існує безліч рецептів приготування курячого м'яса. Але, напевно, найбільш простими є різні частини тушки, запечені або смажені в густому клярі.
Кабачки в клярі з часником
Прекрасної літньої закускою можуть стати кабачки в клярі. Спробуйте приготувати це чудове блюдо, адже в поєднанні з пікантним часником і з рум'яною
Капуста в клярі
Любителям капусти пропонуємо кілька рецептів її приготування в клярі. Розповімо, як урізноманітнити це досить неабияке страву, щоб воно сподобалося
Пікша в клярі
Якщо ви любите смажену рибку, то ці рецепти для вас! Ми розповімо як смачно посмажити пікшу в клярі. Така риба виходить особливо смачною, з хрусткою
Цибульні кільця в клярі
Цибульні кільця - традиційна закуска англійських пабів, яка поступово стала популярна у всьому світі. Приготований в хрусткому і ніжному клярі,
Помідори в клярі
Помідор, обсмажені в клярі, може стати родзинкою вашого столу. Незвичайне і смачне блюдо, що готується легко і просто. А якщо томати обсмажити в