Кабачки в клярі з часником

Кабачки, смажені з часником в клярі
Інгредієнти:
Приготування
Вбийте в миску яйце і перетворіть його в піну разом з дрібкою морської солі. Поєднавши борошно з крохмалем, розведіть суміш водою і поступово введіть в кляр збите яйце. Завершальним штрихом нашого кляру стане сушений часник.
Кабачки наріжте на п'ятаки товщиною в півсантиметра. Занурте кабачки в густий кляр і дайте надлишків стекти, після чого обваляйте шматочки в суміші хлібної панірування з тертим сиром і обсмажте все в розігрітій олії до рум'янцю. Кабачки в клярі з часником можна подавати з кетчупом і майонезом, а можна їсти без соусів, все одно вийде смачно.
Як приготувати кабачки в клярі з часником?
Інгредієнти:
Приготування
Наріжте кабачки паличками так, щоб ті нагадували за формою картопля фрі. Полийте овочі оливковою олією, а потім з'єднайте з пюрированными часниковими зубками і подрібненої кінзою. Залиште овочі промаринуватися хоча б на півгодини.
Збийте яйце з щедрою пучкою солі, додайте до нього пропущену через сито борошно і влийте крижане пиво: чим більш холодним буде пінний напій, тим більше хрусткою вийде кляр. Занурте нарізані кабачки в густу суміш кляру, дайте надлишків стекти, а потім обсмажте палички в розігрітій олії, поки ті не схопиться рум'яною скоринкою.
Кабачки в клярі з часником і помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Поєднавши обидва види борошна з содою і спеціями, почніть поступово вливати до сухих інгредієнтів крижану воду, замішуючи густий однорідний кляр. Кабачок наріжте вздовж тонкими пластинами, занурте кожну з пластин в кляр і обсмажте до зарум'янювання. Обсмажені кабачки змастіть розтертої з часниковим зубком та зеленню вершковим сиром, покладіть на край шматочок томату і поверніть пластину в рулет.
Кабачки в клярі з сиром і часником
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки натріть на крупній тертці або дрібно наріжте овочі, приправте їх морською сіллю і залиште хвилин на 20. По закінченні часу відіжміть надлишки вологи руками або за допомогою марлевого мішка.

Рекомендуємо добрі рецепти

Смажені кабачки в клярі
Найпростіший спосіб доповнити святковий стіл оригінальними закусками - це посмажити кабачки в хрусткому клярі. Тим більше, рецептів їх приготування

Кабачки в клярі на сковороді
Кабачки - самий універсальний і поширений овоч. З нього готують безліч страв. Однак, найбільш поширеним способом його приготування, як і раніше,

Фаршировані кабачки в клярі
Вибір страв з кабачків настільки величезний, що можна розгубитися в цьому асортименті. Але якщо вам вже набридли, рагу та інші овочеві страви,

Рулети з кабачків з сиром і часником
Розповімо, як зробити дуже легкий і неймовірно ніжну холодну закуску. Поєднання молодих кабачків, сиру та часнику точно не залишить ваших гостей

Як посмажити кабачки з часником на сковороді?
Експрес-рецепт овочевої закуски, популярною під час сезону молодих кабачків! З часником обсмажені кабачки набувають пікантну гостроту і насичений

Кабачки з часником
Кабачки з часником можуть бути приготовлені у вигляді основного блюда, закуски або бутербродів, в будь-якому випадку вони стануть прикрасою столу і