Кабачки в клярі на сковороді
Кабачок – овоч невибагливий у вирощуванні, дуже низькокалорійний і корисний. З нього чого тільки не готують, його гасять, роблять ікру , фарширують, запікають і навіть варять варення. А ми для вас підготували цікаві рецепти кабачків, смажених у фритюрі.
Інгредієнти:
кабачок – 1 шт.;
борошно – 150 г;
яйця – 1 шт.;
часник – 2 зубчики;
сіль;
рослинне масло.
Приготування
Борошно розвести водою так, щоб вийшло ріденьке тісто. Вбиваємо яйце, додаємо дрібку солі, подрібнений часничок і перемішуємо. Кабачок нарізаємо скибочками, солимо їх, опускаємо в кляр з часничком і смажимо до готовності. Такі кабачки потрібно подавати до столу відразу ж, поки скоринка ще залишається хрусткою.
Інгредієнти:
кабачки молоденькі – 3-4 шт.;
курячий фарш – 350 г;
борошно – 30 г;
яйця – 1 шт.;
молоко – 20 мл;
сіль;
перець.
Приготування
Кабачки ріжемо кружальцями товщиною приблизно 15 див. Серцевиною видаляємо і наповнюємо отвори фаршем. Ущільнюємо його. На блюдце висипаємо борошно, дрібку солі і перемішуємо. У миску розбиваємо яйце, додаємо молоко, також трохи підсолюємо і перемішуємо. Кожен шматочок кабачка з фаршем спочатку обвалюємо в борошні, а потім вже макаємо в кляр. Смажимо кабачки до приємної рум'яності, потім перевертаємо і доводимо кабачки до готовності під кришкою.
Інгредієнти:
кабачки – 2 шт.;
борошно – 100 г;
яйця – 2 шт.;
помідори – 3 шт.;
часник – 2 зубчики;
майонез – 100 г;
зелень кропу;
сіль;
перець.
Приготування
Розбиваємо яйця, додаємо борошно, перчик і сіль. Перемішуємо – в результаті ми повинні отримати не надто густий кляр. Якщо яйця попалися дрібні, то можна вбити і 3 шт. Тепер кабачки ріжемо кружальцями, макаємо в кляр і обсмажуємо до готовності з двох сторін. Для соусу в майонез додаємо подрібнений кріп, часник і добре перемішуємо. Скибочки кабачків промазуємо соусом, зверху розміщуємо по кружечку помідора і прикрашаємо зеленню кропу.
Інгредієнти:
кабачки – 3 шт.;
пиво – 200 мл;
яйця – 1 шт.;
борошно;
сіль;
перець.
Приготування
Змішуємо пиво з яйцем і підсолюємо. Тепер частинами всипаємо борошно, не припиняючи процесу перемішування. Її потрібно стільки, щоб вийшло досить таки густе тісто. Кабачки нарізаємо кільцями, потім їх в кляр і викладаємо на сковороду з розігрітим маслом. Обсмажуємо з обох сторін, поки не вийде рум'яна кірочка. А щоб кабачки просмажаться всередині і не пригоріли зовні, вогонь повинен бути не надто великим.
Інгредієнти:
молоденькі кабачки – 2 шт.;
сметана – 8 ст. ложок;
борошно – 1 склянка;
яйця – 2 шт.;
сіль;
сир твердий тертий – 100 г;
зелень кропу.
Приготування
У глибокій мисці змішуємо борошно, сметану, яйця, сіль. Добре перемішуємо – це і буде наш кляр. Кабачки миємо й ріжемо кружечками. Якщо використовуємо молоді овочі, то їх чистити не треба. Тепер обвалюємо їх у борошні. Дуже зручно це зробити таким чином: поміщаємо кружечки кабачків в пластиковий контейнер, всипаємо туди борошно, трохи підсолюємо і закриваємо її кришкою. А тепер цю ємність кілька разів струшуємо – просто і швидко, а кабачки рівномірно покриються шаром борошна. Після цього маку кабачки в приготований раніше кляр і кладемо на сковороду з розігрітим маслом. Смажимо на середньому вогні з обох боків до отримання апетитної рум'яної скоринки. Тепер кабачки покласти на блюдо і відразу ж, поки вони не охололи, притрушиваем тертим сиром і прикрашаємо кропом. Приємного апетиту!
Кабачки, смажені з часником в клярі
Інгредієнти:
Приготування
Борошно розвести водою так, щоб вийшло ріденьке тісто. Вбиваємо яйце, додаємо дрібку солі, подрібнений часничок і перемішуємо. Кабачок нарізаємо скибочками, солимо їх, опускаємо в кляр з часничком і смажимо до готовності. Такі кабачки потрібно подавати до столу відразу ж, поки скоринка ще залишається хрусткою.
Кабачки з фаршем в клярі на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки ріжемо кружальцями товщиною приблизно 15 див. Серцевиною видаляємо і наповнюємо отвори фаршем. Ущільнюємо його. На блюдце висипаємо борошно, дрібку солі і перемішуємо. У миску розбиваємо яйце, додаємо молоко, також трохи підсолюємо і перемішуємо. Кожен шматочок кабачка з фаршем спочатку обвалюємо в борошні, а потім вже макаємо в кляр. Смажимо кабачки до приємної рум'яності, потім перевертаємо і доводимо кабачки до готовності під кришкою.
Кабачки, смажені в клярі, з помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Розбиваємо яйця, додаємо борошно, перчик і сіль. Перемішуємо – в результаті ми повинні отримати не надто густий кляр. Якщо яйця попалися дрібні, то можна вбити і 3 шт. Тепер кабачки ріжемо кружальцями, макаємо в кляр і обсмажуємо до готовності з двох сторін. Для соусу в майонез додаємо подрібнений кріп, часник і добре перемішуємо. Скибочки кабачків промазуємо соусом, зверху розміщуємо по кружечку помідора і прикрашаємо зеленню кропу.
Як посмажити кабачки в клярі на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
Змішуємо пиво з яйцем і підсолюємо. Тепер частинами всипаємо борошно, не припиняючи процесу перемішування. Її потрібно стільки, щоб вийшло досить таки густе тісто. Кабачки нарізаємо кільцями, потім їх в кляр і викладаємо на сковороду з розігрітим маслом. Обсмажуємо з обох сторін, поки не вийде рум'яна кірочка. А щоб кабачки просмажаться всередині і не пригоріли зовні, вогонь повинен бути не надто великим.
Кабачки, смажені в клярі, з сиром
Інгредієнти:
Приготування
У глибокій мисці змішуємо борошно, сметану, яйця, сіль. Добре перемішуємо – це і буде наш кляр. Кабачки миємо й ріжемо кружечками. Якщо використовуємо молоді овочі, то їх чистити не треба. Тепер обвалюємо їх у борошні. Дуже зручно це зробити таким чином: поміщаємо кружечки кабачків в пластиковий контейнер, всипаємо туди борошно, трохи підсолюємо і закриваємо її кришкою. А тепер цю ємність кілька разів струшуємо – просто і швидко, а кабачки рівномірно покриються шаром борошна. Після цього маку кабачки в приготований раніше кляр і кладемо на сковороду з розігрітим маслом. Смажимо на середньому вогні з обох боків до отримання апетитної рум'яної скоринки. Тепер кабачки покласти на блюдо і відразу ж, поки вони не охололи, притрушиваем тертим сиром і прикрашаємо кропом. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Кабачки з фаршем в клярі
Кабачок так всіма любимо внаслідок доступності і простоті приготування. До того ж овоч не містить багато калорій, тому й страви на його основі
Смажені кабачки в клярі
Найпростіший спосіб доповнити святковий стіл оригінальними закусками - це посмажити кабачки в хрусткому клярі. Тим більше, рецептів їх приготування
Кабачки з м'ясом в клярі
З кабачків будь-яке блюдо виходить дуже смачним. А закуски з них завжди виходять цікавими і оригінальними, а головне красивими, тому їх з таким
Кабачки з часником
Кабачки з часником можуть бути приготовлені у вигляді основного блюда, закуски або бутербродів, в будь-якому випадку вони стануть прикрасою столу і
Кабачки, смажені з часником і помідорами
З появою перших молоденьких кабачків, вони так і просяться, щоб їх засмажили з помідорами і подали з часниковим соусом. Ці надзвичайно смачні та
Кабачки в клярі
Кабачок - чудовий овоч, який можна приготувати різними способами. Сьогодні ми поговоримо про кабачках в клярі, оскільки готувати їх дуже просто, а