Кабачки з фаршем в клярі
Кабачок – досить низькокалорійний овоч. З нього можна приготувати багато смачних, ситних, але при цьому легенів страв, які легко засвоюються організмом. Нижче ми розповімо, як приготувати кабачки з фаршем в клярі.
Інгредієнти:
кабачки невеликого розміру – 3 шт.;
цибуля – 2 шт.;
фарш – 300 г;
борошно – 40 г;
яйця – 4 шт.;
молоко – 100 мл;
чорний мелений перець;
сіль.
Приготування
Беремо молоденькі кабачки. Так як шкірка у них тоненька, то її можна не очищати. Просто нарізаємо їх скибочками товщиною 15-20 мм В центрі прорізаємо отвір. Зручно це зробити за допомогою стограмової пачки. Ріпчасту цибулю моєму і дрібненько кришимо. У фарш додаємо 2 яйця, додаємо цибулю, солимо, перчимо і добре перемішуємо. Отриманою масою наповнюємо отвори. При цьому фарш потрібно добре ущільнити. Для кляру збиваємо яйця, що залишилися з молоком. Окремо змішуємо борошно і сіль. Начинені кабачки спочатку притрушиваем борошном, а потім занурюємо в кляр і відразу ж відправляємо їх на гарячу сковороду. Смажимо з одного та іншого боку на середньому вогні. Подавати з фаршем кабачки можна як самостійну страву.
Інгредієнти:
середні кабачки – 2 шт.;
цибуля – 2 шт.;
фарш м'ясний – 360 г;
дрібні помідори – 3 шт.;
молоко – 30 мл;
яйця – 2 шт.;
сир – 150 г;
майонез ;
сіль;
спеції .
Приготування
Очищені кабачки ріжемо шматочками по 4-5 див. Акуратно виймаємо м'якоть. У результаті вийдуть барила з кабачків. Опускаємо наші кабачки хвилинки на 2 в киплячу воду. У фарш додаємо подрібнену цибулю, спеції, сіль і перемішуємо. Деко промазуємо рослинним маслом або застеляємо фольгою. Для кляру збиваємо яйця, вливаємо молоко, підсолюємо і добре перемішуємо. Кабачкові барила наповнюємо фаршем, занурюємо їх у кляр і розміщуємо на деку.
Верх змащуємо майонезом і кладемо по кружечку помідора. Відправляємо деко з кабачками в духовку, прогріту до 180 градусів на півгодини. Після закінчення даного часу посипаємо кабачки тертим сиром і залишаємо, поки не з'явиться рум'яна кірочка.
Інгредієнти:
кабачки молоді – 3 шт.;
м'ясо – 300 г;
білий батон – 2 скибочки;
цибуля – 1 шт.;
яйця – 3 шт.;
борошно – 40 г;
сіль;
перець;
молоко – 20 мл
Приготування
Вимиті кабачки нарізаємо кружальцями. Якщо шкірка вже стала щільною, то її краще зрізати. Потім вирізаємо серединки. Білий батон вимочуємо у воді, потім віджимаємо його і разом з м'ясом, цибулею і серединками кабачків пропускаємо через м'ясорубку. Додаємо 1 яйце, додаємо перчик, сіль і добре перемішуємо. Потім його накриваємо і ставимо в холодильник на півгодини. Після закінчення даного часу наповнюємо серединки кабачків фаршем, ущільнюємо його. Для кляру збиваємо яйця, додаємо молоко, сіль, перець і перемішуємо. Кабачки з фаршем обвалюємо в борошні, опускаємо в кляр і відправляємо на сковороду. Так як в начинці ми використовували сире м'ясо, готувати кабачки потрібно на невеликому вогні під кришкою, щоб вони не пригоріли, а начинка при цьому присмажився.
Інгредієнти:
кабачки – 2 шт.;
масло рослинне – 1 ст. ложка;
індичка – 300 г;
гриби – 1100 м;
часник – 2 зубчики;
сир – 50 г;
вершки – 50 мл;
сіль;
перець.
Приготування
Кабачки миємо, ріжемо навпіл і ложкою акуратно виймаємо м'якоть. Відправляємо отримані кабачкові човники в окріп на 1 хвилину. Потім їх акуратно виймаємо й даємо їм обсохнути. Вимиту індичку пропускаємо через м'ясорубку. На сковороді розігріваємо олію і прогріваємо його. Викладаємо в нього фарш і обсмажуємо його практично до готовності. Туди ж відправляємо і нарізану кубиками кабачкову м'якоть. Перемішуємо, додаємо сіль, подрібнений часник, спеції, перемішуємо і тушкуємо ще хвилин 10. Для соусу миємо, обсушуємо грибочки і трохи їх подрібнюємо. На іншій сковороді також нагріваємо олію і поміщаємо гриби. Обсмажуємо їх і заливаємо вершками. Додаємо сіль, перець і тушкуємо, поки соус не почне густіти. Човники з кабачків мачає в яєчно-молочну суміш, зверху кладемо фарш і поливаємо соусом. Відправляємо кабачки з фаршем в клярі під соусом в помірно нагріту духовку на 20 хвилин. Потім посипаємо їх тертим сиром і залишаємо в духовці, поки не утвориться рум'яна кірочка.
Кабачки з фаршем в клярі на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Беремо молоденькі кабачки. Так як шкірка у них тоненька, то її можна не очищати. Просто нарізаємо їх скибочками товщиною 15-20 мм В центрі прорізаємо отвір. Зручно це зробити за допомогою стограмової пачки. Ріпчасту цибулю моєму і дрібненько кришимо. У фарш додаємо 2 яйця, додаємо цибулю, солимо, перчимо і добре перемішуємо. Отриманою масою наповнюємо отвори. При цьому фарш потрібно добре ущільнити. Для кляру збиваємо яйця, що залишилися з молоком. Окремо змішуємо борошно і сіль. Начинені кабачки спочатку притрушиваем борошном, а потім занурюємо в кляр і відразу ж відправляємо їх на гарячу сковороду. Смажимо з одного та іншого боку на середньому вогні. Подавати з фаршем кабачки можна як самостійну страву.
Кабачки з фаршем в клярі в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Очищені кабачки ріжемо шматочками по 4-5 див. Акуратно виймаємо м'якоть. У результаті вийдуть барила з кабачків. Опускаємо наші кабачки хвилинки на 2 в киплячу воду. У фарш додаємо подрібнену цибулю, спеції, сіль і перемішуємо. Деко промазуємо рослинним маслом або застеляємо фольгою. Для кляру збиваємо яйця, вливаємо молоко, підсолюємо і добре перемішуємо. Кабачкові барила наповнюємо фаршем, занурюємо їх у кляр і розміщуємо на деку.
Верх змащуємо майонезом і кладемо по кружечку помідора. Відправляємо деко з кабачками в духовку, прогріту до 180 градусів на півгодини. Після закінчення даного часу посипаємо кабачки тертим сиром і залишаємо, поки не з'явиться рум'яна кірочка.
Кабачки з фаршем в клярі – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Вимиті кабачки нарізаємо кружальцями. Якщо шкірка вже стала щільною, то її краще зрізати. Потім вирізаємо серединки. Білий батон вимочуємо у воді, потім віджимаємо його і разом з м'ясом, цибулею і серединками кабачків пропускаємо через м'ясорубку. Додаємо 1 яйце, додаємо перчик, сіль і добре перемішуємо. Потім його накриваємо і ставимо в холодильник на півгодини. Після закінчення даного часу наповнюємо серединки кабачків фаршем, ущільнюємо його. Для кляру збиваємо яйця, додаємо молоко, сіль, перець і перемішуємо. Кабачки з фаршем обвалюємо в борошні, опускаємо в кляр і відправляємо на сковороду. Так як в начинці ми використовували сире м'ясо, готувати кабачки потрібно на невеликому вогні під кришкою, щоб вони не пригоріли, а начинка при цьому присмажився.
Кабачки, начинені фаршем, в клярі
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки миємо, ріжемо навпіл і ложкою акуратно виймаємо м'якоть. Відправляємо отримані кабачкові човники в окріп на 1 хвилину. Потім їх акуратно виймаємо й даємо їм обсохнути. Вимиту індичку пропускаємо через м'ясорубку. На сковороді розігріваємо олію і прогріваємо його. Викладаємо в нього фарш і обсмажуємо його практично до готовності. Туди ж відправляємо і нарізану кубиками кабачкову м'якоть. Перемішуємо, додаємо сіль, подрібнений часник, спеції, перемішуємо і тушкуємо ще хвилин 10. Для соусу миємо, обсушуємо грибочки і трохи їх подрібнюємо. На іншій сковороді також нагріваємо олію і поміщаємо гриби. Обсмажуємо їх і заливаємо вершками. Додаємо сіль, перець і тушкуємо, поки соус не почне густіти. Човники з кабачків мачає в яєчно-молочну суміш, зверху кладемо фарш і поливаємо соусом. Відправляємо кабачки з фаршем в клярі під соусом в помірно нагріту духовку на 20 хвилин. Потім посипаємо їх тертим сиром і залишаємо в духовці, поки не утвориться рум'яна кірочка.
Рекомендуємо добрі рецепти
Смажені кабачки в клярі
Найпростіший спосіб доповнити святковий стіл оригінальними закусками - це посмажити кабачки в хрусткому клярі. Тим більше, рецептів їх приготування
Кабачки з м'ясом в клярі
З кабачків будь-яке блюдо виходить дуже смачним. А закуски з них завжди виходять цікавими і оригінальними, а головне красивими, тому їх з таким
Кабачки в клярі на сковороді
Кабачки - самий універсальний і поширений овоч. З нього готують безліч страв. Однак, найбільш поширеним способом його приготування, як і раніше,
Запіканка з кабачків з фаршем
Рекомендуємо вам приготувати запіканку з кабачків з фаршем. Смачна варіація на тему поєднання овочів з фаршем. Вона готується неймовірно просто і
Кабачки з фаршем
Кабачок - корисний овоч, який відмінно поєднується з багатьма інгредієнтами. І сьогодні, ми розповімо, як приготувати кабачки з м'ясним фаршем. Вийде
Кабачки в клярі
Кабачок - чудовий овоч, який можна приготувати різними способами. Сьогодні ми поговоримо про кабачках в клярі, оскільки готувати їх дуже просто, а