Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Кабачки з фаршем в клярі

Кабачки з фаршем в клярі

15-09-2015, 20:47
508
Кабачки з фаршем в клярі
Кабачок – досить низькокалорійний овоч. З нього можна приготувати багато смачних, ситних, але при цьому легенів страв, які легко засвоюються організмом. Нижче ми розповімо, як приготувати кабачки з фаршем в клярі.

Кабачки з фаршем в клярі на сковороді


Інгредієнти:

  • кабачки невеликого розміру – 3 шт.;

  • цибуля – 2 шт.;

  • фарш – 300 г;

  • борошно – 40 г;

  • яйця – 4 шт.;

  • молоко – 100 мл;

  • чорний мелений перець;

  • сіль.


  • Приготування
    Беремо молоденькі кабачки. Так як шкірка у них тоненька, то її можна не очищати. Просто нарізаємо їх скибочками товщиною 15-20 мм В центрі прорізаємо отвір. Зручно це зробити за допомогою стограмової пачки. Ріпчасту цибулю моєму і дрібненько кришимо. У фарш додаємо 2 яйця, додаємо цибулю, солимо, перчимо і добре перемішуємо. Отриманою масою наповнюємо отвори. При цьому фарш потрібно добре ущільнити. Для кляру збиваємо яйця, що залишилися з молоком. Окремо змішуємо борошно і сіль. Начинені кабачки спочатку притрушиваем борошном, а потім занурюємо в кляр і відразу ж відправляємо їх на гарячу сковороду. Смажимо з одного та іншого боку на середньому вогні. Подавати з фаршем кабачки можна як самостійну страву.

    Кабачки з фаршем в клярі в духовці


    Інгредієнти:

  • середні кабачки – 2 шт.;

  • цибуля – 2 шт.;

  • фарш м'ясний – 360 г;

  • дрібні помідори – 3 шт.;

  • молоко – 30 мл;

  • яйця – 2 шт.;

  • сир – 150 г;

  • майонез ;

  • сіль;

  • спеції .


  • Приготування
    Очищені кабачки ріжемо шматочками по 4-5 див. Акуратно виймаємо м'якоть. У результаті вийдуть барила з кабачків. Опускаємо наші кабачки хвилинки на 2 в киплячу воду. У фарш додаємо подрібнену цибулю, спеції, сіль і перемішуємо. Деко промазуємо рослинним маслом або застеляємо фольгою. Для кляру збиваємо яйця, вливаємо молоко, підсолюємо і добре перемішуємо. Кабачкові барила наповнюємо фаршем, занурюємо їх у кляр і розміщуємо на деку.
    Верх змащуємо майонезом і кладемо по кружечку помідора. Відправляємо деко з кабачками в духовку, прогріту до 180 градусів на півгодини. Після закінчення даного часу посипаємо кабачки тертим сиром і залишаємо, поки не з'явиться рум'яна кірочка.

    Кабачки з фаршем в клярі – рецепт


    Інгредієнти:

  • кабачки молоді – 3 шт.;

  • м'ясо – 300 г;

  • білий батон – 2 скибочки;

  • цибуля – 1 шт.;

  • яйця – 3 шт.;

  • борошно – 40 г;

  • сіль;

  • перець;

  • молоко – 20 мл


  • Приготування
    Вимиті кабачки нарізаємо кружальцями. Якщо шкірка вже стала щільною, то її краще зрізати. Потім вирізаємо серединки. Білий батон вимочуємо у воді, потім віджимаємо його і разом з м'ясом, цибулею і серединками кабачків пропускаємо через м'ясорубку. Додаємо 1 яйце, додаємо перчик, сіль і добре перемішуємо. Потім його накриваємо і ставимо в холодильник на півгодини. Після закінчення даного часу наповнюємо серединки кабачків фаршем, ущільнюємо його. Для кляру збиваємо яйця, додаємо молоко, сіль, перець і перемішуємо. Кабачки з фаршем обвалюємо в борошні, опускаємо в кляр і відправляємо на сковороду. Так як в начинці ми використовували сире м'ясо, готувати кабачки потрібно на невеликому вогні під кришкою, щоб вони не пригоріли, а начинка при цьому присмажився.

    Кабачки, начинені фаршем, в клярі


    Інгредієнти:

  • кабачки – 2 шт.;

  • масло рослинне – 1 ст. ложка;

  • індичка – 300 г;

  • гриби – 1100 м;

  • часник – 2 зубчики;

  • сир – 50 г;

  • вершки – 50 мл;

  • сіль;

  • перець.


  • Приготування
    Кабачки миємо, ріжемо навпіл і ложкою акуратно виймаємо м'якоть. Відправляємо отримані кабачкові човники в окріп на 1 хвилину. Потім їх акуратно виймаємо й даємо їм обсохнути. Вимиту індичку пропускаємо через м'ясорубку. На сковороді розігріваємо олію і прогріваємо його.
    Кабачки з фаршем в клярі
    Викладаємо в нього фарш і обсмажуємо його практично до готовності. Туди ж відправляємо і нарізану кубиками кабачкову м'якоть. Перемішуємо, додаємо сіль, подрібнений часник, спеції, перемішуємо і тушкуємо ще хвилин 10. Для соусу миємо, обсушуємо грибочки і трохи їх подрібнюємо. На іншій сковороді також нагріваємо олію і поміщаємо гриби. Обсмажуємо їх і заливаємо вершками. Додаємо сіль, перець і тушкуємо, поки соус не почне густіти. Човники з кабачків мачає в яєчно-молочну суміш, зверху кладемо фарш і поливаємо соусом. Відправляємо кабачки з фаршем в клярі під соусом в помірно нагріту духовку на 20 хвилин. Потім посипаємо їх тертим сиром і залишаємо в духовці, поки не утвориться рум'яна кірочка.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Смажені кабачки в клярі
    Смажені кабачки в клярі
    Найпростіший спосіб доповнити святковий стіл оригінальними закусками - це посмажити кабачки в хрусткому клярі. Тим більше, рецептів їх приготування
    Кабачки з м'ясом в клярі
    Кабачки з м'ясом в клярі
    З кабачків будь-яке блюдо виходить дуже смачним. А закуски з них завжди виходять цікавими і оригінальними, а головне красивими, тому їх з таким
    Кабачки в клярі на сковороді
    Кабачки в клярі на сковороді
    Кабачки - самий універсальний і поширений овоч. З нього готують безліч страв. Однак, найбільш поширеним способом його приготування, як і раніше,
    Запіканка з кабачків з фаршем
    Запіканка з кабачків з фаршем
    Рекомендуємо вам приготувати запіканку з кабачків з фаршем. Смачна варіація на тему поєднання овочів з фаршем. Вона готується неймовірно просто і
    Кабачки з фаршем
    Кабачки з фаршем
    Кабачок - корисний овоч, який відмінно поєднується з багатьма інгредієнтами. І сьогодні, ми розповімо, як приготувати кабачки з м'ясним фаршем. Вийде
    Кабачки в клярі
    Кабачки в клярі
    Кабачок - чудовий овоч, який можна приготувати різними способами. Сьогодні ми поговоримо про кабачках в клярі, оскільки готувати їх дуже просто, а