Кабачки з м'ясом в клярі
Кабачки з м'ясом в клярі – смачне, просте і досить легке у приготуванні блюдо. Така закуска прекрасно різноманітить ваш вечеря і сподобається гостям не тільки своїм смаком, але і привабливим зовнішнім виглядом.
Інгредієнти:
молоді кабачки – 3 шт.;
м'ясний фарш – 300 г;
цибулина – 1 шт.;
білий хліб – 2 скибочки;
яйце – 1 шт.;
спеції .
Для кляру:
яйце – 2 шт.;
борошно – 2 ст. ложки;
молоко – 3 ч. ложки;
спеції.
Приготування
Кабачок миємо й нарізаємо на кружечки, зрізуючи при необхідності шкірку. Потім акуратно видаляємо серединку і замочуємо колечка в холодній воді. Білий хліб заливаємо молоком, а потім злегка віджимаємо і перекручуємо разом з м'ясом через м'ясорубку. Додаємо подрібнену цибулю, вбиваємо яйце, підсолюємо за смаком і гарненько перемішуємо до однорідної маси. Готовий фарш накриваємо плівкою і прибираємо на 40 хвилин у холодильник. Після цього заповнюємо отвори кабачка м'ясної масою і переходимо до приготування кляра. Яйця збиваємо з молоком і додаємо спеції. Обвалюємо кожен кружечок спочатку в борошні, а потім занурюємо в яєчну суміш. Обсмажуємо кабачки з м'ясом в клярі на розігрітій олії до готовності і рум'яності. Після цього викладаємо їх у форму і запікаємо 10 хвилин у духовці або в мікрохвильовій печі.
Інгредієнти:
кабачок – 1 шт.;
фарш м'ясний – 300 г;
цибулина – 1 шт.;
батон – 1 скибочка;
яйце – 1 шт.;
спеції;
сир – 50 р.
Для кляру:
яйце – 2 шт.;
пиво – 05 ст.;
мука – 4 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Кабачок промиваємо, зрізаємо при необхідності шкірки, нарізаємо овоч гуртками і акуратно видаляємо внутрішню частину з насінням. Батон розмочуємо в теплому молоці, а потім додаємо його в м'ясний фарш. Вводимо туди ж куряче яйце і гарненько перемішуємо, подсаливая за смаком. Для приготування кляра розбиваємо яйця в миску, збиваємо виделкою, додаємо спеції і вливаємо світле пиво. Потім поступово додаємо борошно і замішуємо однорідне тісто без грудочок. Кожен кружечок кабачка заповнюємо фаршем, обережно занурюємо його в кляр і викладаємо на сковороду, добре розігріте рослинне масло. Через кілька хвилин зменшуємо вогонь, зверху прикриваємо кришкою і обсмажуємо 10 хвилин. Після цього перевертаємо і готуємо на іншій стороні до золотистого кольору. Подаємо готову страву трохи остившім разом зі сметаною або з гострим соусом з перцю.
Кабачки з м'ясом в клярі по-домашньому
Інгредієнти:
Для кляру:
Приготування
Кабачок миємо й нарізаємо на кружечки, зрізуючи при необхідності шкірку. Потім акуратно видаляємо серединку і замочуємо колечка в холодній воді. Білий хліб заливаємо молоком, а потім злегка віджимаємо і перекручуємо разом з м'ясом через м'ясорубку. Додаємо подрібнену цибулю, вбиваємо яйце, підсолюємо за смаком і гарненько перемішуємо до однорідної маси. Готовий фарш накриваємо плівкою і прибираємо на 40 хвилин у холодильник. Після цього заповнюємо отвори кабачка м'ясної масою і переходимо до приготування кляра. Яйця збиваємо з молоком і додаємо спеції. Обвалюємо кожен кружечок спочатку в борошні, а потім занурюємо в яєчну суміш. Обсмажуємо кабачки з м'ясом в клярі на розігрітій олії до готовності і рум'яності. Після цього викладаємо їх у форму і запікаємо 10 хвилин у духовці або в мікрохвильовій печі.
Кабачки, фаршировані м'ясом, в пивному клярі
Інгредієнти:
Для кляру:
Приготування
Кабачок промиваємо, зрізаємо при необхідності шкірки, нарізаємо овоч гуртками і акуратно видаляємо внутрішню частину з насінням. Батон розмочуємо в теплому молоці, а потім додаємо його в м'ясний фарш. Вводимо туди ж куряче яйце і гарненько перемішуємо, подсаливая за смаком. Для приготування кляра розбиваємо яйця в миску, збиваємо виделкою, додаємо спеції і вливаємо світле пиво. Потім поступово додаємо борошно і замішуємо однорідне тісто без грудочок. Кожен кружечок кабачка заповнюємо фаршем, обережно занурюємо його в кляр і викладаємо на сковороду, добре розігріте рослинне масло. Через кілька хвилин зменшуємо вогонь, зверху прикриваємо кришкою і обсмажуємо 10 хвилин. Після цього перевертаємо і готуємо на іншій стороні до золотистого кольору. Подаємо готову страву трохи остившім разом зі сметаною або з гострим соусом з перцю.
Рекомендуємо добрі рецепти
Кабачки з фаршем в клярі
Кабачок так всіма любимо внаслідок доступності і простоті приготування. До того ж овоч не містить багато калорій, тому й страви на його основі
Смажені кабачки в клярі
Найпростіший спосіб доповнити святковий стіл оригінальними закусками - це посмажити кабачки в хрусткому клярі. Тим більше, рецептів їх приготування
Кабачки в клярі на сковороді
Кабачки - самий універсальний і поширений овоч. З нього готують безліч страв. Однак, найбільш поширеним способом його приготування, як і раніше,
Фаршировані кабачки в клярі
Вибір страв з кабачків настільки величезний, що можна розгубитися в цьому асортименті. Але якщо вам вже набридли, рагу та інші овочеві страви,
Кабачки з фаршем
Кабачок - корисний овоч, який відмінно поєднується з багатьма інгредієнтами. І сьогодні, ми розповімо, як приготувати кабачки з м'ясним фаршем. Вийде
Кабачки в клярі
Кабачок - чудовий овоч, який можна приготувати різними способами. Сьогодні ми поговоримо про кабачках в клярі, оскільки готувати їх дуже просто, а