Кабачки з м'ясом в клярі

Кабачки з м'ясом в клярі по-домашньому
Інгредієнти:
Для кляру:
Приготування
Кабачок миємо й нарізаємо на кружечки, зрізуючи при необхідності шкірку. Потім акуратно видаляємо серединку і замочуємо колечка в холодній воді. Білий хліб заливаємо молоком, а потім злегка віджимаємо і перекручуємо разом з м'ясом через м'ясорубку. Додаємо подрібнену цибулю, вбиваємо яйце, підсолюємо за смаком і гарненько перемішуємо до однорідної маси. Готовий фарш накриваємо плівкою і прибираємо на 40 хвилин у холодильник. Після цього заповнюємо отвори кабачка м'ясної масою і переходимо до приготування кляра. Яйця збиваємо з молоком і додаємо спеції. Обвалюємо кожен кружечок спочатку в борошні, а потім занурюємо в яєчну суміш. Обсмажуємо кабачки з м'ясом в клярі на розігрітій олії до готовності і рум'яності. Після цього викладаємо їх у форму і запікаємо 10 хвилин у духовці або в мікрохвильовій печі.
Кабачки, фаршировані м'ясом, в пивному клярі
Інгредієнти:
Для кляру:
Приготування
Кабачок промиваємо, зрізаємо при необхідності шкірки, нарізаємо овоч гуртками і акуратно видаляємо внутрішню частину з насінням.

Рекомендуємо добрі рецепти

Кабачки з фаршем в клярі
Кабачок так всіма любимо внаслідок доступності і простоті приготування. До того ж овоч не містить багато калорій, тому й страви на його основі

Смажені кабачки в клярі
Найпростіший спосіб доповнити святковий стіл оригінальними закусками - це посмажити кабачки в хрусткому клярі. Тим більше, рецептів їх приготування

Кабачки в клярі на сковороді
Кабачки - самий універсальний і поширений овоч. З нього готують безліч страв. Однак, найбільш поширеним способом його приготування, як і раніше,

Фаршировані кабачки в клярі
Вибір страв з кабачків настільки величезний, що можна розгубитися в цьому асортименті. Але якщо вам вже набридли, рагу та інші овочеві страви,

Кабачки з фаршем
Кабачок - корисний овоч, який відмінно поєднується з багатьма інгредієнтами. І сьогодні, ми розповімо, як приготувати кабачки з м'ясним фаршем. Вийде

Кабачки в клярі
Кабачок - чудовий овоч, який можна приготувати різними способами. Сьогодні ми поговоримо про кабачках в клярі, оскільки готувати їх дуже просто, а