Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Кабачки з м'ясом в клярі

Кабачки з м'ясом в клярі

15-09-2015, 18:32
772
Кабачки з м'ясом в клярі
Кабачки з м'ясом в клярі – смачне, просте і досить легке у приготуванні блюдо. Така закуска прекрасно різноманітить ваш вечеря і сподобається гостям не тільки своїм смаком, але і привабливим зовнішнім виглядом.

Кабачки з м'ясом в клярі по-домашньому


Інгредієнти:

  • молоді кабачки – 3 шт.;

  • м'ясний фарш – 300 г;

  • цибулина – 1 шт.;

  • білий хліб – 2 скибочки;

  • яйце – 1 шт.;

  • спеції .


  • Для кляру:

  • яйце – 2 шт.;

  • борошно – 2 ст. ложки;

  • молоко – 3 ч. ложки;

  • спеції.


  • Приготування
    Кабачок миємо й нарізаємо на кружечки, зрізуючи при необхідності шкірку. Потім акуратно видаляємо серединку і замочуємо колечка в холодній воді. Білий хліб заливаємо молоком, а потім злегка віджимаємо і перекручуємо разом з м'ясом через м'ясорубку. Додаємо подрібнену цибулю, вбиваємо яйце, підсолюємо за смаком і гарненько перемішуємо до однорідної маси. Готовий фарш накриваємо плівкою і прибираємо на 40 хвилин у холодильник. Після цього заповнюємо отвори кабачка м'ясної масою і переходимо до приготування кляра. Яйця збиваємо з молоком і додаємо спеції. Обвалюємо кожен кружечок спочатку в борошні, а потім занурюємо в яєчну суміш. Обсмажуємо кабачки з м'ясом в клярі на розігрітій олії до готовності і рум'яності. Після цього викладаємо їх у форму і запікаємо 10 хвилин у духовці або в мікрохвильовій печі.

    Кабачки, фаршировані м'ясом, в пивному клярі


    Інгредієнти:

  • кабачок – 1 шт.;

  • фарш м'ясний – 300 г;

  • цибулина – 1 шт.;

  • батон – 1 скибочка;

  • яйце – 1 шт.;

  • спеції;

  • сир – 50 р.


  • Для кляру:

  • яйце – 2 шт.;

  • пиво – 05 ст.;

  • мука – 4 ст. ложки;

  • спеції.


  • Приготування
    Кабачок промиваємо, зрізаємо при необхідності шкірки, нарізаємо овоч гуртками і акуратно видаляємо внутрішню частину з насінням.
    Кабачки з м'ясом в клярі
    Батон розмочуємо в теплому молоці, а потім додаємо його в м'ясний фарш. Вводимо туди ж куряче яйце і гарненько перемішуємо, подсаливая за смаком. Для приготування кляра розбиваємо яйця в миску, збиваємо виделкою, додаємо спеції і вливаємо світле пиво. Потім поступово додаємо борошно і замішуємо однорідне тісто без грудочок. Кожен кружечок кабачка заповнюємо фаршем, обережно занурюємо його в кляр і викладаємо на сковороду, добре розігріте рослинне масло. Через кілька хвилин зменшуємо вогонь, зверху прикриваємо кришкою і обсмажуємо 10 хвилин. Після цього перевертаємо і готуємо на іншій стороні до золотистого кольору. Подаємо готову страву трохи остившім разом зі сметаною або з гострим соусом з перцю.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Кабачки з фаршем в клярі
    Кабачки з фаршем в клярі
    Кабачок так всіма любимо внаслідок доступності і простоті приготування. До того ж овоч не містить багато калорій, тому й страви на його основі
    Смажені кабачки в клярі
    Смажені кабачки в клярі
    Найпростіший спосіб доповнити святковий стіл оригінальними закусками - це посмажити кабачки в хрусткому клярі. Тим більше, рецептів їх приготування
    Кабачки в клярі на сковороді
    Кабачки в клярі на сковороді
    Кабачки - самий універсальний і поширений овоч. З нього готують безліч страв. Однак, найбільш поширеним способом його приготування, як і раніше,
    Фаршировані кабачки в клярі
    Фаршировані кабачки в клярі
    Вибір страв з кабачків настільки величезний, що можна розгубитися в цьому асортименті. Але якщо вам вже набридли, рагу та інші овочеві страви,
    Кабачки з фаршем
    Кабачки з фаршем
    Кабачок - корисний овоч, який відмінно поєднується з багатьма інгредієнтами. І сьогодні, ми розповімо, як приготувати кабачки з м'ясним фаршем. Вийде
    Кабачки в клярі
    Кабачки в клярі
    Кабачок - чудовий овоч, який можна приготувати різними способами. Сьогодні ми поговоримо про кабачках в клярі, оскільки готувати їх дуже просто, а