Смажені кабачки в клярі

Кабачки смажені в клярі з часником
Інгредієнти:
Для кляру:
Для соусу:
Приготування
Кабачок промиваємо, зрізаємо шкірку і рубаємо брусочками. Яйце в мисочці змішуємо з борошном і спеціями. В окрему тарілку висипаємо панірувальні сухарі. Тепер розігріваємо сковороду, наливши в неї трохи рослинного масла. Кабачкові скибочки опускаємо в кляр, потім опускаємо в сухарі, викладаємо на розігріту олію і обсмажуємо з усіх боків. Для приготування соусу, викладаємо в пиалку майонез, видавлюємо в нього через землянку часник і додаємо подрібнену свіжу зелень. Обсмажені кабачки складаємо на тарілку, а в центрі встановлюємо блюдце з часниковим соусом.
Рецепт смажених кабачків в клярі
Інгредієнти:
Для кляру:
Приготування
У глибоку миску насипаємо борошно, розбиваємо яйця, кладемо сметану, додаємо сіль і подрібнену зелень. Кабачок промиваємо, нарізаємо кружечками і складаємо в контейнер. Присипаємо їх зверху борошном, злегка підсолюємо, закриваємо кришкою і струшуємо кілька разів. Потім занурюємо їх у приготований, раніше кляр і обсмажуємо на рослинному маслечко з двох сторін. Після цього перекладаємо їх на паперову серветку і витираємо. Подаємо закуску до столу гарячою зі сметаною або кетчупом.
Кабачки смажені в клярі з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки промиваємо, зрізаємо при необхідності шкірку і нарізаємо кружечками. З яйця, борошна, солі і молока робимо однорідний кляр, потім заготовки і обсмажуємо овочі до золотистого кольору. У майонез додаємо тертий сир, очищений часник видавлюємо через прес і наносимо цю суміш на гарячі кабачки. Прикрашаємо блюдо свіжою зеленню і подаємо до столу в якості пікантною закуски.
Кабачки смажені в клярі з помідорами
Інгредієнти:
Для кляру:
Приготування
Кабачки промиваємо і шаткуємо кільцями. З яєць, борошна та спецій готуємо однорідний кляр. Потім занурюємо овоч в яєчну суміш і обсмажуємо на розпеченому маслі. Помідори шаткуємо кружечками, а кріп дрібно рубаємо. Сметану змішуємо з часником, додаємо спеції і рубану зелень. Тепер викладаємо кабачки на блюдо, промазуємо соусом, накриваємо помідором і посипаємо зеленню.
Кабачки смажені з фаршем в клярі
Інгредієнти:
Для кляру:

Приготування
Кабачки ретельно промиваємо, нарізаємо кільцями і склянкою видаляємо середину. У м'ясний фарш розбиваємо яйця, додаємо дрібно нашатковану цибулину і приправляємо спеціями. Все ретельно перемішуємо і начиняємо кабачки приготованою сумішшю. В окремій пиалке готуємо кляр: розбиваємо яйця, додаємо борошно, вливаємо молоко і підсолюємо за смаком. Кабачки акуратно опускаємо в яєчну суміш, посипаємо кунжутом, а потім викладаємо на сковороду з розпеченим маслом. Обсмажуємо до золотавої скоринки з усіх боків, а потім викладаємо у форму для запікання і підрум'янюємо в духовці ще 20 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Кабачки з фаршем в клярі
Кабачок так всіма любимо внаслідок доступності і простоті приготування. До того ж овоч не містить багато калорій, тому й страви на його основі

Кабачки в клярі з часником
Прекрасної літньої закускою можуть стати кабачки в клярі. Спробуйте приготувати це чудове блюдо, адже в поєднанні з пікантним часником і з рум'яною

Кабачки з м'ясом в клярі
З кабачків будь-яке блюдо виходить дуже смачним. А закуски з них завжди виходять цікавими і оригінальними, а головне красивими, тому їх з таким

Кабачки в клярі на сковороді
Кабачки - самий універсальний і поширений овоч. З нього готують безліч страв. Однак, найбільш поширеним способом його приготування, як і раніше,

Кабачки з часником
Кабачки з часником можуть бути приготовлені у вигляді основного блюда, закуски або бутербродів, в будь-якому випадку вони стануть прикрасою столу і

Кабачки в клярі
Кабачок - чудовий овоч, який можна приготувати різними способами. Сьогодні ми поговоримо про кабачках в клярі, оскільки готувати їх дуже просто, а