Смажені кабачки в клярі
Сьогодні ми розповімо вам, як посмажити кабачки в клярі. Готуються вони неймовірно швидко і стануть чудовою закускою на вашому столі.
Інгредієнти:
кабачок невеликий – 1 шт.;
сухарі панірувальні – 3 ст. ложки;
масло рослинне – 4-45 ст. ложки;
спеції;
зелень кропу – за смаком.
Для кляру:
яйце – 1 шт.;
борошно – 2-25 ст. ложки;
спеції.
Для соусу:
майонез – 100 мл;
часник – 3 зубчики.
Приготування
Кабачок промиваємо, зрізаємо шкірку і рубаємо брусочками. Яйце в мисочці змішуємо з борошном і спеціями. В окрему тарілку висипаємо панірувальні сухарі. Тепер розігріваємо сковороду, наливши в неї трохи рослинного масла. Кабачкові скибочки опускаємо в кляр, потім опускаємо в сухарі, викладаємо на розігріту олію і обсмажуємо з усіх боків. Для приготування соусу, викладаємо в пиалку майонез, видавлюємо в нього через землянку часник і додаємо подрібнену свіжу зелень. Обсмажені кабачки складаємо на тарілку, а в центрі встановлюємо блюдце з часниковим соусом.
Інгредієнти:
молодий кабачок – 1 шт.
Для кляру:
борошно – 1 ст.;
яйце – 2 шт.;
сметана – 7 ст. ложок;
спеції;
свіжа зелень.
Приготування
У глибоку миску насипаємо борошно, розбиваємо яйця, кладемо сметану, додаємо сіль і подрібнену зелень. Кабачок промиваємо, нарізаємо кружечками і складаємо в контейнер. Присипаємо їх зверху борошном, злегка підсолюємо, закриваємо кришкою і струшуємо кілька разів. Потім занурюємо їх у приготований, раніше кляр і обсмажуємо на рослинному маслечко з двох сторін. Після цього перекладаємо їх на паперову серветку і витираємо. Подаємо закуску до столу гарячою зі сметаною або кетчупом.
Інгредієнти:
кабачок – 1 шт.;
молоко – 1 ст.;
яйце – 1 шт.;
борошно – 5 ст. ложок;
сир твердий – 200 г;
майонез – 100 мл;
часник – 3 зубчики;
олія рослинна;
спеції;
зелень – за смаком.
Приготування
Кабачки промиваємо, зрізаємо при необхідності шкірку і нарізаємо кружечками. З яйця, борошна, солі і молока робимо однорідний кляр, потім заготовки і обсмажуємо овочі до золотистого кольору. У майонез додаємо тертий сир, очищений часник видавлюємо через прес і наносимо цю суміш на гарячі кабачки. Прикрашаємо блюдо свіжою зеленню і подаємо до столу в якості пікантною закуски.
Інгредієнти:
кабачок – 1 шт.;
помідор – 3 шт.;
часник – 3 зубчики;
майонез – 100 мл;
масло рослинне – 70 мл;
кріп свіжий – 1 пучок.
Для кляру:
борошно – 2 -25 ст. ложки;
яйце – 1 шт.;
спеції.
Приготування
Кабачки промиваємо і шаткуємо кільцями. З яєць, борошна та спецій готуємо однорідний кляр. Потім занурюємо овоч в яєчну суміш і обсмажуємо на розпеченому маслі. Помідори шаткуємо кружечками, а кріп дрібно рубаємо. Сметану змішуємо з часником, додаємо спеції і рубану зелень. Тепер викладаємо кабачки на блюдо, промазуємо соусом, накриваємо помідором і посипаємо зеленню.
Інгредієнти:
молодий кабачок – 2 шт.;
цибулина – 1 шт.;
фарш м'ясний – 300 г;
яйце – 2 шт.;
кунжут білий;
спеції.
Для кляру:
молоко – 100 мл;
яйце – 2 шт.;
спеції;
борошно – 2 -25 ст. ложки.
Приготування
Кабачки ретельно промиваємо, нарізаємо кільцями і склянкою видаляємо середину. У м'ясний фарш розбиваємо яйця, додаємо дрібно нашатковану цибулину і приправляємо спеціями. Все ретельно перемішуємо і начиняємо кабачки приготованою сумішшю. В окремій пиалке готуємо кляр: розбиваємо яйця, додаємо борошно, вливаємо молоко і підсолюємо за смаком. Кабачки акуратно опускаємо в яєчну суміш, посипаємо кунжутом, а потім викладаємо на сковороду з розпеченим маслом. Обсмажуємо до золотавої скоринки з усіх боків, а потім викладаємо у форму для запікання і підрум'янюємо в духовці ще 20 хвилин.
Кабачки смажені в клярі з часником
Інгредієнти:
Для кляру:
Для соусу:
Приготування
Кабачок промиваємо, зрізаємо шкірку і рубаємо брусочками. Яйце в мисочці змішуємо з борошном і спеціями. В окрему тарілку висипаємо панірувальні сухарі. Тепер розігріваємо сковороду, наливши в неї трохи рослинного масла. Кабачкові скибочки опускаємо в кляр, потім опускаємо в сухарі, викладаємо на розігріту олію і обсмажуємо з усіх боків. Для приготування соусу, викладаємо в пиалку майонез, видавлюємо в нього через землянку часник і додаємо подрібнену свіжу зелень. Обсмажені кабачки складаємо на тарілку, а в центрі встановлюємо блюдце з часниковим соусом.
Рецепт смажених кабачків в клярі
Інгредієнти:
Для кляру:
Приготування
У глибоку миску насипаємо борошно, розбиваємо яйця, кладемо сметану, додаємо сіль і подрібнену зелень. Кабачок промиваємо, нарізаємо кружечками і складаємо в контейнер. Присипаємо їх зверху борошном, злегка підсолюємо, закриваємо кришкою і струшуємо кілька разів. Потім занурюємо їх у приготований, раніше кляр і обсмажуємо на рослинному маслечко з двох сторін. Після цього перекладаємо їх на паперову серветку і витираємо. Подаємо закуску до столу гарячою зі сметаною або кетчупом.
Кабачки смажені в клярі з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки промиваємо, зрізаємо при необхідності шкірку і нарізаємо кружечками. З яйця, борошна, солі і молока робимо однорідний кляр, потім заготовки і обсмажуємо овочі до золотистого кольору. У майонез додаємо тертий сир, очищений часник видавлюємо через прес і наносимо цю суміш на гарячі кабачки. Прикрашаємо блюдо свіжою зеленню і подаємо до столу в якості пікантною закуски.
Кабачки смажені в клярі з помідорами
Інгредієнти:
Для кляру:
Приготування
Кабачки промиваємо і шаткуємо кільцями. З яєць, борошна та спецій готуємо однорідний кляр. Потім занурюємо овоч в яєчну суміш і обсмажуємо на розпеченому маслі. Помідори шаткуємо кружечками, а кріп дрібно рубаємо. Сметану змішуємо з часником, додаємо спеції і рубану зелень. Тепер викладаємо кабачки на блюдо, промазуємо соусом, накриваємо помідором і посипаємо зеленню.
Кабачки смажені з фаршем в клярі
Інгредієнти:
Для кляру:
Приготування
Кабачки ретельно промиваємо, нарізаємо кільцями і склянкою видаляємо середину. У м'ясний фарш розбиваємо яйця, додаємо дрібно нашатковану цибулину і приправляємо спеціями. Все ретельно перемішуємо і начиняємо кабачки приготованою сумішшю. В окремій пиалке готуємо кляр: розбиваємо яйця, додаємо борошно, вливаємо молоко і підсолюємо за смаком. Кабачки акуратно опускаємо в яєчну суміш, посипаємо кунжутом, а потім викладаємо на сковороду з розпеченим маслом. Обсмажуємо до золотавої скоринки з усіх боків, а потім викладаємо у форму для запікання і підрум'янюємо в духовці ще 20 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Кабачки з фаршем в клярі
Кабачок так всіма любимо внаслідок доступності і простоті приготування. До того ж овоч не містить багато калорій, тому й страви на його основі
Кабачки в клярі з часником
Прекрасної літньої закускою можуть стати кабачки в клярі. Спробуйте приготувати це чудове блюдо, адже в поєднанні з пікантним часником і з рум'яною
Кабачки з м'ясом в клярі
З кабачків будь-яке блюдо виходить дуже смачним. А закуски з них завжди виходять цікавими і оригінальними, а головне красивими, тому їх з таким
Кабачки в клярі на сковороді
Кабачки - самий універсальний і поширений овоч. З нього готують безліч страв. Однак, найбільш поширеним способом його приготування, як і раніше,
Кабачки з часником
Кабачки з часником можуть бути приготовлені у вигляді основного блюда, закуски або бутербродів, в будь-якому випадку вони стануть прикрасою столу і
Кабачки в клярі
Кабачок - чудовий овоч, який можна приготувати різними способами. Сьогодні ми поговоримо про кабачках в клярі, оскільки готувати їх дуже просто, а