Фаршировані кабачки в клярі

Кабачки, фаршировані м'ясом в клярі – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки розрізати на кружки товщиною в кілька сантиметрів. З допомогою круглої вирубки або невеликого ножа, виріжте серцевину з насінням, подрібніть її і припустіть на розігрітій олії разом з цибулею і солодким перцем. Коли овочі стануть м'якими, охолодіть їх, з'єднайте з рисом і сирим фаршем, туди ж відправте томатний соус, тертий пармезан і дрібку солі. Ретельно перемішавши складові м'ясної начинки, наповніть нею порожнини в центрі кожного кабачковго шматочка. Розігрійте масло, що залишилося в чистій сковороді. Поєднавши борошно, пиво і яйце, замісити густий кляр і занурте в нього кабачкові «котлетки». Кабачки, фаршировані м'ясом в кляребудут готові через 3 хвилини обсмаження з кожної сторони.
Фаршировані кабачки в клярі в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Нарізавши великий кабачок товстими кружечками, видаліть серцевину з насінням, отримані кільця збризніть маслом і приправити морською сіллю. Розподіліть шматочки на покритому пергаментом деку, а після прийміть за фарш. Для останнього разом м'ясний фарш з'єднайте з кінзою, часниковим зубком, подрібненою цибулею, прянощами і сіллю. Наповніть кабачкові кільця м'ясним фаршем. Зробіть тісто з яєць та борошна. Спершу опустіть кабачки в кляр, дайте йому стекти, а потім обсипте їх хлібної паніровкою. Поверніть кабачки на деко і додайте в розігрітій до 175 градусів духовій шафі на 20-25 хвилин.
Кабачки, фаршировані картоплею в клярі
Інгредієнти:
Приготування
Поки картопляні бульби варяться, наріжте кабачки великими шматочками. За допомогою чайної ложки видалити з них серцевину з насінням, а стінки залиште недоторканими. Збризніть кабачкові «чашечки» олією, приправити і переходьте до начинки. Для останньої з'єднайте пюрированный картопля з обсмаженою ріпчаста цибулею, часниковим зубком, зеленню, раскрошенным сиром, томатною пастою і зеленню кропу. Фаршировані кабачки опустіть в кляр і обсмажте в розігрітому маслі до зарум'янювання.
Як приготувати фаршировані кабачкові цветыв клярі?
Інгредієнти:

Приготування
Поставте фритюрницю з маслом розігріватися до 180 градусів. Очистіть кабачкові квіти від маточок і тичинок, не порушуючи при цьому цілісність пелюсток. Промийте і обсушіть квіти, а поки вони сушаться, збийте блендером сир і тертий сир з яйцем, сіллю і нарізаною м'ятою. За допомогою кондитерського мішка або чайної ложки, наповніть кабачкові квіти сирною сумішшю, зафіксуйте пелюстки і занурте кожен фарширований квітка в готовий кляр для темпуры приготовлений з суміші темпурной борошна і холодної води змішаних в рівних пропорціях. Дайте надлишків стекти і обсмажте кабачкові квіти до рум'яної скоринки в розігрітому маслі.
Рекомендуємо добрі рецепти

Як посмажити кабачки з часником на сковороді?
Експрес-рецепт овочевої закуски, популярною під час сезону молодих кабачків! З часником обсмажені кабачки набувають пікантну гостроту і насичений

Баклажани, фаршировані м'ясом
Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати баклажани, фаршировані м'ясом. Це блюдо просто унікальне за своїм смаком і виглядом. Такі фаршировані запечені

Фаршировані кабачки в мультиварці
Якщо вам набридли звичайні кабачки, і хочеться чогось більш ситного, пропонуємо приготувати фаршировані кабачки в мультиварці. Начинки можуть бути

Кабачки з часником
Кабачки з часником можуть бути приготовлені у вигляді основного блюда, закуски або бутербродів, в будь-якому випадку вони стануть прикрасою столу і

Як приготувати фаршировані кабачки?
Взимку завжди хочеться чогось овочевого, соковитого і вітамінного. Тому ми пропонуємо вам приготувати фаршировані кабачки, причому не тільки з

Смажені кабачки
З кабачка можна зробити багато різних і ароматних страв, будь то закуски або основні страви. Але сьогодні мова піде про смажені кабачки. У нашій