Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Фаршировані кабачки в клярі

Фаршировані кабачки в клярі

10-08-2015, 20:08
907
Фаршировані кабачки в клярі
Асортимент страв з кабачків не обмежується одними лише оладками або овочевим рагу, пустити сезонні плоди можна на приготування приголомшливою гарячої закуски – фаршированих кабачків в клярі, які відрізняються не тільки приємним смаком, але і цікавим зовнішнім виглядом.

Кабачки, фаршировані м'ясом в клярі – рецепт


Інгредієнти:

  • пара великих кабачків;

  • ріпчаста цибуля - 65 г;

  • солодкий перець - 55 г;

  • оливкова олія - 25 мл;

  • яловичий фарш - 450 г;

  • бурий рис (відварений) - 1 ст.;

  • томатний соус - 55 мл;

  • жменю тертого пармезану;

  • борошно - 115 г;

  • пиво світле - 45 мл;

  • яйце - 1 шт.


  • Приготування
    Кабачки розрізати на кружки товщиною в кілька сантиметрів. З допомогою круглої вирубки або невеликого ножа, виріжте серцевину з насінням, подрібніть її і припустіть на розігрітій олії разом з цибулею і солодким перцем. Коли овочі стануть м'якими, охолодіть їх, з'єднайте з рисом і сирим фаршем, туди ж відправте томатний соус, тертий пармезан і дрібку солі. Ретельно перемішавши складові м'ясної начинки, наповніть нею порожнини в центрі кожного кабачковго шматочка. Розігрійте масло, що залишилося в чистій сковороді. Поєднавши борошно, пиво і яйце, замісити густий кляр і занурте в нього кабачкові «котлетки». Кабачки, фаршировані м'ясом в кляребудут готові через 3 хвилини обсмаження з кожної сторони.

    Фаршировані кабачки в клярі в духовці


    Інгредієнти:

  • великий кабачок;

  • мелена кориця, мускатний горіх - по 1/2 ч. ложки;

  • фарш з ягняти - 190 г;

  • ріпчаста цибуля - 45 г;

  • часник - 1 зубок;

  • зелень кінзи - за смаком;

  • оливкова олія - 15 мл;

  • яйця - 2 шт.;

  • борошно - 85 м;

  • жменя хлібної панірування.


  • Приготування
    Нарізавши великий кабачок товстими кружечками, видаліть серцевину з насінням, отримані кільця збризніть маслом і приправити морською сіллю. Розподіліть шматочки на покритому пергаментом деку, а після прийміть за фарш. Для останнього разом м'ясний фарш з'єднайте з кінзою, часниковим зубком, подрібненою цибулею, прянощами і сіллю. Наповніть кабачкові кільця м'ясним фаршем. Зробіть тісто з яєць та борошна. Спершу опустіть кабачки в кляр, дайте йому стекти, а потім обсипте їх хлібної паніровкою. Поверніть кабачки на деко і додайте в розігрітій до 175 градусів духовій шафі на 20-25 хвилин.

    Кабачки, фаршировані картоплею в клярі


    Інгредієнти:

  • пара кабачків;

  • картопля - 360 г;

  • ріпчаста цибуля - 75 г;

  • часник - 2 зубки;

  • козячий сир - 95 г;

  • яйце - 1 шт.;

  • томатна паста - 10 г;

  • зелень кропу - 1 ст. ложка;

  • кляр - 250 мл


  • Приготування
    Поки картопляні бульби варяться, наріжте кабачки великими шматочками. За допомогою чайної ложки видалити з них серцевину з насінням, а стінки залиште недоторканими. Збризніть кабачкові «чашечки» олією, приправити і переходьте до начинки. Для останньої з'єднайте пюрированный картопля з обсмаженою ріпчаста цибулею, часниковим зубком, зеленню, раскрошенным сиром, томатною пастою і зеленню кропу. Фаршировані кабачки опустіть в кляр і обсмажте в розігрітому маслі до зарум'янювання.

    Як приготувати фаршировані кабачкові цветыв клярі?


    Інгредієнти:

  • кляр для темпуры - 280 мл;

  • кабачкові квіти - 15 шт.;

  • сир - 190 г;

  • твердий сир - 115 г;

  • яйце - 1 шт.;

  • гілочки м'яти - 3 шт.
  • Фаршировані кабачки в клярі


    Приготування
    Поставте фритюрницю з маслом розігріватися до 180 градусів. Очистіть кабачкові квіти від маточок і тичинок, не порушуючи при цьому цілісність пелюсток. Промийте і обсушіть квіти, а поки вони сушаться, збийте блендером сир і тертий сир з яйцем, сіллю і нарізаною м'ятою. За допомогою кондитерського мішка або чайної ложки, наповніть кабачкові квіти сирною сумішшю, зафіксуйте пелюстки і занурте кожен фарширований квітка в готовий кляр для темпуры приготовлений з суміші темпурной борошна і холодної води змішаних в рівних пропорціях. Дайте надлишків стекти і обсмажте кабачкові квіти до рум'яної скоринки в розігрітому маслі.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як посмажити кабачки з часником на сковороді?
    Як посмажити кабачки з часником на сковороді?
    Експрес-рецепт овочевої закуски, популярною під час сезону молодих кабачків! З часником обсмажені кабачки набувають пікантну гостроту і насичений
    Баклажани, фаршировані м'ясом
    Баклажани, фаршировані м'ясом
    Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати баклажани, фаршировані м'ясом. Це блюдо просто унікальне за своїм смаком і виглядом. Такі фаршировані запечені
    Фаршировані кабачки в мультиварці
    Фаршировані кабачки в мультиварці
    Якщо вам набридли звичайні кабачки, і хочеться чогось більш ситного, пропонуємо приготувати фаршировані кабачки в мультиварці. Начинки можуть бути
    Кабачки з часником
    Кабачки з часником
    Кабачки з часником можуть бути приготовлені у вигляді основного блюда, закуски або бутербродів, в будь-якому випадку вони стануть прикрасою столу і
    Як приготувати фаршировані кабачки?
    Як приготувати фаршировані кабачки?
    Взимку завжди хочеться чогось овочевого, соковитого і вітамінного. Тому ми пропонуємо вам приготувати фаршировані кабачки, причому не тільки з
    Смажені кабачки
    Смажені кабачки
    З кабачка можна зробити багато різних і ароматних страв, будь то закуски або основні страви. Але сьогодні мова піде про смажені кабачки. У нашій