Фаршировані кабачки в клярі
Асортимент страв з кабачків не обмежується одними лише оладками або овочевим рагу, пустити сезонні плоди можна на приготування приголомшливою гарячої закуски – фаршированих кабачків в клярі, які відрізняються не тільки приємним смаком, але і цікавим зовнішнім виглядом.
Інгредієнти:
пара великих кабачків;
ріпчаста цибуля - 65 г;
солодкий перець - 55 г;
оливкова олія - 25 мл;
яловичий фарш - 450 г;
бурий рис (відварений) - 1 ст.;
томатний соус - 55 мл;
жменю тертого пармезану;
борошно - 115 г;
пиво світле - 45 мл;
яйце - 1 шт.
Приготування
Кабачки розрізати на кружки товщиною в кілька сантиметрів. З допомогою круглої вирубки або невеликого ножа, виріжте серцевину з насінням, подрібніть її і припустіть на розігрітій олії разом з цибулею і солодким перцем. Коли овочі стануть м'якими, охолодіть їх, з'єднайте з рисом і сирим фаршем, туди ж відправте томатний соус, тертий пармезан і дрібку солі. Ретельно перемішавши складові м'ясної начинки, наповніть нею порожнини в центрі кожного кабачковго шматочка. Розігрійте масло, що залишилося в чистій сковороді. Поєднавши борошно, пиво і яйце, замісити густий кляр і занурте в нього кабачкові «котлетки». Кабачки, фаршировані м'ясом в кляребудут готові через 3 хвилини обсмаження з кожної сторони.
Інгредієнти:
великий кабачок;
мелена кориця, мускатний горіх - по 1/2 ч. ложки;
фарш з ягняти - 190 г;
ріпчаста цибуля - 45 г;
часник - 1 зубок;
зелень кінзи - за смаком;
оливкова олія - 15 мл;
яйця - 2 шт.;
борошно - 85 м;
жменя хлібної панірування.
Приготування
Нарізавши великий кабачок товстими кружечками, видаліть серцевину з насінням, отримані кільця збризніть маслом і приправити морською сіллю. Розподіліть шматочки на покритому пергаментом деку, а після прийміть за фарш. Для останнього разом м'ясний фарш з'єднайте з кінзою, часниковим зубком, подрібненою цибулею, прянощами і сіллю. Наповніть кабачкові кільця м'ясним фаршем. Зробіть тісто з яєць та борошна. Спершу опустіть кабачки в кляр, дайте йому стекти, а потім обсипте їх хлібної паніровкою. Поверніть кабачки на деко і додайте в розігрітій до 175 градусів духовій шафі на 20-25 хвилин.
Інгредієнти:
пара кабачків;
картопля - 360 г;
ріпчаста цибуля - 75 г;
часник - 2 зубки;
козячий сир - 95 г;
яйце - 1 шт.;
томатна паста - 10 г;
зелень кропу - 1 ст. ложка;
кляр - 250 мл
Приготування
Поки картопляні бульби варяться, наріжте кабачки великими шматочками. За допомогою чайної ложки видалити з них серцевину з насінням, а стінки залиште недоторканими. Збризніть кабачкові «чашечки» олією, приправити і переходьте до начинки. Для останньої з'єднайте пюрированный картопля з обсмаженою ріпчаста цибулею, часниковим зубком, зеленню, раскрошенным сиром, томатною пастою і зеленню кропу. Фаршировані кабачки опустіть в кляр і обсмажте в розігрітому маслі до зарум'янювання.
Інгредієнти:
кляр для темпуры - 280 мл;
кабачкові квіти - 15 шт.;
сир - 190 г;
твердий сир - 115 г;
яйце - 1 шт.;
гілочки м'яти - 3 шт.
Приготування
Поставте фритюрницю з маслом розігріватися до 180 градусів. Очистіть кабачкові квіти від маточок і тичинок, не порушуючи при цьому цілісність пелюсток. Промийте і обсушіть квіти, а поки вони сушаться, збийте блендером сир і тертий сир з яйцем, сіллю і нарізаною м'ятою. За допомогою кондитерського мішка або чайної ложки, наповніть кабачкові квіти сирною сумішшю, зафіксуйте пелюстки і занурте кожен фарширований квітка в готовий кляр для темпуры приготовлений з суміші темпурной борошна і холодної води змішаних в рівних пропорціях. Дайте надлишків стекти і обсмажте кабачкові квіти до рум'яної скоринки в розігрітому маслі.
Кабачки, фаршировані м'ясом в клярі – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки розрізати на кружки товщиною в кілька сантиметрів. З допомогою круглої вирубки або невеликого ножа, виріжте серцевину з насінням, подрібніть її і припустіть на розігрітій олії разом з цибулею і солодким перцем. Коли овочі стануть м'якими, охолодіть їх, з'єднайте з рисом і сирим фаршем, туди ж відправте томатний соус, тертий пармезан і дрібку солі. Ретельно перемішавши складові м'ясної начинки, наповніть нею порожнини в центрі кожного кабачковго шматочка. Розігрійте масло, що залишилося в чистій сковороді. Поєднавши борошно, пиво і яйце, замісити густий кляр і занурте в нього кабачкові «котлетки». Кабачки, фаршировані м'ясом в кляребудут готові через 3 хвилини обсмаження з кожної сторони.
Фаршировані кабачки в клярі в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Нарізавши великий кабачок товстими кружечками, видаліть серцевину з насінням, отримані кільця збризніть маслом і приправити морською сіллю. Розподіліть шматочки на покритому пергаментом деку, а після прийміть за фарш. Для останнього разом м'ясний фарш з'єднайте з кінзою, часниковим зубком, подрібненою цибулею, прянощами і сіллю. Наповніть кабачкові кільця м'ясним фаршем. Зробіть тісто з яєць та борошна. Спершу опустіть кабачки в кляр, дайте йому стекти, а потім обсипте їх хлібної паніровкою. Поверніть кабачки на деко і додайте в розігрітій до 175 градусів духовій шафі на 20-25 хвилин.
Кабачки, фаршировані картоплею в клярі
Інгредієнти:
Приготування
Поки картопляні бульби варяться, наріжте кабачки великими шматочками. За допомогою чайної ложки видалити з них серцевину з насінням, а стінки залиште недоторканими. Збризніть кабачкові «чашечки» олією, приправити і переходьте до начинки. Для останньої з'єднайте пюрированный картопля з обсмаженою ріпчаста цибулею, часниковим зубком, зеленню, раскрошенным сиром, томатною пастою і зеленню кропу. Фаршировані кабачки опустіть в кляр і обсмажте в розігрітому маслі до зарум'янювання.
Як приготувати фаршировані кабачкові цветыв клярі?
Інгредієнти:
Приготування
Поставте фритюрницю з маслом розігріватися до 180 градусів. Очистіть кабачкові квіти від маточок і тичинок, не порушуючи при цьому цілісність пелюсток. Промийте і обсушіть квіти, а поки вони сушаться, збийте блендером сир і тертий сир з яйцем, сіллю і нарізаною м'ятою. За допомогою кондитерського мішка або чайної ложки, наповніть кабачкові квіти сирною сумішшю, зафіксуйте пелюстки і занурте кожен фарширований квітка в готовий кляр для темпуры приготовлений з суміші темпурной борошна і холодної води змішаних в рівних пропорціях. Дайте надлишків стекти і обсмажте кабачкові квіти до рум'яної скоринки в розігрітому маслі.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як посмажити кабачки з часником на сковороді?
Експрес-рецепт овочевої закуски, популярною під час сезону молодих кабачків! З часником обсмажені кабачки набувають пікантну гостроту і насичений
Баклажани, фаршировані м'ясом
Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати баклажани, фаршировані м'ясом. Це блюдо просто унікальне за своїм смаком і виглядом. Такі фаршировані запечені
Фаршировані кабачки в мультиварці
Якщо вам набридли звичайні кабачки, і хочеться чогось більш ситного, пропонуємо приготувати фаршировані кабачки в мультиварці. Начинки можуть бути
Кабачки з часником
Кабачки з часником можуть бути приготовлені у вигляді основного блюда, закуски або бутербродів, в будь-якому випадку вони стануть прикрасою столу і
Як приготувати фаршировані кабачки?
Взимку завжди хочеться чогось овочевого, соковитого і вітамінного. Тому ми пропонуємо вам приготувати фаршировані кабачки, причому не тільки з
Смажені кабачки
З кабачка можна зробити багато різних і ароматних страв, будь то закуски або основні страви. Але сьогодні мова піде про смажені кабачки. У нашій