Фаршировані кабачки в мультиварці
Ми вже відкрили сезон літніх рецептів і не раз розповідали про те, яким чином можна приготувати один з головних овочів цієї пори року – кабачок. Тепер, аналогові кабачкові рецепти будемо втілювати в життя з допомогою поширеного кухонного гаджета – мультиварки.
Інгредієнти:
кабачки - 750 г;
курятина - 230 г;
крем-сир - 35 г;
суміш твердих сирів - 60 г;
перець халапеньо - за смаком.
Приготування
Поки мультиварка розігрівається на «Випікання», займемося підготовкою самих кабачків і начинки для них. Кабачки розрізаємо уздовж, навпіл, а з допомогою ложки виймаємо з плоду насіння і частину м'якоті так, щоб на виході отримати подібність овочевого каное. Коли кабачки готові, беремося за куру, її слід подрібнити і обсмажити, а потім змішати з крем-сиром і нарізаним перцем. Отриману пасту розподіляємо в порожнині кабачкового каное і викладаємо овочі в каструлю. На таймері виставляємо годину, а через 2/3 часу посипаємо верхівку страви порцією твердого сиру.
Інгредієнти:
кабачки (середнього розміру) - 2 шт.;
рікотта або сир - 110 г;
твердий сир - 45 г;
часникові зубки - 3 шт.;
крем-сир - 60 г;
зелень кропу.
Приготування
Розрізавши кабачки на рівні половинки, витягаємо з кожної насіння і частину м'якоті. За допомогою блендера збиваємо всі види сирів в однорідну пасту, яку за смаком доповнюємо зеленню кропу і розтертим з морською сіллю часником. Наповнюємо сиром порожнини в овочах і ставимо все готуватися 50 хвилин на «Випікання».
Це блюдо і так досить низькокалорійне, але якщо ви хочете зробити його ще корисніше, то приготуйте фаршировані кабачки в мультиварці на пару, розмістивши кабачкові човники на решітці пароварки поверх чаші з водою. Приготування у відповідному режимі займе лише півгодини.
Якщо раніше мова йшла про цілком низькокалорійних рецептах, то до їх числа не віднесеш. Обсмажений з великою кількістю масла кабачок, в доповненні начинки з м'ясного фаршу з ароматними прянощами, стане вашим фаворитом серед гарячих закусок цього літа.
Інгредієнти:
великий кабачок - 1 шт.;
борошно - 85 м;
газована вода або пиво - 150 г;
м'ясний фарш - 230 г;
сушений розмарин - щіпка;
часникові зубки - 2 шт.;
копчена паприка - 1 ч. ложка.
Приготування
Поки масло нагрівається в чашу мультиварки на «Випікання», наріжте кабачок великими кружечками і виріжте насіння, перетворюючи кожен кружечок в кільце. Приготуйте легкий кляр з газованої води і борошна. Для м'ясної начинки необхідно з'єднати фарш (курячий або яловичий) з копченої паприкою, нарізаним розмарином і подрібненим часником. Начинку викладаємо в отвір кабачкового шматочки і розрівнюємо, на манер котлетки. Занурюємо кабачок в кляр, даємо надлишків стекти. Обсмажуємо фаршировані кабачки в мультиварці до зарум'янювання прямо в чаші пристрою.
Інгредієнти:
кабачки (середнього розміру) - 4 шт.;
баклажан (великий) - 1 шт.;
фіолетовий цибулю - 70 г;
солодкий перець 90 г;
часникові зубки - 2 шт.;
зелень петрушки;
хлібна крихта - 112 г;
тертий пармезан - 50 г;
томатне пюре - 90 мл
Приготування
Розділивши кабачки на дві половини, витягаємо з кожної насіння, дрібно нарізаємо їх і пасеруємо на розігрітій олії з м'якоттю баклажанів, перцем і цибулею на «Випікання». Режим не перемикаємо, овочеву начинку змішуємо з томатним пюре, розкладаємо по кабачковым лодочкам і посипаємо хлібної крихтою з сиром. Повертаємо блюдо назад в чашу і готуємо протягом години. У фіналі залишається лише додати зелень петрушки.
Як приготувати фаршировані кабачки з куркою?
Інгредієнти:
Приготування
Поки мультиварка розігрівається на «Випікання», займемося підготовкою самих кабачків і начинки для них. Кабачки розрізаємо уздовж, навпіл, а з допомогою ложки виймаємо з плоду насіння і частину м'якоті так, щоб на виході отримати подібність овочевого каное. Коли кабачки готові, беремося за куру, її слід подрібнити і обсмажити, а потім змішати з крем-сиром і нарізаним перцем. Отриману пасту розподіляємо в порожнині кабачкового каное і викладаємо овочі в каструлю. На таймері виставляємо годину, а через 2/3 часу посипаємо верхівку страви порцією твердого сиру.
Кабачки, фаршировані сиром і часником
Інгредієнти:
Приготування
Розрізавши кабачки на рівні половинки, витягаємо з кожної насіння і частину м'якоті. За допомогою блендера збиваємо всі види сирів в однорідну пасту, яку за смаком доповнюємо зеленню кропу і розтертим з морською сіллю часником. Наповнюємо сиром порожнини в овочах і ставимо все готуватися 50 хвилин на «Випікання».
Це блюдо і так досить низькокалорійне, але якщо ви хочете зробити його ще корисніше, то приготуйте фаршировані кабачки в мультиварці на пару, розмістивши кабачкові човники на решітці пароварки поверх чаші з водою. Приготування у відповідному режимі займе лише півгодини.
Кабачки, фаршировані м'ясним фаршем в клярі
Якщо раніше мова йшла про цілком низькокалорійних рецептах, то до їх числа не віднесеш. Обсмажений з великою кількістю масла кабачок, в доповненні начинки з м'ясного фаршу з ароматними прянощами, стане вашим фаворитом серед гарячих закусок цього літа.
Інгредієнти:
Приготування
Поки масло нагрівається в чашу мультиварки на «Випікання», наріжте кабачок великими кружечками і виріжте насіння, перетворюючи кожен кружечок в кільце. Приготуйте легкий кляр з газованої води і борошна. Для м'ясної начинки необхідно з'єднати фарш (курячий або яловичий) з копченої паприкою, нарізаним розмарином і подрібненим часником. Начинку викладаємо в отвір кабачкового шматочки і розрівнюємо, на манер котлетки. Занурюємо кабачок в кляр, даємо надлишків стекти. Обсмажуємо фаршировані кабачки в мультиварці до зарум'янювання прямо в чаші пристрою.
Кабачки, фаршировані овочами
Інгредієнти:
Приготування
Розділивши кабачки на дві половини, витягаємо з кожної насіння, дрібно нарізаємо їх і пасеруємо на розігрітій олії з м'якоттю баклажанів, перцем і цибулею на «Випікання». Режим не перемикаємо, овочеву начинку змішуємо з томатним пюре, розкладаємо по кабачковым лодочкам і посипаємо хлібної крихтою з сиром. Повертаємо блюдо назад в чашу і готуємо протягом години. У фіналі залишається лише додати зелень петрушки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як посмажити кабачки з часником на сковороді?
Експрес-рецепт овочевої закуски, популярною під час сезону молодих кабачків! З часником обсмажені кабачки набувають пікантну гостроту і насичений
Кабачки з часником
Кабачки з часником можуть бути приготовлені у вигляді основного блюда, закуски або бутербродів, в будь-якому випадку вони стануть прикрасою столу і
Кабачки з фаршем в духовці
Фаршировані кабачки є одним з найпопулярніших страв у багатьох будинках. Особливо вони смачні в духовці з фаршем. Така закуска відмінно підійде і для
Кабачки, запечені в духовці
Кабачок - це диетичний і смачний овоч, який чудово підходить для запікання в духовці. І сьогодні ми познайомимо вас з цікавими і оригінальними
Кабачки з м'ясом
Кабачки, мають нейтральний смак, поєднуються з багатьма інгредієнтами. Але найчастіше їх готують з м'ясом. Ось про цих цікавих варіантах створення
Кабачки, фаршировані овочами
З кабачків можна зробити безліч смачних і цікавих страв. Одним з найпопулярніших страв є фаршировані кабачки. І сьогодні ми розповімо, як їх