» » Фаршировані кабачки в мультиварці

Фаршировані кабачки в мультиварці

Фаршировані кабачки в мультиварці
Ми вже відкрили сезон літніх рецептів і не раз розповідали про те, яким чином можна приготувати один з головних овочів цієї пори року – кабачок. Тепер, аналогові кабачкові рецепти будемо втілювати в життя з допомогою поширеного кухонного гаджета – мультиварки.

Як приготувати фаршировані кабачки з куркою?


Інгредієнти:

  • кабачки - 750 г;

  • курятина - 230 г;

  • крем-сир - 35 г;

  • суміш твердих сирів - 60 г;

  • перець халапеньо - за смаком.


  • Приготування
    Поки мультиварка розігрівається на «Випікання», займемося підготовкою самих кабачків і начинки для них. Кабачки розрізаємо уздовж, навпіл, а з допомогою ложки виймаємо з плоду насіння і частину м'якоті так, щоб на виході отримати подібність овочевого каное. Коли кабачки готові, беремося за куру, її слід подрібнити і обсмажити, а потім змішати з крем-сиром і нарізаним перцем. Отриману пасту розподіляємо в порожнині кабачкового каное і викладаємо овочі в каструлю. На таймері виставляємо годину, а через 2/3 часу посипаємо верхівку страви порцією твердого сиру.

    Кабачки, фаршировані сиром і часником


    Інгредієнти:

  • кабачки (середнього розміру) - 2 шт.;

  • рікотта або сир - 110 г;

  • твердий сир - 45 г;

  • часникові зубки - 3 шт.;

  • крем-сир - 60 г;

  • зелень кропу.


  • Приготування
    Розрізавши кабачки на рівні половинки, витягаємо з кожної насіння і частину м'якоті. За допомогою блендера збиваємо всі види сирів в однорідну пасту, яку за смаком доповнюємо зеленню кропу і розтертим з морською сіллю часником. Наповнюємо сиром порожнини в овочах і ставимо все готуватися 50 хвилин на «Випікання».
    Це блюдо і так досить низькокалорійне, але якщо ви хочете зробити його ще корисніше, то приготуйте фаршировані кабачки в мультиварці на пару, розмістивши кабачкові човники на решітці пароварки поверх чаші з водою. Приготування у відповідному режимі займе лише півгодини.

    Кабачки, фаршировані м'ясним фаршем в клярі


    Якщо раніше мова йшла про цілком низькокалорійних рецептах, то до їх числа не віднесеш. Обсмажений з великою кількістю масла кабачок, в доповненні начинки з м'ясного фаршу з ароматними прянощами, стане вашим фаворитом серед гарячих закусок цього літа.
    Інгредієнти:

  • великий кабачок - 1 шт.;

  • борошно - 85 м;

  • газована вода або пиво - 150 г;

  • м'ясний фарш - 230 г;

  • сушений розмарин - щіпка;

  • часникові зубки - 2 шт.;

  • копчена паприка - 1 ч. ложка.


  • Приготування
    Поки масло нагрівається в чашу мультиварки на «Випікання», наріжте кабачок великими кружечками і виріжте насіння, перетворюючи кожен кружечок в кільце. Приготуйте легкий кляр з газованої води і борошна. Для м'ясної начинки необхідно з'єднати фарш (курячий або яловичий) з копченої паприкою, нарізаним розмарином і подрібненим часником. Начинку викладаємо в отвір кабачкового шматочки і розрівнюємо, на манер котлетки. Занурюємо кабачок в кляр, даємо надлишків стекти. Обсмажуємо фаршировані кабачки в мультиварці до зарум'янювання прямо в чаші пристрою.

    Кабачки, фаршировані овочами


    Інгредієнти:

  • кабачки (середнього розміру) - 4 шт.;

  • баклажан (великий) - 1 шт.;

  • фіолетовий цибулю - 70 г;

  • солодкий перець 90 г;

  • часникові зубки - 2 шт.;

  • зелень петрушки;

  • хлібна крихта - 112 г;
  • Фаршировані кабачки в мультиварці

  • тертий пармезан - 50 г;

  • томатне пюре - 90 мл


  • Приготування
    Розділивши кабачки на дві половини, витягаємо з кожної насіння, дрібно нарізаємо їх і пасеруємо на розігрітій олії з м'якоттю баклажанів, перцем і цибулею на «Випікання». Режим не перемикаємо, овочеву начинку змішуємо з томатним пюре, розкладаємо по кабачковым лодочкам і посипаємо хлібної крихтою з сиром. Повертаємо блюдо назад в чашу і готуємо протягом години. У фіналі залишається лише додати зелень петрушки.
    Додав: admin | 21-06-2015, 15:59
    Переглядів: 800