Помідори в клярі
Томати в клярі можуть стати вашим новим фаворитом серед гарячих закусок. Проста в приготуванні і дуже дешева, ця закуска здивує вас своїм приємним смаком.
Інгредієнти:
томати - 4 шт.;
борошно - 1 ст.;
яйця - 2 шт.;
молоко - 2 ст. ложки;
хлібна паніровка - 1 ст.;
рослинне масло - 1/2 ст.;
майонез - 2 ст. ложки;
тертий твердий сир - 1 ст.;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Томати для смаження слід вибирати трохи більш щільні, так як м'які соковиті плоди можуть просто перетворитися на кашу під час смаження.
Отже, промиті і обсушені плоди нарізаємо кільцями товщиною в півсантиметра. В одну миску насипаємо борошно, у другу - хлібну паніровку, а в третій молоко збиваємо з яйцями, сіллю і перцем.
У сковороді розігріваємо рослинне масло. Шматочки томатів спершу обвалюємо в борошні, потім занурюємо в яєчно-молочну суміш і обвалюємо в сухарях наостанок. Обсмажуємо томати на розігрітій олії до золотистої скоринки, а надлишки жиру вбираємо, виклавши томати на паперовий рушник.
Змішуємо тертий твердий сир з майонезом, розподіляємо отриману масу по поверхні одного томату і накриваємо його шматочком іншого. Складаємо помідорний "сендвіч" зубочисткою.
Інгредієнти:
борошно - 1 ст.;
молоко - 1/2 ст.;
яйце - 1 шт.;
вода - 2 ст. ложки;
хлібна паніровка - 1 ст.;
сіль, перець - за смаком;
рослинна олія;
томати черрі.
Приготування
Томати черрі занурюємо в молоко, потім посипаємо борошном і знову занурюємо у збите з водою, сіллю і перцем яйце. Обвалюємо томати в сухарях, намагаючись струсити надлишки. У фритюрі розігріваємо рослинне масло й обсмажуємо в ньому плоди до золотистого кольору, після чого вбираємо надлишки жиру з допомогою паперової серветки і відразу ж подаємо страву до столу.
Інгредієнти:
томати - 4 шт.;
сіль, перець - за смаком;
часник сушений - 1/2 ч. ложки;
твердий сир - 150 г;
сметана -2 ст. ложки;
мука - 4 ст. ложки;
яйце - 2 шт.;
рослинне масло - для смаження.
Приготування
Помідори очищаємо від шкірки і нарізаємо товстими кільцями. Обвалюємо шматочки в підсоленій борошні. З сметани, сиру, яєць, солі, перцю і часнику готуємо сирний кляр. Занурюємо обсипані борошном томати в сирний кляр і обсмажуємо їх на сковороді на розігрітому рослинному маслі. Подаємо закуску гарячою в компанії з улюбленим соусом. Приємного апетиту!
Смажені помідори в клярі
Інгредієнти:
Приготування
Томати для смаження слід вибирати трохи більш щільні, так як м'які соковиті плоди можуть просто перетворитися на кашу під час смаження.
Отже, промиті і обсушені плоди нарізаємо кільцями товщиною в півсантиметра. В одну миску насипаємо борошно, у другу - хлібну паніровку, а в третій молоко збиваємо з яйцями, сіллю і перцем.
У сковороді розігріваємо рослинне масло. Шматочки томатів спершу обвалюємо в борошні, потім занурюємо в яєчно-молочну суміш і обвалюємо в сухарях наостанок. Обсмажуємо томати на розігрітій олії до золотистої скоринки, а надлишки жиру вбираємо, виклавши томати на паперовий рушник.
Змішуємо тертий твердий сир з майонезом, розподіляємо отриману масу по поверхні одного томату і накриваємо його шматочком іншого. Складаємо помідорний "сендвіч" зубочисткою.
Помідори черрі в клярі - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Томати черрі занурюємо в молоко, потім посипаємо борошном і знову занурюємо у збите з водою, сіллю і перцем яйце. Обвалюємо томати в сухарях, намагаючись струсити надлишки. У фритюрі розігріваємо рослинне масло й обсмажуємо в ньому плоди до золотистого кольору, після чого вбираємо надлишки жиру з допомогою паперової серветки і відразу ж подаємо страву до столу.
Смажені помідори в сирному клярі - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Помідори очищаємо від шкірки і нарізаємо товстими кільцями. Обвалюємо шматочки в підсоленій борошні. З сметани, сиру, яєць, солі, перцю і часнику готуємо сирний кляр. Занурюємо обсипані борошном томати в сирний кляр і обсмажуємо їх на сковороді на розігрітому рослинному маслі. Подаємо закуску гарячою в компанії з улюбленим соусом. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Відбивні з помідорами
Відбивні - універсальне блюдо, яке можна приготувати на швидку руку, як на звичайний вечеря, так і до святкового столу. Однак, трапляється, що
Смажені кабачки
З кабачка можна зробити багато різних і ароматних страв, будь то закуски або основні страви. Але сьогодні мова піде про смажені кабачки. У нашій
Смажені кальмари в клярі
Вирішили теплим літнім вечірком попити холодненького пива? Що будете робити з закускою? Знову покупні чіпси або сухарі? Скажіть «ні» цим шкідливим
Цибульні кільця в клярі
Цибульні кільця - традиційна закуска англійських пабів, яка поступово стала популярна у всьому світі. Приготований в хрусткому і ніжному клярі,
Сирні палички - рецепт
Сирні палички можуть бути не тільки смачною закускою до пива, але і самостійною стравою. Найпоширеніший рецепт сирних паличок - смажені в
Помідори в сирному клярі
Жоден святковий стіл не обходиться без різноманітних закусок. Якщо ви в черговий раз ламаєте голову, що б такого приготувати, спробуйте помідори в