Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Помідори в клярі

Помідори в клярі

17-03-2015, 15:37
2 150
Помідори в клярі
Томати в клярі можуть стати вашим новим фаворитом серед гарячих закусок. Проста в приготуванні і дуже дешева, ця закуска здивує вас своїм приємним смаком.

Смажені помідори в клярі


Інгредієнти:

  • томати - 4 шт.;

  • борошно - 1 ст.;

  • яйця - 2 шт.;

  • молоко - 2 ст. ложки;

  • хлібна паніровка - 1 ст.;

  • рослинне масло - 1/2 ст.;

  • майонез - 2 ст. ложки;

  • тертий твердий сир - 1 ст.;

  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Томати для смаження слід вибирати трохи більш щільні, так як м'які соковиті плоди можуть просто перетворитися на кашу під час смаження.
    Отже, промиті і обсушені плоди нарізаємо кільцями товщиною в півсантиметра. В одну миску насипаємо борошно, у другу - хлібну паніровку, а в третій молоко збиваємо з яйцями, сіллю і перцем.
    У сковороді розігріваємо рослинне масло. Шматочки томатів спершу обвалюємо в борошні, потім занурюємо в яєчно-молочну суміш і обвалюємо в сухарях наостанок. Обсмажуємо томати на розігрітій олії до золотистої скоринки, а надлишки жиру вбираємо, виклавши томати на паперовий рушник.
    Змішуємо тертий твердий сир з майонезом, розподіляємо отриману масу по поверхні одного томату і накриваємо його шматочком іншого. Складаємо помідорний "сендвіч" зубочисткою.

    Помідори черрі в клярі - рецепт


    Інгредієнти:

  • борошно - 1 ст.;

  • молоко - 1/2 ст.;

  • яйце - 1 шт.;

  • вода - 2 ст. ложки;

  • хлібна паніровка - 1 ст.;

  • сіль, перець - за смаком;

  • рослинна олія;

  • томати черрі.


  • Приготування
    Томати черрі занурюємо в молоко, потім посипаємо борошном і знову занурюємо у збите з водою, сіллю і перцем яйце. Обвалюємо томати в сухарях, намагаючись струсити надлишки. У фритюрі розігріваємо рослинне масло й обсмажуємо в ньому плоди до золотистого кольору, після чого вбираємо надлишки жиру з допомогою паперової серветки і відразу ж подаємо страву до столу.

    Смажені помідори в сирному клярі - рецепт


    Інгредієнти:

  • томати - 4 шт.;

  • сіль, перець - за смаком;

  • часник сушений - 1/2 ч. ложки;

  • твердий сир - 150 г;

  • сметана -2 ст. ложки;
    Помідори в клярі

  • мука - 4 ст. ложки;

  • яйце - 2 шт.;

  • рослинне масло - для смаження.


  • Приготування
    Помідори очищаємо від шкірки і нарізаємо товстими кільцями. Обвалюємо шматочки в підсоленій борошні. З сметани, сиру, яєць, солі, перцю і часнику готуємо сирний кляр. Занурюємо обсипані борошном томати в сирний кляр і обсмажуємо їх на сковороді на розігрітому рослинному маслі. Подаємо закуску гарячою в компанії з улюбленим соусом. Приємного апетиту!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Відбивні з помідорами
    Відбивні з помідорами
    Відбивні - універсальне блюдо, яке можна приготувати на швидку руку, як на звичайний вечеря, так і до святкового столу. Однак, трапляється, що
    Смажені кабачки
    Смажені кабачки
    З кабачка можна зробити багато різних і ароматних страв, будь то закуски або основні страви. Але сьогодні мова піде про смажені кабачки. У нашій
    Смажені кальмари в клярі
    Смажені кальмари в клярі
    Вирішили теплим літнім вечірком попити холодненького пива? Що будете робити з закускою? Знову покупні чіпси або сухарі? Скажіть «ні» цим шкідливим
    Цибульні кільця в клярі
    Цибульні кільця в клярі
    Цибульні кільця - традиційна закуска англійських пабів, яка поступово стала популярна у всьому світі. Приготований в хрусткому і ніжному клярі,
    Сирні палички - рецепт
    Сирні палички - рецепт
    Сирні палички можуть бути не тільки смачною закускою до пива, але і самостійною стравою. Найпоширеніший рецепт сирних паличок - смажені в
    Помідори в сирному клярі
    Помідори в сирному клярі
    Жоден святковий стіл не обходиться без різноманітних закусок. Якщо ви в черговий раз ламаєте голову, що б такого приготувати, спробуйте помідори в