Домашня варена ковбаса - рецепт

Приготування домашньої ковбаси вареної дає великий простір для творчості і фантазії. Її можна зробити з будь-якого м'яса, використовувати різні добавки: гриби, сир, оливки і т. д. найголовніше - це ваше бажання навчитися ще чогось нового! Отже, давайте напад до розгляду рецепта вареної ковбаси.
Рецепт домашньої вареної ковбаси
Інгредієнти:
Приготування
Як же приготувати варену ковбасу в домашніх умовах? Все дуже просто. Для початку беремо м'ясо і сало і пропускаємо через м'ясорубку, або подрібнюємо у блендері на середній швидкості. У готовий фарш додаємо заздалегідь збитий яєчний білок, сіль, крохмаль (розведений в 1 ст. ложці молока) і спеції. Все ретельно перемішуємо. Потім акуратно вливаємо молоко і додаємо начинку: гриби, сир або маслини. Далі беремо звичайний поліетиленовий пакет або харчову плівку і викладаємо туди наш фарш. Акуратно надаємо йому форму ковбаси і щільно зав'язуємо. Для першого разу не робіть його занадто товстий, а то вона може не проваритися.
Для більшої надійності, рекомендуємо помістити його ще в один або навіть два пакета. Тепер будемо варити нашу ковбасу. Для цього беремо велику каструлю, наливаємо води і ставимо на сильний вогонь. Чекаємо, поки вона закипить, солимо, додаємо спеції за смаком і кладемо пакет з фаршем.

Експериментуйте, робіть домашню варену ковбасу по цьому рецепту з різних видів м'яса, з різними начинками і кожен раз дивуйте свою сім'ю кулінарними шедеврами. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат з ковбаси і огірків
Любите швидке і неймовірно смачні салатики? Тоді вам знадобляться рецепти салатів з огірком і ковбаскою. Всі інгредієнти знайдуться у вас в

Куряча ковбаса
Справжня куряча ковбаса - це відмінне доповнення до будь-якого сандвичу, або піці. Відтепер у вас не буде необхідності звертатися до магазинному

Домашня ковбаса з яловичини - рецепт
Багато хто з нас любить ковбасу, але купуючи її в магазині, ми не знаємо, з чого її роблять. А адже її можна приготувати в домашніх умовах, і ніякої

Ліверна ковбаса
Ліверна ковбаса - це смачний продукт, виготовлений із печінки, легенів, серця і нирок. І сьогодні ми розповімо, як її правильно зробити в домашніх

Ковбаса печінкова
Ковбаса - дуже смачний субпродукт, який ми регулярно купуємо в магазині. Але адже її досить просто можна зробити в домашніх умовах, а головне вона

Ковбаса в домашніх умовах
Останнім часом ми все частіше замислюємося про якості покупних продуктів, і висновки невтішні. Але так іноді хочеться побалувати себе і близьких