Мексиканські ковбаски
Чорізо – це невеликі гострі ковбаски, приготовані на основі свинини з великою кількістю спецій. Такі ковбаски надалі в'ялять і їдять просто так, або наповнюють фаршем спеціальну ковбасну оболонку і потім обсмажують. У нижченаведених рецептах ми навчимося готувати мексиканські ковбаски чорізо власноруч.
Для тих, хто не готовий морочитися з приготуванням в'яленої ковбаси ми рекомендуємо цей простий рецепт для фаршу чорізо, який можна зберігати замороженими в пергаменті і обсмажувати перед використанням.
Інгредієнти:
гострий перець чилі - 2 шт.;
перець халапеньо - 2 шт.;
часникові зубки - 3 шт.;
максиканский орегано - 2 ч. ложки;
кумин - 2 ч. ложки;
яблучний оцет - 115 мл;
сіль - 1 ст. ложка;
пучок зеленої цибулі;
свинячий фарш - 570 р.
Приготування
В ступі розітріть кумін з сіллю і часником. Додайте отриману пасту у фарш разом з орегано. Наріжте перець і зелень цибулі, відправте їх до м'яса і влийте яблучний оцет. Ретельно перемішавши свинячий фарш, розділіть його на рівні порції і викладіть на кожен шматок пергаменту. Сформуйте мексиканські ковбаски чорізо, краю пергаменту зафіксуйте, скрутивши в джгут. Зберігайте ковбаски в морозильній камері, перед використанням знімайте папір і нарізайте.
Перейдемо до автентичного рецептом сухої ковбаси чорізо, яку потім можна нарізати і подати на стіл в якості закуски. Для втілення в життя даної версії рецепта вам знадобиться не тільки спеціальна ковбасна оболонка, але і добре вентильоване приміщення, в якому буде підсихати продукт.
Інгредієнти:
свиняча вирізка - 23 кг;
свинячий жир - 820 г;
гострий перець - 2 ст. ложки;
мелена паприка - 1 ст. ложка;
часникові зубки - 4 шт.;
орегано - 1 ст. ложка;
кумін, коріандр - по 1 ч. ложці;
червоний винний оцет - 45 мл;
ковбасні оболонки.
Приготування
Свинячу м'якоть можна нарізати дрібно вручну або пропустити через м'ясорубку, але жир слід різати крупно, кубиками приблизно в сантиметр. Змішавши сало і м'ясо, додайте всі спеції із списку, а також пюрированные зубки часнику. Наповніть ковбасні оболонки готовою сумішшю. Найдовшу ковбасу перев'яжіть на ділянки поменше, довжиною 30 см, а потім наріжте, зберіть і зв'яжіть краю ковбаски разом, щоб отримати кільце. Стерильною голкою наколіть оболонку в декількох місцях для того, щоб ковбаса не лопнула при висиханні.
Залиште ковбаски чорізо підвішеними в сухому добре вентильованому приміщенні на пару тижнів, до тих пір, поки не втратить 30% від початкового ваги.
Мексиканські ковбаски своїми руками
Для тих, хто не готовий морочитися з приготуванням в'яленої ковбаси ми рекомендуємо цей простий рецепт для фаршу чорізо, який можна зберігати замороженими в пергаменті і обсмажувати перед використанням.
Інгредієнти:
Приготування
В ступі розітріть кумін з сіллю і часником. Додайте отриману пасту у фарш разом з орегано. Наріжте перець і зелень цибулі, відправте їх до м'яса і влийте яблучний оцет. Ретельно перемішавши свинячий фарш, розділіть його на рівні порції і викладіть на кожен шматок пергаменту. Сформуйте мексиканські ковбаски чорізо, краю пергаменту зафіксуйте, скрутивши в джгут. Зберігайте ковбаски в морозильній камері, перед використанням знімайте папір і нарізайте.
Мексиканські ковбаски чорізо – рецепт
Перейдемо до автентичного рецептом сухої ковбаси чорізо, яку потім можна нарізати і подати на стіл в якості закуски. Для втілення в життя даної версії рецепта вам знадобиться не тільки спеціальна ковбасна оболонка, але і добре вентильоване приміщення, в якому буде підсихати продукт.
Інгредієнти:
Приготування
Свинячу м'якоть можна нарізати дрібно вручну або пропустити через м'ясорубку, але жир слід різати крупно, кубиками приблизно в сантиметр. Змішавши сало і м'ясо, додайте всі спеції із списку, а також пюрированные зубки часнику. Наповніть ковбасні оболонки готовою сумішшю. Найдовшу ковбасу перев'яжіть на ділянки поменше, довжиною 30 см, а потім наріжте, зберіть і зв'яжіть краю ковбаски разом, щоб отримати кільце. Стерильною голкою наколіть оболонку в декількох місцях для того, щоб ковбаса не лопнула при висиханні.
Залиште ковбаски чорізо підвішеними в сухому добре вентильованому приміщенні на пару тижнів, до тих пір, поки не втратить 30% від початкового ваги.
Рекомендуємо добрі рецепти
Баварські ковбаски
Найкращим представником німецької кухні є баварські ковбаски, які можна без клопоту зробити самому на домашній кухні. Далі максимально детально
Ковбаса чорізо
Поринути в іспанську кулінарію допоможуть представлені далі докладні рецепти класичної ковбаси чорізо. Далі розповімо, як зробити цю чудову м'ясну
Люля-кебаб в домашніх умовах
Зазвичай традиційні кебаби обсмажують на мангалі, але якщо в останнього немає в розпорядженні або погода за вікном не дозволяє розпалити вугілля,
Печеня в духовці
Печеня - одне з найпростіших страв в приготуванні і улюблена багатьма. Ми пропонуємо вам різноманітні варіанти його створення в духовці. Вибирайте,
Ковбаски для смаження
Якщо вам хочеться чогось смачненького і необремительного, то просто посмажте ковбаски. Таке блюдо без сумніву, припаде до смаку всім членам родини, і
Ковбаса печінкова
Ковбаса - дуже смачний субпродукт, який ми регулярно купуємо в магазині. Але адже її досить просто можна зробити в домашніх умовах, а головне вона