Мексиканські ковбаски

Мексиканські ковбаски своїми руками
Для тих, хто не готовий морочитися з приготуванням в'яленої ковбаси ми рекомендуємо цей простий рецепт для фаршу чорізо, який можна зберігати замороженими в пергаменті і обсмажувати перед використанням.
Інгредієнти:
Приготування
В ступі розітріть кумін з сіллю і часником. Додайте отриману пасту у фарш разом з орегано. Наріжте перець і зелень цибулі, відправте їх до м'яса і влийте яблучний оцет. Ретельно перемішавши свинячий фарш, розділіть його на рівні порції і викладіть на кожен шматок пергаменту. Сформуйте мексиканські ковбаски чорізо, краю пергаменту зафіксуйте, скрутивши в джгут. Зберігайте ковбаски в морозильній камері, перед використанням знімайте папір і нарізайте.
Мексиканські ковбаски чорізо – рецепт
Перейдемо до автентичного рецептом сухої ковбаси чорізо, яку потім можна нарізати і подати на стіл в якості закуски. Для втілення в життя даної версії рецепта вам знадобиться не тільки спеціальна ковбасна оболонка, але і добре вентильоване приміщення, в якому буде підсихати продукт.
Інгредієнти:
Приготування
Свинячу м'якоть можна нарізати дрібно вручну або пропустити через м'ясорубку, але жир слід різати крупно,

Залиште ковбаски чорізо підвішеними в сухому добре вентильованому приміщенні на пару тижнів, до тих пір, поки не втратить 30% від початкового ваги.
Рекомендуємо добрі рецепти

Баварські ковбаски
Найкращим представником німецької кухні є баварські ковбаски, які можна без клопоту зробити самому на домашній кухні. Далі максимально детально

Ковбаса чорізо
Поринути в іспанську кулінарію допоможуть представлені далі докладні рецепти класичної ковбаси чорізо. Далі розповімо, як зробити цю чудову м'ясну

Люля-кебаб в домашніх умовах
Зазвичай традиційні кебаби обсмажують на мангалі, але якщо в останнього немає в розпорядженні або погода за вікном не дозволяє розпалити вугілля,

Печеня в духовці
Печеня - одне з найпростіших страв в приготуванні і улюблена багатьма. Ми пропонуємо вам різноманітні варіанти його створення в духовці. Вибирайте,

Ковбаски для смаження
Якщо вам хочеться чогось смачненького і необремительного, то просто посмажте ковбаски. Таке блюдо без сумніву, припаде до смаку всім членам родини, і

Ковбаса печінкова
Ковбаса - дуже смачний субпродукт, який ми регулярно купуємо в магазині. Але адже її досить просто можна зробити в домашніх умовах, а головне вона