Баварські ковбаски
Баварські ковбаски – найвідоміша страва німецької кухні, що без праці можна приготувати самостійно в домашніх умовах. А як правильно і швидко це зробити, ми вам зараз розповімо.
Інгредієнти:
м'якоть яловичини – 2 кг;
м'якоть свинини – 450 г;
цукор – 1 ст. ложка;
морська сіль велика – 1 ст. ложка;
гірчиця в насінні – 1 ст. ложка;
кислота аскорбінова – щіпка;
черева свиняча – 1 м.
Приготування
Першим ділом готуємо натуральну оболонку. Для цього свинячу череву натираємо сіллю, промиваємо, викладаємо в чашку, закриваємо кришкою і залишаємо на 30 хвилин. Після цього плівку знову промиваємо в холодній воді. М'якоть свинини і яловичини обробляємо, нарізаємо маленькими кубиками і прибираємо м'ясо в морозильну камеру на 30 хвилин. Далі перекручуємо все окремо через м'ясорубку. Тепер з'єднуємо в глибокій мисці м'ясо, всипаємо цукор, морську сіль, кидаємо насіння гірчиці і трохи аскорбінової кислоти. Ретельно перемішуємо і наповнюємо цієї масою підготовлену череву, випускаючи повітря і згортаючи приблизно через кожні 10 див. Коптимо ковбасу в коптильні при температурі 85 градусів приблизно 2 години, а потім остуджуємо, загортаємо ковбасу в пергамент і прибираємо в холодильник. Зберігати такий продукт можна не більше 2 тижнів.
Інгредієнти:
фарш яловичий – 500 г;
фарш свинячий – 500 г;
цибулина – 2 шт.;
мускатний горіх мелений – щіпка;
часник – 5 зубчиків;
білий хліб – 150 г;
свіжа петрушка – 1 пучок;
яйце – 1 шт.;
молоко – 150 мл;
спеції ;
яловича черева – 100 г;
смалець – 50 р.
Приготування
Для приготування баварських ковбасок білий хліб розмочуємо в молоці. Чистимо цибулину, дрібненько шаткуємо й пасеруємо до золотистого кольору на розтопленому салі. Часник чистимо, видавлюємо через прес, а петрушку дрібно рубаємо. Тепер з'єднуємо у великій мисці свинячий і яловичий фарш, додаємо розмочений хліб, цибуля, часник, зелень і вводимо яйце. Все перемішуємо, заправляємо спеціями за смаком і кидаємо мускатний горіх. Натуральну оболонку чистимо, промиваємо і наповнюємо приготовленої м'ясної масою. Далі перев'язуємо ковбаски через 10 див., проколюємо кожну ковбаску в кількох місцях голкою і опускають на 10 хвилин в окріп. Після цього викладаємо їх на змащене маслом деко і запікаємо 25 хвилин в розігрітій духовці.
Рецепт приготування баварських ковбас
Інгредієнти:
Приготування
Першим ділом готуємо натуральну оболонку. Для цього свинячу череву натираємо сіллю, промиваємо, викладаємо в чашку, закриваємо кришкою і залишаємо на 30 хвилин. Після цього плівку знову промиваємо в холодній воді. М'якоть свинини і яловичини обробляємо, нарізаємо маленькими кубиками і прибираємо м'ясо в морозильну камеру на 30 хвилин. Далі перекручуємо все окремо через м'ясорубку. Тепер з'єднуємо в глибокій мисці м'ясо, всипаємо цукор, морську сіль, кидаємо насіння гірчиці і трохи аскорбінової кислоти. Ретельно перемішуємо і наповнюємо цієї масою підготовлену череву, випускаючи повітря і згортаючи приблизно через кожні 10 див. Коптимо ковбасу в коптильні при температурі 85 градусів приблизно 2 години, а потім остуджуємо, загортаємо ковбасу в пергамент і прибираємо в холодильник. Зберігати такий продукт можна не більше 2 тижнів.
Рецепт домашніх баварських ковбасок
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування баварських ковбасок білий хліб розмочуємо в молоці. Чистимо цибулину, дрібненько шаткуємо й пасеруємо до золотистого кольору на розтопленому салі. Часник чистимо, видавлюємо через прес, а петрушку дрібно рубаємо. Тепер з'єднуємо у великій мисці свинячий і яловичий фарш, додаємо розмочений хліб, цибуля, часник, зелень і вводимо яйце. Все перемішуємо, заправляємо спеціями за смаком і кидаємо мускатний горіх. Натуральну оболонку чистимо, промиваємо і наповнюємо приготовленої м'ясної масою. Далі перев'язуємо ковбаски через 10 див., проколюємо кожну ковбаску в кількох місцях голкою і опускають на 10 хвилин в окріп. Після цього викладаємо їх на змащене маслом деко і запікаємо 25 хвилин в розігрітій духовці.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати свинячий шніцель?
Урізноманітнити своє повсякденне меню цікавими і не витратними стравами досить просто. Пропонуємо звернутися до німецької кулінарії і приготувати
Мексиканські ковбаски
Мексиканська кухня славиться своїми неповторними ковбаски чорізо. Пропонуємо створити цей чудовий продукт самостійно, на домашній кухні. Далі
Домашні ковбаски в кишці на м'ясорубці - рецепт
Сьогодні, напевно, кожен замислювався про якість ковбаси, купуючи готовий продукт в магазині. Щоб не виникало подібних сумнівів пропонуємо зробити
Рецепт м'ясного рулету
Це неймовірне, красиве блюдо можна назвати шедевром кулінарії. Пропонуємо вразити ваших гостей гарним і оригінальним в оформленні, м'ясних рулетом.
Ковбаса печінкова
Ковбаса - дуже смачний субпродукт, який ми регулярно купуємо в магазині. Але адже її досить просто можна зробити в домашніх умовах, а головне вона
Котлети з баранини
Котлети - це смачне блюдо російської кухні. Вони можуть бути і овочевими, рибними і м'ясними. І сьогодні мова піде про дивовижних котлетки з