» » Як приготувати свинячий шніцель?

Як приготувати свинячий шніцель?

Як приготувати свинячий шніцель?
Шніцель – м'ясне блюдо австрійської кухні, що представляє собою тонку відбивну, без кісток в клярі і обсмажену в розпеченому маслі. Така страва чудово підійде для романтичної та святкового вечері.

Як приготувати шніцель зі свинини на сковороді?


Інгредієнти:

  • вирізка свиняча – 400 г;

  • борошно – 60 г;

  • масло рослинне – 100 мл;

  • спеції .


  • Приготування
    М'ясо заздалегідь розморожуємо, очищаємо від плівок, промиваємо й обсушуємо за допомогою рушника. Потім розрізаємо свинину поперек волокон на кілька пластів. Кожен скибочку накриваємо харчовою плівкою і злегка відбиваємо кухонним молотком. Підготовлене м'ясо витираємо з усіх боків паперовим рушником. У пиалку висипаємо борошно і обвалюємо шніцелі. У сковороду наливаємо олію і розжарюємо його кілька хвилин. Потім викладаємо м'ясо і обсмажуємо по 5 хвилин з кожної сторони. За кілька хвилин до закінчення смаження підсолюємо шніцелі за смаком.

    Рецепт шніцеля зі свинини в духовці


    Інгредієнти:

  • свиняча вирізка – 600 г;

  • майонез – 4 ст. ложки;

  • олія рослинна.


  • Для панірування:

  • яйце – 1 шт.;

  • борошно – 3 ст. ложки;

  • сіль – 1 ч. ложка.


  • Приготування
    М'ясо промиваємо, обсушуємо й розрізаємо на пласти товщиною близько 2 сантиметрів. Потім накриваємо плівкою і злегка відбиваємо. Після промазуємо кожен шматочок майонезом і прибираємо на 30 хвилин у холодильник. Для панірування змішуємо в мисці борошно з сіллю, а в іншій мисці збиваємо яйце. Замариновані шніцелі вмочаємо спочатку в борошняної суміші, а потім в яєчної і викладаємо на деко, промазанный маслом. Відправляємо блюдо в духовку і випікаємо при температурі 200 градусів. Готовий шніцель виходить неймовірно ніжним, соковитим і дивовижно смачним. Подаємо його гарячим з будь-яким гарніром і свіжим салатом.

    Рубаний шніцель зі свинини


    Інгредієнти:

  • цибулина – 1 шт.;

  • свинина – 700 г;

  • яйце – 2 шт.;

  • спеції;

  • масло рослинне – 100 мл


  • Приготування
    Отже, для приготування шніцеля свинину заздалегідь дістаємо з холодильника і розморожуємо. Після цього ретельно промиваємо м'ясо обсушуємо. Далі свинину нарізаємо дрібними кубиками, викладаємо в глибоку миску і підсолюємо за смаком. Потім додаємо сирі курячі яйця і цибулю, очищений і дрібно нашатковану. Гарненько вимішуємо все ложкою, формуємо рівні шніцелі і викладаємо їх на розігріту з маслом сковороду. Обсмажуємо шніцель по 5 хвилин з кожного боку і відразу ж подаємо до столу з будь-яким розсипчастим гарніром на ваш розсуд.

    Шніцель зі свинини в мультиварці


    Інгредієнти:

  • шніцель свинячий – 2 шт.;

  • спеції;

  • олія рослинна.


  • Для панірування:

  • яйце – 1 шт.;

  • борошно – 1 ст. ложка;

  • молоко – 2 ст. ложки;

  • сухарі мелені;

  • сир – 50 р.


  • Приготування
    Шніцелі ретельно промиваємо в проточній воді, обсушуємо на рушник, накриваємо плівкою і злегка відбиваємо молоточком. У глибокій мисці змішуємо молоко з яйцями, додаємо спеції і натираємо туди ж сир на дрібній
    Як приготувати свинячий шніцель?
    тертці. Тепер акуратно обвалюємо свинячі шматочки спочатку в яєчної паніровці, потім у борошні, в мелених сухарях і знову в сирі. При цьому стежте, щоб паніровка щільно пристала до м'яса. У ємності мультиварки наливаємо олію, розігріваємо його, викладаємо підготовлені шніцелі і обсмажуємо їх в режимі «Смаження» близько 3 хвилин. Потім акуратно відкриваємо кришку, перевертаємо їх на іншу сторону і доводимо до готовності. Після утворення золотистої рум'яної скоринки, викладаємо шніцелі на паперовий рушник і залишаємо на деякий час, для видалення надлишків жиру. Подаємо блюдо гарячим зі свіжим салатом, картоплею фрі і стиглими помідорами.
    Додав: admin | 31-01-2016, 16:37
    Переглядів: 652