Як приготувати свинячий шніцель?
Шніцель – м'ясне блюдо австрійської кухні, що представляє собою тонку відбивну, без кісток в клярі і обсмажену в розпеченому маслі. Така страва чудово підійде для романтичної та святкового вечері.
Інгредієнти:
вирізка свиняча – 400 г;
борошно – 60 г;
масло рослинне – 100 мл;
спеції .
Приготування
М'ясо заздалегідь розморожуємо, очищаємо від плівок, промиваємо й обсушуємо за допомогою рушника. Потім розрізаємо свинину поперек волокон на кілька пластів. Кожен скибочку накриваємо харчовою плівкою і злегка відбиваємо кухонним молотком. Підготовлене м'ясо витираємо з усіх боків паперовим рушником. У пиалку висипаємо борошно і обвалюємо шніцелі. У сковороду наливаємо олію і розжарюємо його кілька хвилин. Потім викладаємо м'ясо і обсмажуємо по 5 хвилин з кожної сторони. За кілька хвилин до закінчення смаження підсолюємо шніцелі за смаком.
Інгредієнти:
свиняча вирізка – 600 г;
майонез – 4 ст. ложки;
олія рослинна.
Для панірування:
яйце – 1 шт.;
борошно – 3 ст. ложки;
сіль – 1 ч. ложка.
Приготування
М'ясо промиваємо, обсушуємо й розрізаємо на пласти товщиною близько 2 сантиметрів. Потім накриваємо плівкою і злегка відбиваємо. Після промазуємо кожен шматочок майонезом і прибираємо на 30 хвилин у холодильник. Для панірування змішуємо в мисці борошно з сіллю, а в іншій мисці збиваємо яйце. Замариновані шніцелі вмочаємо спочатку в борошняної суміші, а потім в яєчної і викладаємо на деко, промазанный маслом. Відправляємо блюдо в духовку і випікаємо при температурі 200 градусів. Готовий шніцель виходить неймовірно ніжним, соковитим і дивовижно смачним. Подаємо його гарячим з будь-яким гарніром і свіжим салатом.
Інгредієнти:
цибулина – 1 шт.;
свинина – 700 г;
яйце – 2 шт.;
спеції;
масло рослинне – 100 мл
Приготування
Отже, для приготування шніцеля свинину заздалегідь дістаємо з холодильника і розморожуємо. Після цього ретельно промиваємо м'ясо обсушуємо. Далі свинину нарізаємо дрібними кубиками, викладаємо в глибоку миску і підсолюємо за смаком. Потім додаємо сирі курячі яйця і цибулю, очищений і дрібно нашатковану. Гарненько вимішуємо все ложкою, формуємо рівні шніцелі і викладаємо їх на розігріту з маслом сковороду. Обсмажуємо шніцель по 5 хвилин з кожного боку і відразу ж подаємо до столу з будь-яким розсипчастим гарніром на ваш розсуд.
Інгредієнти:
шніцель свинячий – 2 шт.;
спеції;
олія рослинна.
Для панірування:
яйце – 1 шт.;
борошно – 1 ст. ложка;
молоко – 2 ст. ложки;
сухарі мелені;
сир – 50 р.
Приготування
Шніцелі ретельно промиваємо в проточній воді, обсушуємо на рушник, накриваємо плівкою і злегка відбиваємо молоточком. У глибокій мисці змішуємо молоко з яйцями, додаємо спеції і натираємо туди ж сир на дрібній тертці. Тепер акуратно обвалюємо свинячі шматочки спочатку в яєчної паніровці, потім у борошні, в мелених сухарях і знову в сирі. При цьому стежте, щоб паніровка щільно пристала до м'яса. У ємності мультиварки наливаємо олію, розігріваємо його, викладаємо підготовлені шніцелі і обсмажуємо їх в режимі «Смаження» близько 3 хвилин. Потім акуратно відкриваємо кришку, перевертаємо їх на іншу сторону і доводимо до готовності. Після утворення золотистої рум'яної скоринки, викладаємо шніцелі на паперовий рушник і залишаємо на деякий час, для видалення надлишків жиру. Подаємо блюдо гарячим зі свіжим салатом, картоплею фрі і стиглими помідорами.
Як приготувати шніцель зі свинини на сковороді?
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо заздалегідь розморожуємо, очищаємо від плівок, промиваємо й обсушуємо за допомогою рушника. Потім розрізаємо свинину поперек волокон на кілька пластів. Кожен скибочку накриваємо харчовою плівкою і злегка відбиваємо кухонним молотком. Підготовлене м'ясо витираємо з усіх боків паперовим рушником. У пиалку висипаємо борошно і обвалюємо шніцелі. У сковороду наливаємо олію і розжарюємо його кілька хвилин. Потім викладаємо м'ясо і обсмажуємо по 5 хвилин з кожної сторони. За кілька хвилин до закінчення смаження підсолюємо шніцелі за смаком.
Рецепт шніцеля зі свинини в духовці
Інгредієнти:
Для панірування:
Приготування
М'ясо промиваємо, обсушуємо й розрізаємо на пласти товщиною близько 2 сантиметрів. Потім накриваємо плівкою і злегка відбиваємо. Після промазуємо кожен шматочок майонезом і прибираємо на 30 хвилин у холодильник. Для панірування змішуємо в мисці борошно з сіллю, а в іншій мисці збиваємо яйце. Замариновані шніцелі вмочаємо спочатку в борошняної суміші, а потім в яєчної і викладаємо на деко, промазанный маслом. Відправляємо блюдо в духовку і випікаємо при температурі 200 градусів. Готовий шніцель виходить неймовірно ніжним, соковитим і дивовижно смачним. Подаємо його гарячим з будь-яким гарніром і свіжим салатом.
Рубаний шніцель зі свинини
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування шніцеля свинину заздалегідь дістаємо з холодильника і розморожуємо. Після цього ретельно промиваємо м'ясо обсушуємо. Далі свинину нарізаємо дрібними кубиками, викладаємо в глибоку миску і підсолюємо за смаком. Потім додаємо сирі курячі яйця і цибулю, очищений і дрібно нашатковану. Гарненько вимішуємо все ложкою, формуємо рівні шніцелі і викладаємо їх на розігріту з маслом сковороду. Обсмажуємо шніцель по 5 хвилин з кожного боку і відразу ж подаємо до столу з будь-яким розсипчастим гарніром на ваш розсуд.
Шніцель зі свинини в мультиварці
Інгредієнти:
Для панірування:
Приготування
Шніцелі ретельно промиваємо в проточній воді, обсушуємо на рушник, накриваємо плівкою і злегка відбиваємо молоточком. У глибокій мисці змішуємо молоко з яйцями, додаємо спеції і натираємо туди ж сир на дрібній тертці. Тепер акуратно обвалюємо свинячі шматочки спочатку в яєчної паніровці, потім у борошні, в мелених сухарях і знову в сирі. При цьому стежте, щоб паніровка щільно пристала до м'яса. У ємності мультиварки наливаємо олію, розігріваємо його, викладаємо підготовлені шніцелі і обсмажуємо їх в режимі «Смаження» близько 3 хвилин. Потім акуратно відкриваємо кришку, перевертаємо їх на іншу сторону і доводимо до готовності. Після утворення золотистої рум'яної скоринки, викладаємо шніцелі на паперовий рушник і залишаємо на деякий час, для видалення надлишків жиру. Подаємо блюдо гарячим зі свіжим салатом, картоплею фрі і стиглими помідорами.
Рекомендуємо добрі рецепти
Шніцель зі свинини на сковороді
Класика німецької кухні, м'ясної шніцель, чудово прижився на просторах і нашої країни. Це чудове блюдо з соковитою м'ясної вирізки, неодмінно
Шніцель - рецепт
Порадуйте рідних чудовим вечерею, приготувати дуже смачну страву з м'яса - шніцель. Це щедрий шматок м'яса в неймовірно хрусткій паніровці. Блюдо
Шніцель зі свинини в духовці - рецепт
Традиційно шніцель готують із свинячої вирізки в неймовірно хрусткій паніровці і обсмажують у великій кількості олії на сковороді. Відступати від
Як приготувати шніцель зі свинини на сковороді?
Чудове, ситне і апетитне блюдо зі свинини можна приготувати, використовуючи рекомендації, представлені далі. Пропонуємо посмажити чудовий шніцель,
Шніцель з курячої грудки
З курячої грудки готують багато смачних страв. Одним з таких є шніцель. Це чудове блюдо гідно головного місця у святковому меню, так як виглядає
Шніцель по-віденськи
Щницель по-віденськи - даний автрийское блюдо. Незважаючи на це воно відмінно прижилася в нашій країні, оскільки наші чоловіки просто закохані в