Шніцель - рецепт

Шніцель зі свинини в духовці - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Кожен шматок м'яса відправляємо під харчову плівку, відбиваємо, натираємо каррі і сіллю. Яйце збиваємо, додаючи тертий сир дрібно. Мочаємо відбивні в сирно-яєчну суміш, потім в сухарі і укладаємо на деко (його ми перш змащуємо маслом). Відправляємо на кожен шматок свинячої жир і запікаємо. Для цього вистачить 30 хвилин.
Шніцель курячий рецепт
Інгредієнти:
Філе відбиваємо кухонним молоточком, поклавши під харчову плівку. Посипаємо сіллю, перцем, надаємо овально-довгасту форму і відправляємо в злегка збите яйце. Після панирования в борошні починаємо смажити. Готові шніцелі викладаємо на тарілку, поливаємо соком лимона і посипаємо каперсами.
Шніцель - рецепт з фаршу
Інгредієнти:
Приготування
М'якоть свинини подрібнюємо в м'ясорубці. Приправляємо і солимо. Вливаємо молоко, перемішуємо. Набираємо масу в руки і починаємо відбивати об стіл. Така процедура потрібна для того, щоб фарш став еластичним.
Готуємо з яєць і ложки молока льєзон. Формуем кульку з фаршу, а потім розплющуємо його до коржі. Мочаємо кожну корж в льєзон і в сухарі, відправляємо на сковороду. При натисканні з готового шніцеля витікає прозорий сік.
Шніцель рублений - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Обмытое і зачищене м'ясо порубаємо ножем. Вносимо в нього сіль, перець, молоко, майоран і після перемішування формуем овальні котлети. Обережно переносимо їх у збите яйце і сухарі, перемішані з кропом. Обсмажуємо хвилин 10. Розкладаємо по тарілках, поливаючи кожен шніцель маслом.
Шніцель - класичний рецепт
Інгредієнти:

Приготування
Свинину обмиваємо, зачищаємо від сухожиль і нарізаємо у формі котлет, але без кістки. Сапкою відбиваємо кожен шматок, солимо, змочують у яйці, макаємо в сухарі і смажимо. Після появи яскравою скоринки на м'ясі сковороду переносимо в духовку хвилин на 5. При подачі на кожен шніцель кладемо шматочок лимона і посипаємо кропом.
Рекомендуємо добрі рецепти

Шніцель зі свинини на сковороді
Класика німецької кухні, м'ясної шніцель, чудово прижився на просторах і нашої країни. Це чудове блюдо з соковитою м'ясної вирізки, неодмінно

Як приготувати свинячий шніцель?
Урізноманітнити своє повсякденне меню цікавими і не витратними стравами досить просто. Пропонуємо звернутися до німецької кулінарії і приготувати

Курячий шніцель
Особливістю шніцеля є ніжне м'ясо і неймовірно ніжна паніровка. Приготувати це блюдо просто і досить не дорого, так як складу страви мінімальний.

Шніцель зі свинини в духовці - рецепт
Традиційно шніцель готують із свинячої вирізки в неймовірно хрусткій паніровці і обсмажують у великій кількості олії на сковороді. Відступати від

Як приготувати шніцель зі свинини на сковороді?
Чудове, ситне і апетитне блюдо зі свинини можна приготувати, використовуючи рекомендації, представлені далі. Пропонуємо посмажити чудовий шніцель,

Картопляний шніцель
Шніцель - це тонкий шматок свинини, телятини або іншого м'яса, запанированний в сухарях і обсмажений на рослинному маслі. У нашій статті ми