Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!

Шніцель - рецепт

31-01-2016, 13:24
1 138
Шніцель - рецепт
Сьогодні ми розглянемо кілька рецептів одного з найпопулярніших страв з м'яса — шніцеля. Він відноситься до австрійської кухні. Спочатку для нього використовувалася лише телятина, зараз же його роблять з різних видів м'яса і навіть з овочів.

Шніцель зі свинини в духовці - рецепт


Інгредієнти:

  • свинячі відбивні — 600 г;

  • свинячий жир — 60 г;

  • яйця — 2 шт.;

  • рослинна олія;

  • сухарі — 05 склянки;

  • каррі;

  • сир — 45-50 г;

  • сіль.


  • Приготування
    Кожен шматок м'яса відправляємо під харчову плівку, відбиваємо, натираємо каррі і сіллю. Яйце збиваємо, додаючи тертий сир дрібно. Мочаємо відбивні в сирно-яєчну суміш, потім в сухарі і укладаємо на деко (його ми перш змащуємо маслом). Відправляємо на кожен шматок свинячої жир і запікаємо. Для цього вистачить 30 хвилин.

    Шніцель курячий рецепт


    Інгредієнти:

  • куряче філе — 500-600 г;

  • яйця — 2 шт.;

  • сік лимона — третина ст. ложки;

  • каперси — 20-25 шт.;

  • сіль, перець;

  • борошно — 3 ст. ложки.


  • Філе відбиваємо кухонним молоточком, поклавши під харчову плівку. Посипаємо сіллю, перцем, надаємо овально-довгасту форму і відправляємо в злегка збите яйце. Після панирования в борошні починаємо смажити. Готові шніцелі викладаємо на тарілку, поливаємо соком лимона і посипаємо каперсами.

    Шніцель - рецепт з фаршу


    Інгредієнти:

  • м'якоть свинини — 550 г;

  • молоко — 110 мл;

  • спеції ;

  • яйця — 2 шт.:

  • подрібнені сухарі — 140 г;

  • сіль;

  • олія соняшникова.


  • Приготування
    М'якоть свинини подрібнюємо в м'ясорубці. Приправляємо і солимо. Вливаємо молоко, перемішуємо. Набираємо масу в руки і починаємо відбивати об стіл. Така процедура потрібна для того, щоб фарш став еластичним.
    Готуємо з яєць і ложки молока льєзон. Формуем кульку з фаршу, а потім розплющуємо його до коржі. Мочаємо кожну корж в льєзон і в сухарі, відправляємо на сковороду. При натисканні з готового шніцеля витікає прозорий сік.

    Шніцель рублений - рецепт


    Інгредієнти:

  • м'ясо — 370-400 г;

  • сухарі — третину склянки;

  • майоран;

  • яйця — 1 шт.;

  • олія;

  • кріп;

  • сіль, перець.


  • Приготування
    Обмытое і зачищене м'ясо порубаємо ножем. Вносимо в нього сіль, перець, молоко, майоран і після перемішування формуем овальні котлети. Обережно переносимо їх у збите яйце і сухарі, перемішані з кропом. Обсмажуємо хвилин 10. Розкладаємо по тарілках, поливаючи кожен шніцель маслом.

    Шніцель - класичний рецепт


    Інгредієнти:

  • свинина — 650 г;

  • яйця — 2 шт.;

  • сухарі — 05 склянки;

  • лимон — 05 шт.;
  • Шніцель - рецепт

  • олія рослинна;

  • кріп;

  • сіль.


  • Приготування
    Свинину обмиваємо, зачищаємо від сухожиль і нарізаємо у формі котлет, але без кістки. Сапкою відбиваємо кожен шматок, солимо, змочують у яйці, макаємо в сухарі і смажимо. Після появи яскравою скоринки на м'ясі сковороду переносимо в духовку хвилин на 5. При подачі на кожен шніцель кладемо шматочок лимона і посипаємо кропом.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Шніцель зі свинини на сковороді
    Шніцель зі свинини на сковороді
    Класика німецької кухні, м'ясної шніцель, чудово прижився на просторах і нашої країни. Це чудове блюдо з соковитою м'ясної вирізки, неодмінно
    Як приготувати свинячий шніцель?
    Як приготувати свинячий шніцель?
    Урізноманітнити своє повсякденне меню цікавими і не витратними стравами досить просто. Пропонуємо звернутися до німецької кулінарії і приготувати
    Курячий шніцель
    Курячий шніцель
    Особливістю шніцеля є ніжне м'ясо і неймовірно ніжна паніровка. Приготувати це блюдо просто і досить не дорого, так як складу страви мінімальний.
    Шніцель зі свинини в духовці - рецепт
    Шніцель зі свинини в духовці - рецепт
    Традиційно шніцель готують із свинячої вирізки в неймовірно хрусткій паніровці і обсмажують у великій кількості олії на сковороді. Відступати від
    Як приготувати шніцель зі свинини на сковороді?
    Як приготувати шніцель зі свинини на сковороді?
    Чудове, ситне і апетитне блюдо зі свинини можна приготувати, використовуючи рекомендації, представлені далі. Пропонуємо посмажити чудовий шніцель,
    Картопляний шніцель
    Картопляний шніцель
    Шніцель - це тонкий шматок свинини, телятини або іншого м'яса, запанированний в сухарях і обсмажений на рослинному маслі. У нашій статті ми