Шніцель - рецепт
Сьогодні ми розглянемо кілька рецептів одного з найпопулярніших страв з м'яса — шніцеля. Він відноситься до австрійської кухні. Спочатку для нього використовувалася лише телятина, зараз же його роблять з різних видів м'яса і навіть з овочів.
Інгредієнти:
свинячі відбивні — 600 г;
свинячий жир — 60 г;
яйця — 2 шт.;
рослинна олія;
сухарі — 05 склянки;
каррі;
сир — 45-50 г;
сіль.
Приготування
Кожен шматок м'яса відправляємо під харчову плівку, відбиваємо, натираємо каррі і сіллю. Яйце збиваємо, додаючи тертий сир дрібно. Мочаємо відбивні в сирно-яєчну суміш, потім в сухарі і укладаємо на деко (його ми перш змащуємо маслом). Відправляємо на кожен шматок свинячої жир і запікаємо. Для цього вистачить 30 хвилин.
Інгредієнти:
куряче філе — 500-600 г;
яйця — 2 шт.;
сік лимона — третина ст. ложки;
каперси — 20-25 шт.;
сіль, перець;
борошно — 3 ст. ложки.
Філе відбиваємо кухонним молоточком, поклавши під харчову плівку. Посипаємо сіллю, перцем, надаємо овально-довгасту форму і відправляємо в злегка збите яйце. Після панирования в борошні починаємо смажити. Готові шніцелі викладаємо на тарілку, поливаємо соком лимона і посипаємо каперсами.
Інгредієнти:
м'якоть свинини — 550 г;
молоко — 110 мл;
спеції ;
яйця — 2 шт.:
подрібнені сухарі — 140 г;
сіль;
олія соняшникова.
Приготування
М'якоть свинини подрібнюємо в м'ясорубці. Приправляємо і солимо. Вливаємо молоко, перемішуємо. Набираємо масу в руки і починаємо відбивати об стіл. Така процедура потрібна для того, щоб фарш став еластичним.
Готуємо з яєць і ложки молока льєзон. Формуем кульку з фаршу, а потім розплющуємо його до коржі. Мочаємо кожну корж в льєзон і в сухарі, відправляємо на сковороду. При натисканні з готового шніцеля витікає прозорий сік.
Інгредієнти:
м'ясо — 370-400 г;
сухарі — третину склянки;
майоран;
яйця — 1 шт.;
олія;
кріп;
сіль, перець.
Приготування
Обмытое і зачищене м'ясо порубаємо ножем. Вносимо в нього сіль, перець, молоко, майоран і після перемішування формуем овальні котлети. Обережно переносимо їх у збите яйце і сухарі, перемішані з кропом. Обсмажуємо хвилин 10. Розкладаємо по тарілках, поливаючи кожен шніцель маслом.
Інгредієнти:
свинина — 650 г;
яйця — 2 шт.;
сухарі — 05 склянки;
лимон — 05 шт.;
олія рослинна;
кріп;
сіль.
Приготування
Свинину обмиваємо, зачищаємо від сухожиль і нарізаємо у формі котлет, але без кістки. Сапкою відбиваємо кожен шматок, солимо, змочують у яйці, макаємо в сухарі і смажимо. Після появи яскравою скоринки на м'ясі сковороду переносимо в духовку хвилин на 5. При подачі на кожен шніцель кладемо шматочок лимона і посипаємо кропом.
Шніцель зі свинини в духовці - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Кожен шматок м'яса відправляємо під харчову плівку, відбиваємо, натираємо каррі і сіллю. Яйце збиваємо, додаючи тертий сир дрібно. Мочаємо відбивні в сирно-яєчну суміш, потім в сухарі і укладаємо на деко (його ми перш змащуємо маслом). Відправляємо на кожен шматок свинячої жир і запікаємо. Для цього вистачить 30 хвилин.
Шніцель курячий рецепт
Інгредієнти:
Філе відбиваємо кухонним молоточком, поклавши під харчову плівку. Посипаємо сіллю, перцем, надаємо овально-довгасту форму і відправляємо в злегка збите яйце. Після панирования в борошні починаємо смажити. Готові шніцелі викладаємо на тарілку, поливаємо соком лимона і посипаємо каперсами.
Шніцель - рецепт з фаршу
Інгредієнти:
Приготування
М'якоть свинини подрібнюємо в м'ясорубці. Приправляємо і солимо. Вливаємо молоко, перемішуємо. Набираємо масу в руки і починаємо відбивати об стіл. Така процедура потрібна для того, щоб фарш став еластичним.
Готуємо з яєць і ложки молока льєзон. Формуем кульку з фаршу, а потім розплющуємо його до коржі. Мочаємо кожну корж в льєзон і в сухарі, відправляємо на сковороду. При натисканні з готового шніцеля витікає прозорий сік.
Шніцель рублений - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Обмытое і зачищене м'ясо порубаємо ножем. Вносимо в нього сіль, перець, молоко, майоран і після перемішування формуем овальні котлети. Обережно переносимо їх у збите яйце і сухарі, перемішані з кропом. Обсмажуємо хвилин 10. Розкладаємо по тарілках, поливаючи кожен шніцель маслом.
Шніцель - класичний рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Свинину обмиваємо, зачищаємо від сухожиль і нарізаємо у формі котлет, але без кістки. Сапкою відбиваємо кожен шматок, солимо, змочують у яйці, макаємо в сухарі і смажимо. Після появи яскравою скоринки на м'ясі сковороду переносимо в духовку хвилин на 5. При подачі на кожен шніцель кладемо шматочок лимона і посипаємо кропом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Шніцель зі свинини на сковороді
Класика німецької кухні, м'ясної шніцель, чудово прижився на просторах і нашої країни. Це чудове блюдо з соковитою м'ясної вирізки, неодмінно
Як приготувати свинячий шніцель?
Урізноманітнити своє повсякденне меню цікавими і не витратними стравами досить просто. Пропонуємо звернутися до німецької кулінарії і приготувати
Курячий шніцель
Особливістю шніцеля є ніжне м'ясо і неймовірно ніжна паніровка. Приготувати це блюдо просто і досить не дорого, так як складу страви мінімальний.
Шніцель зі свинини в духовці - рецепт
Традиційно шніцель готують із свинячої вирізки в неймовірно хрусткій паніровці і обсмажують у великій кількості олії на сковороді. Відступати від
Як приготувати шніцель зі свинини на сковороді?
Чудове, ситне і апетитне блюдо зі свинини можна приготувати, використовуючи рекомендації, представлені далі. Пропонуємо посмажити чудовий шніцель,
Картопляний шніцель
Шніцель - це тонкий шматок свинини, телятини або іншого м'яса, запанированний в сухарях і обсмажений на рослинному маслі. У нашій статті ми