Курячий шніцель
Ніжне м'ясо з хрусткою паніровкою — відмінний вибір для всіх гурманів. Саме таким виходить шніцель з курятини. Робиться він традиційним для цих виробів способом з тією лише різницею, що часу для теплової обробки потрібно куди менше.
Пропонуємо вам дізнатися, як приготувати шніцель з курки, вибрати цікавий варіант і, повороживши на кухні, піднести його своїм рідним.
Інгредієнти:
куряча грудка — 900-950 г;
спеції мелені (коріандр, перець);
сіль;
яйця — 4 шт.;
сухарі — 5 ст. ложок;
олія рослинна.
Приготування
Курячу грудку ділимо на 2-3 частини. В процесі відбивання надаємо шматках овальний контур. Посипаємо сіллю, коріандром, перцем, розтираємо по їх поверхні. Вмочивши в яйцях, відправляємо в сухарі і відразу на сковороду. Смаження триває до появи рум'яної скоринки. Сухарі можна перемолоти з хліба в домашніх умовах або купити вже готові.
Інгредієнти:
куряче філе — 350-400 г;
кріп — 3 гілочки;
куркума ;
сіль;
яйця — 2 шт.;
сухарі;
рослинне масло.
Приготування
Куряче філе нарізаємо і, відбиваючи, робимо шматочки овальної форми. Рубаємо кріп і відправляємо його в піалу з сухарями. Туди ж вводимо куркуму і сіль. Потім по черзі кожен шніцель яєчної маси і сухарях. Смажимо, отримуючи у м'яса рум'яну скоринку.
Інгредієнти:
куряче філе — 670-700 г;
яйця — 3 шт.;
булочка — 250-270 г;
мелені спеції (карі, білий перець);
сіль морська;
рослинне масло.
Приготування
Куряче філе ріжемо на порційні шматки. Помістивши в пакет чи плівку, відбиваємо. Булочку позбавляємо від скоринки і нарізаємо найтоншої соломкою, довжина якої в межах 25 див. Відправляємо філе в яйця і соломку з булочки. Можна викласти паніровку у вигляді ялинки, щоб на поверхні шніцеля був гарний візерунок. Смажимо, отримуючи насичену скоринку.
Інгредієнти:
куряча грудка — 4 шт.;
молоко — 30-40 мл;
сухарі — 50-60 г;
сіль йодована;
яйця — 2 шт.;
каррі;
сир твердий — 45-50 р.
Приготування
Поливаємо курячу грудку молоком і залишаємо. Завдяки цьому вона стане соковитіше і смачніше. Ріжемо кожну грудку на шматки, а потім, відбиваючи молотком, надаємо овальну форму. Відправляємо ці шматки в яйця, сполучені з тертим сиром, каррі і сіллю, а потім в сухарі. Розподіляємо по листу і даємо провести в духовці 40 хвилин.
Пропонуємо вам дізнатися, як приготувати шніцель з курки, вибрати цікавий варіант і, повороживши на кухні, піднести його своїм рідним.
Шніцель курячий рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Курячу грудку ділимо на 2-3 частини. В процесі відбивання надаємо шматках овальний контур. Посипаємо сіллю, коріандром, перцем, розтираємо по їх поверхні. Вмочивши в яйцях, відправляємо в сухарі і відразу на сковороду. Смаження триває до появи рум'яної скоринки. Сухарі можна перемолоти з хліба в домашніх умовах або купити вже готові.
Курячий шніцель в паніровці
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе нарізаємо і, відбиваючи, робимо шматочки овальної форми. Рубаємо кріп і відправляємо його в піалу з сухарями. Туди ж вводимо куркуму і сіль. Потім по черзі кожен шніцель яєчної маси і сухарях. Смажимо, отримуючи у м'яса рум'яну скоринку.
Шніцель з курки по-міністерськи
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе ріжемо на порційні шматки. Помістивши в пакет чи плівку, відбиваємо. Булочку позбавляємо від скоринки і нарізаємо найтоншої соломкою, довжина якої в межах 25 див. Відправляємо філе в яйця і соломку з булочки. Можна викласти паніровку у вигляді ялинки, щоб на поверхні шніцеля був гарний візерунок. Смажимо, отримуючи насичену скоринку.
Курячий шніцель в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Поливаємо курячу грудку молоком і залишаємо. Завдяки цьому вона стане соковитіше і смачніше. Ріжемо кожну грудку на шматки, а потім, відбиваючи молотком, надаємо овальну форму. Відправляємо ці шматки в яйця, сполучені з тертим сиром, каррі і сіллю, а потім в сухарі. Розподіляємо по листу і даємо провести в духовці 40 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Шніцель зі свинини в духовці - рецепт
Традиційно шніцель готують із свинячої вирізки в неймовірно хрусткій паніровці і обсмажують у великій кількості олії на сковороді. Відступати від
Шніцель з курячої грудки
З курячої грудки готують багато смачних страв. Одним з таких є шніцель. Це чудове блюдо гідно головного місця у святковому меню, так як виглядає
Шніцель по-міністерськи
Урізноманітнити шніцель з курячого філе дуже просто. Приготуємо м'ясо по-міністерськи - в хлібних сухарях. Блюдо вийде неймовірно смачним, з хрусткою
Шніцель з грибами
Шніцель - улюблене багатьма блюдо, яке готується з товстого шматка м'яса, обсмаженого в панірувальних сухарях. Є безліч варіантів приготування
Картопляний шніцель
Шніцель - це тонкий шматок свинини, телятини або іншого м'яса, запанированний в сухарях і обсмажений на рослинному маслі. У нашій статті ми
Шніцель по-віденськи
Щницель по-віденськи - даний автрийское блюдо. Незважаючи на це воно відмінно прижилася в нашій країні, оскільки наші чоловіки просто закохані в