Шніцель зі свинини на сковороді
Шніцелі перекочували в нашу кулінарію з німецької кухні. Це блюдо передбачає соковитий кусень м'ясної вирізки, пожаренный неодмінно в паніровці, так як без неї це вже зовсім інша страва. Паніровка може бути найрізноманітнішою і включати в себе традиційно яйце, борошно або сухарі, або бути більш оригінальною і вишуканою з додаванням різноманітних спецій, сирів, і навіть овочів.
Нижче ми розглянемо варіанти приготування шніцеля зі свинини, хоча за бажанням можна використовувати будь-яке інше м'ясо.
Інгредієнти:
свиняча корейка без кістки – 650 г;
масло рослинне – 70 мл;
масло вершкове – 70 г;
борошно – 80 г;
яйце – 2 шт.;
сухарі панірувальні – 120 г;
мелена солодка паприка (за бажанням) – за смаком;
мелений чорний перець;
сіль;
лимон.
Приготування
Свинячу корейку розрізаємо на шматочки товщиною приблизно півтора сантиметра і відбиваємо за допомогою кухонного молоточка, прикривши м'ясо харчовою плівкою. Борошно змішуємо з сіллю, меленим чорним перцем і додаємо за бажанням мелену солодку паприку. Паніруємо відбиті м'ясні пласти в отриманій суміші, потім потім у збитому до однорідності яйці і обвалюють у панірувальних сухарях. Тут же визначаємо шніцель в розпечену суміш рослинного і вершкового масла і підрум'янюємо з кожної сторони по півтори-дві хвилини.
По готовності подаємо шніцелі з скибочкою лимона. Окремо можна подати свіжі овочі або легкий овочевий салат .
Інгредієнти:
свіжа м'якоть свинини – 650 г;
масло рослинне – 95 мл;
яйце – 3 шт.;
сухарі панірувальні – 160 г;
спеції – за смаком;
мелений чорний перець;
сіль.
Приготування
Щоб приготувати шніцель січений, свинячу м'якоть промиваємо холодною водою, гарненько обсушуємо її за допомогою паперових рушників і позбавляє від пленочек і сухожиль. Потім шаткуємо м'ясо дрібними шматочками і укладаємо в миску. Додаємо яйце, мелений чорний перець, за бажанням спеції і перемішуємо.
Два яйця розбиваємо до однорідності за допомогою виделки або віночка. Панірувальні сухарі насипаємо в окрему миску. З рубленого м'яса формуємо овальні шніцелі, опускаємо їх у яєчної маси, паніруємо грунтовно в сухарях і викладаємо на сковороду з розпеченим маслом.
Скільки смажити рубаний шніцель зі свинини на сковороді залежить від того, якої товщини виробу ви сформували. У середньому на це буде потрібно від трьох до семи хвилин на кожну сторону.
Інгредієнти:
свиняча вирізка (корейка) – 650 г;
яйця – 2 шт.;
борошно – 120 г;
твердий сир – 160 г;
соєвий соус – 55 мл;
масло вершкове – 50 г;
рослинна олія – 50 мл;
мелена суміш перців;
сіль;
панірувальні сухарі.
Приготування
Свинячу вирізку розрізаємо впоперек волокон на шматки товщиною півтора сантиметра і злегка відбиваємо, прикривши поверхню харчовою плівкою. Замочуємо підготовлені шматки в соєвому соусі, приправивши їх перед цим меленої сумішшю перців.
Через двадцять хвилин приступимо до смаження шніцелів. А поки натремо на дрібній тертці твердий сир, і зіб'ємо до пишноти охолоджені яйця.
Промаринованную свинину промаківающімі від вологи маринаду, паніруємо в борошні, потім занурюємо в яєчну масу і слідом обвалюємо в сирній стружці. Для вірності промокнем шніцель зі всіх сторін в панірувальних сухарях і визначимо на сковороді з товстим дном, в якій заздалегідь прогріли до середньої температури суміш рослинного і вершкового масла.
Витримуємо шніцелі до підрум'янення на середньому вогні, виймаємо на блюдо, промаківающімі зайвий жир серветкою або паперовим рушником і прикриваємо на кілька хвилин листом фольги, підвернувши краю.
По цьому рецепту м'ясо виходить соковитим і неймовірно смачним.
Нижче ми розглянемо варіанти приготування шніцеля зі свинини, хоча за бажанням можна використовувати будь-яке інше м'ясо.
Як приготувати шніцель зі свинини на сковороді – рецепт?
Інгредієнти:
Приготування
Свинячу корейку розрізаємо на шматочки товщиною приблизно півтора сантиметра і відбиваємо за допомогою кухонного молоточка, прикривши м'ясо харчовою плівкою. Борошно змішуємо з сіллю, меленим чорним перцем і додаємо за бажанням мелену солодку паприку. Паніруємо відбиті м'ясні пласти в отриманій суміші, потім потім у збитому до однорідності яйці і обвалюють у панірувальних сухарях. Тут же визначаємо шніцель в розпечену суміш рослинного і вершкового масла і підрум'янюємо з кожної сторони по півтори-дві хвилини.
По готовності подаємо шніцелі з скибочкою лимона. Окремо можна подати свіжі овочі або легкий овочевий салат .
Рубаний шніцель зі свинини на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Щоб приготувати шніцель січений, свинячу м'якоть промиваємо холодною водою, гарненько обсушуємо її за допомогою паперових рушників і позбавляє від пленочек і сухожиль. Потім шаткуємо м'ясо дрібними шматочками і укладаємо в миску. Додаємо яйце, мелений чорний перець, за бажанням спеції і перемішуємо.
Два яйця розбиваємо до однорідності за допомогою виделки або віночка. Панірувальні сухарі насипаємо в окрему миску. З рубленого м'яса формуємо овальні шніцелі, опускаємо їх у яєчної маси, паніруємо грунтовно в сухарях і викладаємо на сковороду з розпеченим маслом.
Скільки смажити рубаний шніцель зі свинини на сковороді залежить від того, якої товщини виробу ви сформували. У середньому на це буде потрібно від трьох до семи хвилин на кожну сторону.
Шніцель зі свинини на сковороді в паніровці з сиру
Інгредієнти:
Приготування
Свинячу вирізку розрізаємо впоперек волокон на шматки товщиною півтора сантиметра і злегка відбиваємо, прикривши поверхню харчовою плівкою. Замочуємо підготовлені шматки в соєвому соусі, приправивши їх перед цим меленої сумішшю перців.
Через двадцять хвилин приступимо до смаження шніцелів. А поки натремо на дрібній тертці твердий сир, і зіб'ємо до пишноти охолоджені яйця.
Промаринованную свинину промаківающімі від вологи маринаду, паніруємо в борошні, потім занурюємо в яєчну масу і слідом обвалюємо в сирній стружці. Для вірності промокнем шніцель зі всіх сторін в панірувальних сухарях і визначимо на сковороді з товстим дном, в якій заздалегідь прогріли до середньої температури суміш рослинного і вершкового масла.
Витримуємо шніцелі до підрум'янення на середньому вогні, виймаємо на блюдо, промаківающімі зайвий жир серветкою або паперовим рушником і прикриваємо на кілька хвилин листом фольги, підвернувши краю.
По цьому рецепту м'ясо виходить соковитим і неймовірно смачним.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати свинячий шніцель?
Урізноманітнити своє повсякденне меню цікавими і не витратними стравами досить просто. Пропонуємо звернутися до німецької кулінарії і приготувати
Шніцель зі свинини в духовці - рецепт
Традиційно шніцель готують із свинячої вирізки в неймовірно хрусткій паніровці і обсмажують у великій кількості олії на сковороді. Відступати від
Як приготувати шніцель зі свинини на сковороді?
Чудове, ситне і апетитне блюдо зі свинини можна приготувати, використовуючи рекомендації, представлені далі. Пропонуємо посмажити чудовий шніцель,
Шніцель по-міністерськи
Урізноманітнити шніцель з курячого філе дуже просто. Приготуємо м'ясо по-міністерськи - в хлібних сухарях. Блюдо вийде неймовірно смачним, з хрусткою
Картопляний шніцель
Шніцель - це тонкий шматок свинини, телятини або іншого м'яса, запанированний в сухарях і обсмажений на рослинному маслі. У нашій статті ми
Шніцель по-віденськи
Щницель по-віденськи - даний автрийское блюдо. Незважаючи на це воно відмінно прижилася в нашій країні, оскільки наші чоловіки просто закохані в