Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Рецепт м'ясного рулету

Рецепт м'ясного рулету

22-07-2015, 21:08
829
Рецепт м'ясного рулету
М'ясний рулет – чудова і досить оригінальне блюдо, яке стане справжньою прикрасою вашого столу і викличе захоплення у гостей. Подавати його можна з будь-яким гарніром і салатами. А як приготувати м'ясний рулет ми вам зараз розповімо.

М'ясний рулет з фаршу з яйцем


Інгредієнти:

  • свинячий фарш – 500 г;

  • цибулина – 1 шт.;

  • батон – 1 скибочка;

  • яйце – 4 шт.;

  • молоко – 3 ст. ложки;

  • спеції.


  • Приготування
    Яйця відварюємо круто, очищаємо і залишаємо остигати. У м'ясний фарш додаємо подрібнену цибулю і вимочений в молоці батон. Приправляємо спеціями і ретельно все перемішуємо. Вистилаємо Форму фольгою, промазуємо злегка маслом і викладаємо рівним шаром половину фаршу. По центру розкладаємо варені яйця і накриваємо залишилася м'ясної масою. Надаємо рулету овальну форму і відправляємо в заздалегідь розігріту духовку хвилин на 50 накривши ненадовго фольгою. Хвилин за 10 знімаємо фольгу і даємо м'ясного рулету з свинини підрум'янитися.

    М'ясний рулет з грибами


    Інгредієнти:

  • окіст свинячий – 600 г;

  • свіжі печериці – 450 г;

  • яйце – 1 шт.;

  • цибулина – 3 шт.;

  • паста томатна – 3 ст. ложки;

  • майонез – 3 ст. ложки;

  • масло рослинне – 6 ст. ложок;

  • спеції;

  • свіжа зелень – пучок.


  • Приготування
    Для приготування начинки, чистимо цибулину і шаткуємо дрібними кубиками. Гриби ретельно промиваємо, обробляємо і нарізаємо скибочками. У глибокій сковороді розігріваємо масло, кидаємо підготовлені овочі, підсолюємо за смаком і пасеруємо до золотистого кольору. Тепер беремо свинячий окіст, перекручуємо через м'ясорубку, додаємо яйце і додаємо спеції. На столі розстилаємо харчову плівку викладаємо рівним шаром фарш. Зверху покриваємо грибною начинкою і звертаємо все в щільний рулет. У невеликій ємності з'єднуємо томатну пасту з майонезом і перемішуємо. Форму промазуємо маслом, викладаємо в неї м'ясний рулет і змащуємо всю поверхню соусом. Відправляємо блюдо в духовку і запікаємо при температурі 185 градусів 50 хвилин до утворення скоринки.

    М'ясний рулет в мультиварці


    Інгредієнти:

  • м'якоть свинини – 800 г;

  • цибулина – 2 шт.;

  • спеції;

  • часник – 2 зубчики.
  • Рецепт м'ясного рулету


    Приготування
    М'якоть свинини промиваємо, обсушуємо і злегка відбиваємо. Потім робимо на шматку поздовжні надрізи, натираємо спеціями і подрібненим часником. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями і посипаємо м'ясо. Акуратно згортаємо рулет, перетягуємо туго джгутом, закріплюємо нитками, загортаємо у фольгу і викладаємо в чашу мультиварки. Підливаємо трохи водички, виставляємо програму «Випічка» і витримуємо 1 годину. Після цього страву остуджуємо, розгортаємо і ставимо на кілька годин в холодильник.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Рулет з фаршу з яйцем в духовці
    Рулет з фаршу з яйцем в духовці
    Рулет з фаршу завжди виглядає дуже красиво на святковому столі. Його подають в гарячому вигляді, але і охолодженим, у форматі закуски він апетитно
    М'ясний рулет в тесті
    М'ясний рулет в тесті
    Смачний м'ясний рулет в листковому тісті - страва, яка сподобається кожному. Такий рулетик буде завжди гарно виглядати на будь-якому святковому
    М'ясний рулет з фаршу
    М'ясний рулет з фаршу
    М'ясні рулети вважаються класикою світової кулінарії, вони ситни, поживні і можуть поєднувати в своєму складі широке розмаїття начинок. М'ясні рулети
    М'ясний рулет з грибами
    М'ясний рулет з грибами
    М'ясні рулети з грибами - це справжнє і дуже смачне прикраса будь-якого столу: святкового або фуршетного. Але процес приготування цієї смакоти досить
    Рулет із курячого фаршу
    Рулет із курячого фаршу
    Рулети є прикрасою будь-якого святкового столу. І сьогодні ми поговоримо про цікавий і оригінальному варіанті м'ясного рулету. Давайте детально
    М'ясний рулет в духовці
    М'ясний рулет в духовці
    М'ясний рулет, запечений в духовці - смачне і ситне блюдо, яке чудово прикрасить як повсякденний, так і святковий стіл. А приготувати його досить