Рецепт м'ясного рулету

М'ясний рулет з фаршу з яйцем
Інгредієнти:
Приготування
Яйця відварюємо круто, очищаємо і залишаємо остигати. У м'ясний фарш додаємо подрібнену цибулю і вимочений в молоці батон. Приправляємо спеціями і ретельно все перемішуємо. Вистилаємо Форму фольгою, промазуємо злегка маслом і викладаємо рівним шаром половину фаршу. По центру розкладаємо варені яйця і накриваємо залишилася м'ясної масою. Надаємо рулету овальну форму і відправляємо в заздалегідь розігріту духовку хвилин на 50 накривши ненадовго фольгою. Хвилин за 10 знімаємо фольгу і даємо м'ясного рулету з свинини підрум'янитися.
М'ясний рулет з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування начинки, чистимо цибулину і шаткуємо дрібними кубиками. Гриби ретельно промиваємо, обробляємо і нарізаємо скибочками. У глибокій сковороді розігріваємо масло, кидаємо підготовлені овочі, підсолюємо за смаком і пасеруємо до золотистого кольору. Тепер беремо свинячий окіст, перекручуємо через м'ясорубку, додаємо яйце і додаємо спеції. На столі розстилаємо харчову плівку викладаємо рівним шаром фарш. Зверху покриваємо грибною начинкою і звертаємо все в щільний рулет. У невеликій ємності з'єднуємо томатну пасту з майонезом і перемішуємо. Форму промазуємо маслом, викладаємо в неї м'ясний рулет і змащуємо всю поверхню соусом. Відправляємо блюдо в духовку і запікаємо при температурі 185 градусів 50 хвилин до утворення скоринки.
М'ясний рулет в мультиварці
Інгредієнти:

Приготування
М'якоть свинини промиваємо, обсушуємо і злегка відбиваємо. Потім робимо на шматку поздовжні надрізи, натираємо спеціями і подрібненим часником. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями і посипаємо м'ясо. Акуратно згортаємо рулет, перетягуємо туго джгутом, закріплюємо нитками, загортаємо у фольгу і викладаємо в чашу мультиварки. Підливаємо трохи водички, виставляємо програму «Випічка» і витримуємо 1 годину. Після цього страву остуджуємо, розгортаємо і ставимо на кілька годин в холодильник.
Рекомендуємо добрі рецепти

Рулет з фаршу з яйцем в духовці
Рулет з фаршу завжди виглядає дуже красиво на святковому столі. Його подають в гарячому вигляді, але і охолодженим, у форматі закуски він апетитно

М'ясний рулет в тесті
Смачний м'ясний рулет в листковому тісті - страва, яка сподобається кожному. Такий рулетик буде завжди гарно виглядати на будь-якому святковому

М'ясний рулет з фаршу
М'ясні рулети вважаються класикою світової кулінарії, вони ситни, поживні і можуть поєднувати в своєму складі широке розмаїття начинок. М'ясні рулети

М'ясний рулет з грибами
М'ясні рулети з грибами - це справжнє і дуже смачне прикраса будь-якого столу: святкового або фуршетного. Але процес приготування цієї смакоти досить

Рулет із курячого фаршу
Рулети є прикрасою будь-якого святкового столу. І сьогодні ми поговоримо про цікавий і оригінальному варіанті м'ясного рулету. Давайте детально

М'ясний рулет в духовці
М'ясний рулет, запечений в духовці - смачне і ситне блюдо, яке чудово прикрасить як повсякденний, так і святковий стіл. А приготувати його досить