Рулет із курячого фаршу
Рулет із курячого фаршу - оригінальна і вишукана закуска, яка з легкістю стане гідною прикрасою будь-якого столу!
Інгредієнти:
Для фаршу:
куряче філе - 1 кг;
яйце - 3 шт.;
сухарі панірувальні - 3 ст. ложки;
спеції.
Для начинки:
свіжа зелень - 50 г;
яйце - 4 шт.;
цибулина - 1 шт.;
сир - 200 г;
спеції;
рослинне масло.
Приготування
Отже, куряче філе перекручуємо через м'ясорубку, приправляємо спеціями, додаємо яйця, панірувальні сухарі і добре вимішуємо масу. Після цього залишаємо постояти 30 хвилин, а самі переходимо до приготування начинки. Чистимо цибулину, шаткуємо й обсмажуємо в невеликій кількості масла. Яйця відварюємо круто, очищаємо і подрібнюємо кубиками.
Змішуємо всі інгредієнти начинки в мисці, солимо за смаком. Тепер беремо шматок паперу для випічки змащуємо її маслом, викладаємо рівномірним шаром фарш і акуратно розмазуємо по нього яєчну начинку. Потім посипаємо тертим сиром і злегка притискаємо. Скачуємо рулет, акуратно піднімаючи папір з одного боку, перекладаємо його на деко швом вниз, проколюємо ножем декілька отворів і запікаємо рулет з курячим фаршем в попередньо розігрітій духовці до готовності.
Інгредієнти:
фарш курячий - 500 г;
цибулина - 1 шт.;
болгарський перець - 1 шт.;
яйце - 1 шт.;
свіжі гриби - 300 г;
сухарі панірувальні;
спеції;
олія рослинна.
Приготування
Гриби промиваємо, обробляємо і дрібно нарізаємо. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями. Болгарський перчик миємо, обсушуємо, видаляємо насіння і нарізаємо довгими смужками. У сковороді розігріваємо рослинне масло, викладаємо грибочки і цибулю пасеруємо до золотистого кольору. Потім додаємо болгарський перчик, і, помішуючи, обсмажуємо овочі до м'якості.
Курячий фарш перекладаємо в миску, солимо, перчимо до смаку, добре перемішуємо і викладаємо на стіл, застелений харчовою фольгою. З допомогою мокрої качалки розкачуємо фарш в тонкий корж, зверху кладемо рівномірно обжарку, акуратно піднімаємо край фольги і формуємо тугий рулет.
У невеликій мисочці злегка збиваємо виделкою яйце, змащуємо рулет цією сумішшю і посипаємо панірувальними сухарями. Загортаємо його в фольгу, викладаємо на деко і запікаємо до готовності в духовій шафі близько 30 хвилин. Перед подачею на стіл ріжемо рулетик невеликими порційними шматочками, викладаємо на красиве блюдо, прикрашаємо свіжими овочами і гілочками зелені.
Інгредієнти:
курячі грудки - 3 шт.;
стручкова квасоля - 150 г;
болгарський перець - 05 шт.;
сир - 50 г;
спеції;
цибулина - 05 шт.
Приготування
Рулет із курячого фаршу з овочевою начинкою виходить чудово смачним і соковитим. Переконайтеся в цьому самі, іду нижеописанному рецептом. Отже, спочатку давайте підготуємо філе курячих грудок, цибулину, стручкову квасолю, солодкий перчик, спеції і сир. Поділяємо грудки на дві частини: з одного приготуємо фарш з додаванням лучка, солі і спецій. А іншу частину залишаємо цілою і посипаємо спеціями. Перець обробляємо, видаляємо насіння і шаткуємо соломкою.
Тепер розкладаємо курячий фарш рівномірним шаром на фользі, посередині укладаємо начинку із стручкової квасолі, солодкого перчика, тертого сиру і другого філе зі спеціями. Далі звертаємо тугий рулет, фіксуємо його фольгою й запікаємо при 200 градусах близько 30 хвилин. Потім обережно розкриваємо фольгу, повертаємо блюдо в духовку і даємо йому зарум'янитися протягом декількох хвилин.
Рулет із курячого фаршу з яйцем і сиром
Інгредієнти:
Для фаршу:
Для начинки:
Приготування
Отже, куряче філе перекручуємо через м'ясорубку, приправляємо спеціями, додаємо яйця, панірувальні сухарі і добре вимішуємо масу. Після цього залишаємо постояти 30 хвилин, а самі переходимо до приготування начинки. Чистимо цибулину, шаткуємо й обсмажуємо в невеликій кількості масла. Яйця відварюємо круто, очищаємо і подрібнюємо кубиками.
Змішуємо всі інгредієнти начинки в мисці, солимо за смаком. Тепер беремо шматок паперу для випічки змащуємо її маслом, викладаємо рівномірним шаром фарш і акуратно розмазуємо по нього яєчну начинку. Потім посипаємо тертим сиром і злегка притискаємо. Скачуємо рулет, акуратно піднімаючи папір з одного боку, перекладаємо його на деко швом вниз, проколюємо ножем декілька отворів і запікаємо рулет з курячим фаршем в попередньо розігрітій духовці до готовності.
Рулет із курячого фаршу з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Гриби промиваємо, обробляємо і дрібно нарізаємо. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями. Болгарський перчик миємо, обсушуємо, видаляємо насіння і нарізаємо довгими смужками. У сковороді розігріваємо рослинне масло, викладаємо грибочки і цибулю пасеруємо до золотистого кольору. Потім додаємо болгарський перчик, і, помішуючи, обсмажуємо овочі до м'якості.
Курячий фарш перекладаємо в миску, солимо, перчимо до смаку, добре перемішуємо і викладаємо на стіл, застелений харчовою фольгою. З допомогою мокрої качалки розкачуємо фарш в тонкий корж, зверху кладемо рівномірно обжарку, акуратно піднімаємо край фольги і формуємо тугий рулет.
У невеликій мисочці злегка збиваємо виделкою яйце, змащуємо рулет цією сумішшю і посипаємо панірувальними сухарями. Загортаємо його в фольгу, викладаємо на деко і запікаємо до готовності в духовій шафі близько 30 хвилин. Перед подачею на стіл ріжемо рулетик невеликими порційними шматочками, викладаємо на красиве блюдо, прикрашаємо свіжими овочами і гілочками зелені.
Рулет із курячого фаршу в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Рулет із курячого фаршу з овочевою начинкою виходить чудово смачним і соковитим. Переконайтеся в цьому самі, іду нижеописанному рецептом. Отже, спочатку давайте підготуємо філе курячих грудок, цибулину, стручкову квасолю, солодкий перчик, спеції і сир. Поділяємо грудки на дві частини: з одного приготуємо фарш з додаванням лучка, солі і спецій. А іншу частину залишаємо цілою і посипаємо спеціями. Перець обробляємо, видаляємо насіння і шаткуємо соломкою.
Тепер розкладаємо курячий фарш рівномірним шаром на фользі, посередині укладаємо начинку із стручкової квасолі, солодкого перчика, тертого сиру і другого філе зі спеціями. Далі звертаємо тугий рулет, фіксуємо його фольгою й запікаємо при 200 градусах близько 30 хвилин. Потім обережно розкриваємо фольгу, повертаємо блюдо в духовку і даємо йому зарум'янитися протягом декількох хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Горбуша з грибами
Горбуша має важливе відмінність і перевага серед інших представників сімейства лососевих - вона доступна і при цьому не менш смачна, ніж її
Рулети з курячого філе
Рецептів страв з курячого м'яса існує досить багато. Його варять, тушкують, смажать, запікають - воно в будь-якому вигляді виходить дивовижним. І
Рулет із курячого філе
М'ясні рулети чудово виглядають на святковому столі. Варіантів їх приготування з різними начинками досить багато. І зараз ми розповімо, як зробити
М'ясний рулет з фаршу
М'ясні рулети вважаються класикою світової кулінарії, вони ситни, поживні і можуть поєднувати в своєму складі широке розмаїття начинок. М'ясні рулети
М'ясний рулет в духовці
М'ясний рулет, запечений в духовці - смачне і ситне блюдо, яке чудово прикрасить як повсякденний, так і святковий стіл. А приготувати його досить
Кошики з фаршем
Кошики з фаршем - це оригінальна ситна закуска, яка, без сумніву, прикрасить святковий або фуршетний стіл. Давайте приготуємо їх з фаршем і грибами,