Рулет із курячого фаршу - оригінальна і вишукана закуска, яка з легкістю стане гідною прикрасою будь-якого столу!
Рулет із курячого фаршу з яйцем і сиром
Інгредієнти: Для фаршу:
куряче філе - 1 кг; яйце - 3 шт.; сухарі панірувальні - 3 ст. ложки; спеції. Для начинки:
свіжа зелень - 50 г; яйце - 4 шт.; цибулина - 1 шт.; сир - 200 г; спеції; рослинне масло. Приготування Отже, куряче філе перекручуємо через м'ясорубку, приправляємо спеціями, додаємо яйця, панірувальні сухарі і добре вимішуємо масу. Після цього залишаємо постояти 30 хвилин, а самі переходимо до приготування начинки. Чистимо цибулину, шаткуємо й обсмажуємо в невеликій кількості масла. Яйця відварюємо круто, очищаємо і подрібнюємо кубиками.
Змішуємо всі інгредієнти начинки в мисці, солимо за смаком. Тепер беремо шматок паперу для випічки змащуємо її маслом, викладаємо рівномірним шаром фарш і акуратно розмазуємо по нього яєчну начинку. Потім посипаємо тертим сиром і злегка притискаємо. Скачуємо рулет, акуратно піднімаючи папір з одного боку, перекладаємо його на деко швом вниз, проколюємо ножем декілька отворів і запікаємо рулет з курячим фаршем в попередньо розігрітій духовці до готовності.
Рулет із курячого фаршу з грибами
Інгредієнти: фарш курячий - 500 г; цибулина - 1 шт.; болгарський перець - 1 шт.; яйце - 1 шт.; свіжі гриби - 300 г; сухарі панірувальні; спеції; олія рослинна. Приготування Гриби промиваємо, обробляємо і дрібно нарізаємо. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями. Болгарський перчик миємо, обсушуємо, видаляємо насіння і нарізаємо довгими смужками. У сковороді розігріваємо рослинне масло, викладаємо грибочки і цибулю пасеруємо до золотистого кольору. Потім додаємо болгарський перчик, і, помішуючи, обсмажуємо овочі до м'якості.
Курячий фарш перекладаємо в миску, солимо, перчимо до смаку, добре перемішуємо і викладаємо на стіл, застелений харчовою фольгою. З допомогою мокрої качалки розкачуємо фарш в тонкий корж, зверху кладемо рівномірно обжарку, акуратно піднімаємо край фольги і формуємо тугий рулет.
У невеликій мисочці злегка збиваємо виделкою яйце, змащуємо рулет цією сумішшю і посипаємо панірувальними сухарями. Загортаємо його в фольгу, викладаємо на деко і запікаємо до готовності в духовій шафі близько 30 хвилин. Перед подачею на стіл ріжемо рулетик невеликими порційними шматочками, викладаємо на красиве блюдо, прикрашаємо свіжими овочами і гілочками зелені.
Рулет із курячого фаршу в духовці
Інгредієнти: курячі грудки - 3 шт.; стручкова квасоля - 150 г; болгарський перець - 05 шт.; сир - 50 г; спеції; цибулина - 05 шт. Приготування Рулет із курячого фаршу з овочевою начинкою виходить чудово смачним і соковитим. Переконайтеся в цьому самі, іду нижеописанному рецептом. Отже, спочатку давайте підготуємо філе курячих грудок, цибулину, стручкову квасолю, солодкий перчик, спеції і сир. Поділяємо грудки на дві частини: з одного приготуємо фарш
з додаванням лучка, солі і спецій. А іншу частину залишаємо цілою і посипаємо спеціями. Перець обробляємо, видаляємо насіння і шаткуємо соломкою.
Тепер розкладаємо курячий фарш рівномірним шаром на фользі, посередині укладаємо начинку із стручкової квасолі, солодкого перчика, тертого сиру і другого філе зі спеціями. Далі звертаємо тугий рулет, фіксуємо його фольгою й запікаємо при 200 градусах близько 30 хвилин. Потім обережно розкриваємо фольгу, повертаємо блюдо в духовку і даємо йому зарум'янитися протягом декількох хвилин.